onsdag 14. november 2012

Hvordan å tiltrekke seg kvinner etter skilsmisse


Av Kimberly Seltzer

Dating etter skilsmisse kan virke overveldende. Det kan ha vært et tiår eller mer siden du har vært "der ute", og du kan føle seg forvirret eller rett og slett clueless om hvordan du får spillet tilbake for å tiltrekke nye kvinner inn i din verden. Selv om du kanskje føler deg nervøs i starten, kan du oppleve at det er enda enklere enn før, fordi du er nå eldre, klokere og nærmere å vite hva du ønsker. Du trenger bare noen få verktøy å bruke for å tiltrekke seg den perfekte kvinne.

Totalt sett er hemmeligheten til å tiltrekke noen i ditt liv føler godt om deg selv og projisere det utover. Her er svar på noen vanlige dating spørsmål:

Hva skal jeg ha på en date?

Hvis en mann har på seg noe han føler seg bra i, han kommer til å komme over som en trygg, vellykket alfa mann, som er hva kvinner liker. Bruk klær som er:

• Oppdatert, stilig, komfortabel og som passer kroppen din godt

• De du skulle ønske du kunne bruke hver dag

• Alder og anledning passer

• Virkelig uttrykke din personlighet

• Rengjør, godt presset og i god stand

• Fargene som flatere huden din tone

• Polert, oppdaterte sko

• Kvalitet stoffer som ikke klamrer, pucker eller trekke

Det kan være lurt å finne en stylist eller en kunnskapsrike venninne for å hjelpe deg.

Hva om hygiene?

Grooming er ekstremt viktig, som kvinner virkelig ta hensyn til dette. Din ex-kone kan ha tilgitt over-vokst og uregjerlig hår, men det er ikke så attraktivt for en ny potensiell kompis. Sørg for at ditt ansikts hår er pent preparerte, er håret stylet, neglene er korte og huden din ser fint. Det hjelper hvis du lukter hyggelig også. Ikke hell flaske parfyme på, eller du vil kveles henne. I stedet bør du lukte frisk og ren med kanskje en skvett av smakfulle cologne. Kvinner som menn som tar vare på seg selv.

Hvordan bør jeg nærme kvinner?

De fleste menn føler seg komfortabel når første nærmer seg en attraktiv kvinne. Dette stammer vanligvis fra å være nervøs si feil ting og frykten for avvisning. Kom deg ut av hodet ditt. Bare være i øyeblikket og snakke med henne. Ikke bare snakke om deg selv. Stille spørsmål om hennes liv. En vanlig feil er å prøve for hardt og være svært alvorlig når du snakker med kvinner. Det kan nesten føles mer som et intervju med memorert hermetisert spørsmål snarere enn en enkelt samtale. Være mer leken og blande det opp litt for å nyte den nye deg og du vil se hvor enkelt det er å lage attraksjon. De fleste kvinner elsker når du gir dem oppmerksomhet, spesielt hvis du sier ting på en autentisk måte. Sannheten i saken er at "dating muskel" er atrophied ikke har brukt det en stund, så du har til å utøve det og få det tilbake i aksjon. En måte å gjøre dette på er å bli komfortabel nærmer alle når du er ute og farter. Nærmer minst tre personer (både menn og kvinner) en dag i løpet av din daglige rutine. Gi komplimenter til folk du møter. Kvinner elsker når du oppdager noe om dem. Etter å ha gjort flere tilnærminger en dag, vil det bli mye enklere og mer naturlig.

Hvordan kan jeg bygge en ny sosial sirkel?

Det er sant at du gjorde en masse "gifte" aktiviteter med din ex-kone som et par. Ofte vennene dine endres etter hvert som du går inn i enkel verden. Ikke bare gjør du ting solo, men ulike aktiviteter kan interessere deg nå. Det viktigste er å finne andre single venner du kan gjøre ting med. Det vil åpne opp din verden og skape nye muligheter for å møte kvinner. Se flere veier ved å bli involvert i nettverk grupper, enslige arrangementer, utendørs gruppe sammenkomster, regelmessige turer til treningsstudioet og mer. Hvis du har en vanskelig tid å vite hva du skal bli involvert i, tenk tre ferdigheter eller hobbyer du har eller ønsker å lære mer om og forskningsmiljøer som er knyttet til dem. Oppdage hva gjør du krysser og du vil bygge din sosiale sirkel med andre likesinnede singler.

Hvordan kan jeg overvinne skilsmisse stigma?

Men ofte tror de er malt med en rød bokstav når de er skilt. Egentlig mange kvinner sier at de foretrekker en skilt mann fordi de liker det faktum at han har vært i et langvarig forhold før og vet hvordan man skal dele med en partner. Ekteskap lærer deg hvordan å inngå kompromisser, hvordan å være mer å gi og hvordan man skal forstå kvinners behov. Bare fordi du er skilt betyr ikke at du har noen form for sykdom. Husk, over 50 prosent av befolkningen i samme båt, så du er ikke alene. I stedet eier hvem du er og nyte din nyvunne frihet. Det er på tide å starte på nytt, kose deg og ha det gøy.

Selv starter over kan være skremmende og litt skummelt, kan det faktisk være frigjøre og spennende som du legger ut på et nytt eventyr. Dette er din sjanse til å utforske verden og møte ulike kvinner. Ved å gjøre dette, vil du oppdage hvem du er atskilt fra kvinnen du var med i mange år og finne ut hva du ønsker og trenger i et fremtidig forhold. Husk at dating veien ikke en blindvei, det er en vei til en fartsfylt ny reise.


Fast Rise of Mobile Dating Apps


Av Amrita Jayakumar

Mobile dating. Det er alle de redsler online dating overført til telefonen, hvor du får skumle tekster fra folk som ser din profil og bruke din posisjon til å forfølge deg. Rett?

Noen ganger, ja. Men det kan også spontant sette deg foran noen som liker din favoritt mat, bøker og musikk og kanskje akkurat som deg, også.

Som et konsept, er mobile dating egentlig ikke ny. Det har eksistert siden oppfinnelsen av mobiltelefoner. Smarttelefoner og programmer er bare de skinnende nye verktøy i den gamle søken etter kjærlighet.

Amerikanerne bruker nå dating apps mer enn online dating sites, ifølge en 2011 rapport fra Flurry Analytics. "Antall personer som bruker dating apps vokser raskere enn antallet med alle apps," sa det. "Kort sagt, er dating en vekst kategori."

Globalt, er den mobile dating-markedet forventes å være verdt $ 2.3 milliarder i 2016, opp fra 1 milliard dollar i 2011, ifølge Juniper Research. De fleste applikasjoner bruke "freemium" forretningsmodell, hvor det er gratis å registrere seg, men folk betaler et gebyr for premium funksjoner.

Match, eHarmony, skout, Grindr, OkCupid, MeetMoi, masse fisk og Badoo skilter med en tydelig personlighet og millioner av brukerprofiler, meldinger, chat, blunk, flørter eller andre tiltak for dating app suksess. ITunes Store har utallige dating apps under sitt sosiale nettverk kategorien.

Men mye som dating, finne akkurat den riktige match er ingen enkel oppgave, ifølge bransjeeksperter.

På et swanky Los Angeles i juni, satte seks single mennesker før et rom fullt av industrien ledere for å diskutere dette problemet.

Denne årlige konferansen er en samling av de største aktørene i dating app virksomhet. De seks deltakerne hadde meldt seg på en første-av-sitt-slag mobile dating boot camp, organisert av Julie Spira, en forfatter og cyber-dating ekspert.

Deres mandat var enkel: Prøv ut to apps for to uker og gi ærlige tilbakemeldinger.

Mens utviklere samle sine egne statistikker og bruker svar, dette var første gang denne typen fokusgruppe ble organisert, sa hun.

Franklin Horn hadde aldri prøvd mobile dating før.

"Jeg tror ikke jeg ville ha startet det på min egen, og jeg er i programvareindustrien," sier Horn, 27, som jobber på en tech oppstart i Santa Monica, California "Det er en vanskelig ting å sette deg selv der ute. "

Han brukte tre apps: eHarmony, skout og MeetMoi. Mens han ikke gå på noen datoer, sier Horn han utvekslet ca 150 tilfeldige meldinger med noen kvinner.

"Siden jeg er singel og opptatt, ønsket jeg å bruke det som en måte å praktisere flørting og se teknologien bak apps," sa han.

En annen deltaker, Joe, 30, fra Chicago, beskrev sin erfaring i en blogg. "Med disse programmene føles det som, 'Hey, jeg er i området, jeg ønsker å henge ut,» skrev han. "Du vet hva noen intensjon er. Det er litt mer eksplisitt opp foran. "

Oppfatningen om mobile apps, som ikke er helt unøyaktig, er at de er ment for casual dating. De fleste selskaper annonsere dem som en måte å "møte nye venner," som er grunnen til at de faller inn under den sosiale nettverk etiketten.

Skout hjemmeside sier det enkelt: "Livet er kort, er du opptatt og folk har det gøy uten deg akkurat nå. Så begynn Skouting og finn din fest, når som helst, hvor som helst. "

Apps er vanligvis gratis, og det tar noen minutter å opprette en profil eller laste opp et bilde. Grindr, MeetMoi, SinglesAroundMe og flere andre bruker geolocation teknologi som lar folk ordne spur-of-the-moment datoer. (De fleste apps la vise brukerne bare deres generelle plasseringen, snarere enn en presis.)

Men for de som ønsker kvalitet, finnes det alternativer. Og utviklere er å snu til enkle, virkelige konsepter for å beile brukere, som felles venn.

Det er der Facebook kommer inn, med programmer som Zoosk og er du interessert? Facebook selv annonserte nylig en ny funksjon, Finn venner nærheten, å få kontakt med andre Facebook-brukere.

En ny bølge av applikasjoner som for eksempel kaffe møter Bagel og Yoke fokus på felles venner og bruke Facebook profilinformasjon å matche folk.

"Du kan dømme en person av selskapet at de holder," sier Mark Brooks, analytiker og rådgiver til Internett dating industrien.

Det er ingenting som en felles venn til å gjøre en potensiell match ser mer gyldig, noe som boot camp deltakerne følte også sterkt om.

"For meg, som har en anbefaling totalt humper deg opp på listen," Horn sa.

Kaffe Meets Bagel, en fire måneder gammel New York oppstart, fant at brukerne var 37,2 prosent større sannsynlighet for å ønske å date en person hvis de hadde felles Facebook-venner. Hvis brukerne hadde fire felles venner, de var 90 prosent mer tilbøyelig.

Kaffe Meets Bagel, som drives av tre søstre, startet som et webområde og nylig utgitte apps for iOS og Android. Den bruker et enkelt konsept: Sett en tidsfrist og folk vil reagere.

Brukere gir grunnleggende Facebook-informasjon. Hverdagen på formiddagen, mottar de en e-post med en kamp, ​​en venn av en venn. De har 24 timer til å "like" eller "pass" over personen. Hvis begge brukerne velge "liker", de er koblet via et privat nummer. Hvis de passerer, kommer et annet alternativ neste dag.

"Vi prøver å bruke mobil teknologi for å gjøre folk ta en aktiv holdning i dating," sier co-grunnlegger Arum Kang, en tidligere produktsjef på Amazon.

Åk, en Facebook app, går utover felles venner til felles interesser. Den bruker Netflix, Amazon og Spotify for å matche brukere i henhold til deres smak i filmer, bøker og musikk. Folk kobler mye måten de ville være hvis de møttes på en konsert eller film, sier Rob Fishman, en av grunnleggerne.

"Hele ideen er å gjenskape serendipity i det virkelige liv," sa han.

Det er ingen hemmelig formel for en app for å lykkes, sa Brooks, Internett dating analytiker. Men "jo mer du kan modellere den virkelige verden, jo bedre vil du gjøre," sa han.

Nye mobile app utviklere innser dette og hanke inn den mengde informasjon tilgjengelig på Facebook, mens du prøver å balansere brukernes personvern.

"Hvis sosiale medier var et alternativ, ville jeg ikke aktivere det," sa Lauren Durst, et forsknings-konsulent i distriktet som har brukt Match og OkCupid. "Det ville ta bort noen av anonymitet."

Spira sier at akkurat som online dating, bør folk bruke sunn fornuft med en app.

"Du må bruke intuisjon og handle slik du ville gjort i det virkelige liv," sa hun. "Som møte på et offentlig sted."