søndag 7. oktober 2012

10 Dating Apps for å hjelpe deg å finne ekte kjærlighet


1. OkCupid

OkCupid er den raskest voksende online dating plattform. Det er lett å se hvorfor - OkCupid er gratis, enkelt og utrolig mettet.

App integrerer nettstedets matematikk-baserte magi, noe som antyder kompatible mates. På mobile app, vil brukerne fortsatt å bygge en profil og svare på minst 25 spørsmål. Men jo flere spørsmål du svarer jo bedre.

OkCupid er "Locals"-funksjonen på mobilen app lar singler utnytte sin fritid til å speide hvem som er i nærheten for kaffe eller en drink. Si at du har to timer før middag med venner, kan du også sende ut en "Broadcast" til singler i nærheten - ". Jeg er fri for kaffe downtown" Så bare vent på svar. Når programmet er på, vil brukerne også dra nytte av levende meldinger om det er noen gode kamper passerer dem.

Pris: Gratis iOS og Android app

2. HowAboutWe

Den HowAboutWe erfaring dreier seg gode dato forslag. Dating nettverket har gjort et navn for seg selv med sin one-liners.

Registrer deg, foreslår en fantastisk dato og vente på svar. Eller være proaktiv og gå etter en morsom dato. Det handler om ekstraordinære første datoene som potensielt kan føre til en ny dato eller en langsiktig romantikk.

Den app lar brukerne bla gjennom og velge datoer på farten. Bla gjennom "Nyeste"-oppføringene eller "nærheten" utflukter. Deretter klikker du "Spør Out" å koble til.

Pris: Gratis iOS app

3. Zoosk

Vi må advare deg, det blir litt overfylt på Zoosk. Men sjansene for sparking en forbindelse med noen er i nærheten høy. Det er over 50 millioner singler på Zoosk.

Å komme i gang, registrere deg og slå på app radar for å se singler i nærheten som er online nå.

Zoosk mobilplattform lar brukerne endre innstillinger for typen mennesker som dukker opp i oppringt din. Gjør deg klar for mange innkommende "flørter".

Pris: Gratis iOS og Android app

4. Plenty of Fish

Den Plenty of Fish app lar brukerne sende og motta meldinger på farten. Kontrollere varslinger betyr regelmessig du ikke gå glipp av en beat.

På app, bla gjennom profiler av daters nærheten. Pluss, gjøre endringer i din dating profil på sparket - last opp bilder, redigere informasjon, søk etter brukere og mer.

Hvis du blir lei av å motta meldinger, bare å slå av app eller plasseringen-basert sporing.

Pris: Gratis iOS og Android app

5. Jazzed

Jazzed er Instagram av mobile dating. I stedet for lange, kompliserte dating profiler, brukere oppfordres til å uttrykke seg gjennom bilder.

I app, kan brukerne søke gjennom en hoved strøm av fotografier av brukere, interesser eller med "nærheten" filter. Den jazzed app matcher duetter med felles interesser.

Mobile brukere kan også få tilgang til plattformens mange funksjoner, inkludert e-poster og isbrytere, "Budges," Profil visninger og profil redninger.

Pris: Gratis iOS og Android app

6. Grindr

Den Grindr app har blitt kalt "verdens største mobile nettverk av gutta." Siden lanseringen i 2009 har alle-mann lokasjonsbaserte app fått en enorm globalt nettverk av mer enn 4 millioner brukere.

Pluss, legger GPS-aktivert app 10000 flere brukere hver dag.

Brukere kan piske ut app hvor som helst å finne datoer og venner i nærheten. Innenfor app, kan medlemmer få tilgang chat, private meldinger, bilder og lokasjonsbaserte sporing.

Pris: Gratis iOS, Android og Blackberry app

7. Blendr

Blendr er Grindr for den rette mengden. Virkelig. Plasseringen-baserte app ble lansert av Grindr grunnlegger Joel Simkhai etter sistnevntes suksess.

Blendr er et sosialt nettverk pakket inn i en mobil app. Brukere liste ulike interesser under en rekke kategorier.

Derfra kan singler søke etter potensielle matcher med interesse eller preferanser. Som Grindr er Blendr en stedsbasert app som viser deg hvem som er nært IRL.

Vi ser potensialet i å prøve å finne venner mens du er på ferie, når flyet er forsinket på flyplassen eller etter flytting til et nytt sted. En annen kul app lar deg se trending hotspots i nærheten og som har sjekket inn fra Blendr.

Pris: Gratis iOS app

8. MeetMoi

App gjør en-mot-én-introduksjoner basert på brukernes GPS steder og felles interesser.

For den optimale opplevelsen, bygge opp din dating profil. Slå på MeetMoi og du vil se hvem som er i nærheten for å chatte. På kontoret, jeg ga app en go. Det dukket opp fire kamper for meg innen et par kvartaler.

I introen delen, er det mye speed dating. App gir deg bare en time å prate med noen. Klokken begynner å telle ned når du begynner å se dine kamper. Du kan velge å chatte nå, aldri eller senere.

"En Intro er noen vi er klar til å introdusere deg til hvem som er i nærheten - og hvis dere begge godtar, kan du chatte i opptil en time," MeetMoi forklarer.

Hvis du treffer den av, kan du møte opp personlig i nær fremtid (fordi dere er så nært).

Pris: Gratis iOS og Android app

9. eHarmony

Den eHarmony app lar brukerne logge seg på betalt profiler på farten.

Brukere vil kunne få tilgang til kamper og bruke app "Ice Breakers" til å sende meldinger og laste opp bilder.

App utfyller web plattform. Brukere er pålagt å ta forholdet spørreskjema fra web-plattformen.

Pris: Gratis iOS og Android app

10. Sonar

Sonar er stor for å møte folk i nærheten. App gir brukerne muligheten til å koble sine Twitter, Facebook, Linkedin eller Foursquare kontoer. Det automatisk fyller et bilde og grunnleggende bio data fra denne integrasjonen.

Deretter viser den deg "Interessant People" og trending "Places" i nærheten. Sonar overflater venner og venners venner.

Bare ta en pause i Sonar-konto når du ikke ønsker å bli funnet.

Denne appen er ikke tradisjonelt brukt for dating, men det er gøy å chatte med venner i nærheten (fra Twitter, Facebook, Linkedin og Foursquare) og å få kontakt med interessante Sonar medlemmer i person.

Sonar anbefaler også å bruke applikasjonen på konferanser, meetups, konserter, fester og diverse andre arrangementer.

Pris: Gratis iOS app

Akkurat nå, mer enn 40 millioner singler bruke topp online kontaktannonser plattformer som Match.com og eHarmony samt nisje dating nettsteder for å finne kjærligheten. Online dating, men er i utvikling. Mer og mer, er koblet singler bruker dating apps for å forbedre sine sjanser til å møte den rette.

Singler kan koble nettet og teste sine web-baserte kjærlighet tilkoblinger i person. I noen tilfeller er det bare noen få minutter etter nesten chatting, takket være stedsbaserte funksjonene.

"Hvis du tror du ikke teknologisk avanserte nok til å laste ned en dating app, tro om igjen," Laurie Davis, grunnlegger av eFlirt ekspert og forfatter av Love At First Klikk: The Ultimate Guide to Online Dating (slippe i februar av Simon & Schuster) forteller Mashable. "I dagens AppEd-up, textaholic samfunnet, betyr leting laster ned applikasjoner, ikke bare sjekke ut en ny YouTube-video."

Inn spur-of-the-moment dating. Travle unge voksne koblet generasjon kan utnytte sin fritid til fulle ved å møte kamper i nærheten. Noen dating apps krever mindre sign-up informasjon enn sine web kolleger - en ekstra bonus.

"De fleste mobile apps er bra for tilkobling raskt, slik at du finner flere singler på jakt etter uformelle relasjoner klar til å møte på fly," Julie Spira, en ledende autoritet i online dating råd, forteller Mashable. "Vi er imidlertid de tradisjonelle online dating sites gjør en god jobb med mobil".

De fleste programmene er komplementær til eksisterende web-plattformer. Den mobile plattformen oppfordrer brukere til regelmessig flørte og holde tritt med innkommende meldinger. Det er også mange nye apps på markedet.

"Perusing nye plattformer som ikke har en tradisjonell nettsted, som lokasjonsbaserte app MeetMoi, betyr visning nye kamper du ikke har sett før som kan være din høyre klikk," Davis sier.

Singler bør ta deg tid til å se hva ulike dating apps tilby, sier hun. Spira fører en Los Angeles-basert Mobile Dating BootCamp, hjelper singler av alle nivåer bruke mobile dating apps. Hun har følgende tips.

"Som med alle nettsamfunn eller datingside, er kritisk masse viktig," Spira sier. "Vi har også funnet i BootCamp at de enklere funksjoner og registreringsprosessen, jo lykkeligere singlene var med apps de brukte. For mange premium funksjoner ble forvirrende. Å ha et grensesnitt som gjør det enkelt å skrive til noen er viktig. "

Ikke vær redd for å få ballen til å rulle på en potensiell romantikk. Mobile app brukere forventes ikke å vente og bli kjent med personen før du planlegger en meetup. "Den opprinnelige intensjon å møte fokuserer på moro, men det betyr ikke at ting ikke kan slå alvorlig senere som forholdet utvikler seg," Davis sier.

Så mye som mobile dating apps er om det nå, er det også viktig å merke seg at hvis de notifikasjoner og konstant meldingstjenester får overveldende, er det greit å ta en pause.

"Ikke glem at de fleste lokasjonsbaserte apps har en av-knapp," Davis sier. "Typisk funnet i preferanser delen, er det viktig å bare gjøre deg tilgjengelig når du er klar til å flørte, slik at du ikke bli fanget opp av en søta når du er på matbutikk i PJs."

Dating apps rette virkelige meetups, så sikkerhet er enda viktigere med casual mobile meetups, sier Davis.

"Møte er mer spontan, så bor på et offentlig sted, holde kommunikasjonen på app (heller enn utveksling tall) og opprette et brukernavn uten ditt virkelige navn i det er musts."


Over 186 000 kvinner søker "femti Shades Of Grey" Forhold, Ifølge Dating Website


NY Times Bestseller "Femti Shades of Grey" har inspirert en generasjon av seksuelt underwhelmed kvinner over hele verden til å bli sin egen "Anastasia Steele", og å oppsøke sin egen "Christian Grey".

Ifølge SeekingArrangement.com, den største dating nettsiden for de som søker gjensidig fordelaktige relasjoner, siden utgivelsen av denne boken, har antall kvinnelige medlemmer som søker en "Femti Shades" forholdet ballooned til over 186 000 på verdensbasis. Så er det fiksjon eller sakprosa, og folk virkelig lever ut fantasien beskrevet i denne boken? Brandon Wade, grunnlegger og administrerende direktør i SeekingArrangement.com sier: "JA"

Sex selger, som påvist av den suksess over natten av "Femti Shades 'trilogi som har vært på New York Times bestselgerliste i flere måneder på rad. Mens "Femti Shades of Grey" kan ha vekket lang sovende seksuelle fantasier om utallige seksuelt underwhelmed kvinner over hele verden, ingen har vært i stand til å tallfeste nøyaktig hvordan boken har påvirket sexliv av menn og kvinner før nå.

SeekingArrangement.com, den største dating nettsiden utviklet for å hjelpe vellykkede og vakre mennesker danne slike gjensidig fordelaktige relasjoner, kunngjorde i dag at det har vært en stor mottaker av "Femti Shades of Grey" forholdet trend.

"Folk som har lest" Femti Shades of Grey 'er ofte overrasket over å finne ut at en nettside allerede eksisterer for de som søker en "Femti Shades' inspirert arrangement", sier Brandon Wade, grunnlegger og administrerende direktør i SeekingArrangement.com. "Siden de" Femti Shades 'trilogi gjort New York Times bestselgerliste, antall kvinner bli Søker Arrangement for å finne sin egen "Christian Grey' har ballooned til over 186 000 på verdensbasis."

Ifølge SeekingArrangement.com, 24,8% av sine aktive kvinnelige medlemmer (som representerer over 186 000 kvinner over hele verden) ønsker å finne den samme ordning som 'Anastasia Steele ", hovedpersonen av" Femti Shades' trilogi, hadde med Christian Grey '.

I tillegg har nettstedet hatt en betydelig økning i antall dating profiler som nevner ordene "Femti Shades ',' Christian Grey 'eller' Anastasia Steele". Av de omtrent 1,5 millioner profiler, er begrepet "Femti Shades 'nevnt over 28382 ganger;' Christian Grey 'er nevnt over 23102 ganger, og' Anastasia Steele 'er nevnt over 18281 ganger.

En meningsmåling SeekingArrangement.com 's 1,6 millioner medlemmer videre avslører at 78,8% av kvinnene liker tanken på å gi etter for en "Dominant" mannlige som Grey, og 90% av mennene på nettstedet sier de synes ideen om en "Underdanig' Steele spennende.

«Femti Shades of Grey 'er en sukker pappa møte sukker baby historie basert på penger, makt og sex," sier Mr. Wade som har en bachelorgrad og MBA grad fra MIT. «De fleste kvinner elsker Askepott-historie der en ung og uskyldig jente er feid av hennes føtter av en rik, mektig og vakker mann. Dette er grunnen til at hundretusener av kvinner er å registrere deg på SeekingArrangement.com å oppfylle sin egen fantasi.