fredag 20. april 2012

Datingside for LinkedIn Professionals


Etter å legge merke til hvordan utrygge noen online dating nettsteder er og hvor mange er fylt med svindlere og seksualforbrytere, ville Naveed Nadir å fylle et tomrom i den online dating verden. Han bestemte seg for å gifte seg med dating verden og profesjonelle verden ved å skape Hitch.me, den første og eneste dating plattform for LinkedIn fagfolk.

"Det finnes en rekke dating nettsteder der ute, men de fleste på disse nettstedene ligge og ha falske profiler," Naveed Nadir, grunnlegger av Hitch.me, fortalte Mashable. "Med LinkedIn, folk får en følelse av trygghet og de føler seg mer komfortabel med nettverket."

Den elektroniske datingside lar brukere bla gjennom profiler av hundrevis av LinkedIn fagfolk over hele verden, sende dem private smiler (uten ord), oppstillingsplass (250 tegn) og selv presentasjoner (private bilder og videoer).

Når du logger deg Hitch.me bruker LinkedIn kontoen, er din profesjonelle informasjon, inkludert din LinkedIn foto, automatisk lagt til profilen din. For å holde nettstedet profesjonell, kan ikke brukerne endre eller modifisere sin profil.

Brukere kan deretter fylle ut sin egen personlige profil, som inkluderer informasjon som alder, fødselsdato, interesser, bilder, osv. Hitch.me 's personvern alternativer lar brukerne begrense eksponeringen av sine personlige profiler til bare utvalgte personer.

For å spare deg bryet med å lete etter kompatible brukere, viser Hitch.me deg alle dine kamper med deres faglige og personlige profiler på egen hånd dashbordet.

Selv Hitch.me ikke kreve en månedlig avgift, er kreditt kreves for å vise personlige profiler og sende meldinger. Brukere får 200 gratis kreditter ved å registrere deg og 100 studiepoeng per hver person som registrerer seg ved å klikke på en delt kobling som brukerne kan legge til sine sosiale nettverk.

Deretter koste studiepoeng $ 10 for 300, $ 25 for 1000 og $ 50 for 2500. Når du betaler via kredittkort, blir kvittering sendt til e-posten din og du får full tilgang til bla faglige og personlige profiler og sende meldinger.

Tjue studiepoeng er pålagt å låse opp en profil eller sende et smil, 50 til å sende en tonehøyde og 100 for å sende en presentasjon.

"Hensikten er å holde Hitch.me profesjonell og å gjøre det så privat og trygt som mulig," sier Nadir.


mandag 16. april 2012

Han er ikke den rette. Skilsmisse & Dating Deretter


Skilsmisse er en skremmende prosess som kan føle seg helt og fullstendig skremmende for uforberedt. Det samme kan sies for å prøve å hoppe tilbake i dating scene. Forfatter Rosario Bacon Billingsley har disse svarene og mye mer i hennes bok, er han ikke den rette One.Divorce & Dating Deretter. Med en bakgrunn og erfaring i både psykisk helse og de juridiske profesjoner, gir hun veiledning fra mer enn bare ett aspekt av skilsmisse. Resultatet er en perfekt balansert bok som inneholder ikke bare de juridiske forventninger og realiteter av prosessen, men den psykologiske bompenger det tar på en persons mentale velvære.

For å gjøre henne råd personlig og eventuelt organiserer Rosario Bacon Billingsley hennes bok i en serie historier. På denne måten kan sine lesere følge konkrete eksempler og se hvordan det og hvorfor er av enkelte emne. For eksempel, diskuterer sin første historien en mann nektet å godta at en skilsmisse som skjedde med ham, samt kravet til å betale støtte. Han står fast i sin tro at han skylder noe, men leseren vil snart se ham i forakt, å måtte tjene fengsel tid, og selv miste sin virksomhet lisens. Noen av historiene sentrum på kona, mens andre på mannen, noen fortelle prosessen fra prospektive av svek og andre fra kjedelig eller philanderer. I hovedsak er alle sider representert, og hennes klienter er ikke alltid den "uskyldige" part. Jeg tenkte å bruke historiene i måten forfatteren har virkelig brakte henne råd til liv. De var ikke bare blid juridisk eller dating forslag, de ble folk med ekte hjertesorg, ekte smerte, og omstendigheter som leserne kan identifisere seg med.

Forfatterens tone gjennom hele boken har ganske zing, og det i utgangspunktet kastet meg fordi jeg ikke hadde forventet det. Du kan selvsagt fortelle hvilke atferd - og tegn - satt godt med henne og som ikke gjorde det. Hun har kallenavn for å motsette råd, de presiderende dommerne, og den andre parten i skilsmisse som Mr. Flamboyant, Mr. Stoneface, Dommer foraktelig, Dommer Power Play, Mr. Casanova, og Ms Know-It-All. Du kan ringe forfatteren irritabel, sarkastisk, sløvet, morsomme, eller realistisk, men jeg elsket henne. Og som en meget fersk skilt og dater, kunne jeg helt identifisere meg med så mye av informasjonen sin.

Han er ikke Høyre One.Divorce & Dating Deretter inneholder bare en liten håndfull redigere forglemmelser og gjør selve datoen med noen av språket som brukes. For eksempel bruker Rosario Bacon Billingsley '1990s 'ganske ofte i teksten. På tidspunktet for publisering - 1996 - som ville ha gjort riktig. Men for langsiktig bruk og potensiell anvendelse ved fremtidige lesere, plasserer den boka i det tiåret og i dette tiåret bare. Jeg ville hate for en leser å slutte å lese boken ved oppnådd en "kvinne av 90-tallets referanse og tenker," Yikes, jeg ønsker ikke å være det!. Jeg tror med noen mindre modifikasjoner (dvs. bruk 'moderne kvinne »eller« dating i dagens verden "og helt ta ut" automatisk teller kort "references.I bokstavelig talt lo høyt på den referanse!), Ville det gi en mer tidløs kvalitet til boken. Annet enn disse små problemene, tror jeg Rosario Bacon Billingsley gir fantastisk råd, en empatisk stemme, og en skarp smellkyss av virkeligheten til de som går gjennom skilsmisse prosessen.