torsdag 6. mai 2010

Man besøk bordell, finner kones deltidsjobb


En polsk mann fikk sjokk av sitt liv da han besøkte et bordell og flekkete hans kone blant virksomhetens ansatte.

Polsk tabloide Super Express sier kvinnen hadde vært å gjøre noen ekstra penger på siden, mens forteller ektemannen at hun jobbet i en butikk i en nærliggende by.

"Jeg var dumfounded. Jeg trodde jeg drømte, sier mannen til avisen onsdag.

Paret, gift i 14 år, er nå skilles, melder avisen.


Kinesisk Dating


ONLINE ekteskap meglere er vanlig i Kina, men en ny kinesisk nettsted er blomstrende ved å vri på tradisjonelle ideen om ekteskap på hodet.

Kalt "Ekteskapet for Asexuals" (www.wx920.com), hevder området for å være den første og største online ekteskap megler for "aseksuell" folk i Kina. Det står at den har tiltrukket seg 7000 medlemmer siden den ble lansert i fjor.

Den raske suksessen illustrerer utvidelsen av internett i Kina, den stadig mer ettergivende natur kinesiske samfunnet - og på hvilken måte liten, men voksende minoriteter av mennesker er stepping bort fra tradisjoner som har dominert kulturen i tusenvis av år.

"Jeg kom opp med ideen for å hjelpe en venn, som mistet sin seksuelle evner etter en ulykke, sier 33 år gamle grunnleggeren av nettstedet, som jobber full tid for IT-selskap i den eksterne sørlige provinsen Guangxi.

En kommunistpartiet medlem og en frivillig sosialarbeider, var grunnlegger villig til å identifisere seg bare ved sitt internett navn, Lin Hai, han valgte ikke å fortelle sine foreldre og medarbeidere om nettstedet fordi han bekymret for deres reaksjoner.

"I begynnelsen kunne jeg ikke tro så mange mennesker fra hele Kina ble trukket på nettstedet mitt, sier Lin.

Seksti prosent av nettstedets kunder er folk som ikke kan ha sex, sier Lin. Resten er "kamerater", den kinesiske kallenavn for homofile, som melder seg på i søk av en motsatt-sex ektefelle, ofte for å lindre sosial og familie press. Området er spesielt dristig grunn av kulturen sterke vektlegging av heterofile ekteskap og barnefødsler. Under Formann Mao, en persons "arbeid enhet" eller arbeidsgiver ofte handlet som matchmaker.

Men Ekteskapet for Asexuals er et eksempel på hvordan ekteskapet som institusjon blir tilpasset, for det meste i Kinas byer, med halsbrekkende økonomisk og sosial utvikling. Såkalte "Dink" ekteskap - står for "dobbel inntekt, ingen barn" - blitt populært blant unge urbane profesjonelle. Slike ordninger vil ikke heve et øyenbryn i Vesten, men i Kina de er fremdeles sett på som en radikal livsstil valg.

«Jeg har ikke tid til å øke barn, eller til og med å gå gjennom svangerskapet, sier leder i hennes sent tredveårene på et japansk selskap i Shanghai. "Jeg vil heller spare penger og tid til å leve mer lykkelig med min mann."

Understreket fremdeles kontroversiell natur valget hennes, lederen var villig til å gi henne navnet kun som "Ms Liu".

En annen nyhet er "ekteskapet i helgene", der par bevisst bor fra hverandre på ukedager for å beholde sin uavhengighet.

"Det er mye mer plass til ukonvensjonelle ekteskap, som regjeringen gradvis trakk seg fra folks private liv etter 1978, sier Søn Zhongxin, en sosiolog ved Fudan University.

Den kinesiske regjeringen nøler ikke å blokkere eller sensurere ting på internett at den ikke liker, men Lin sa han ikke hadde fått noen offisiell kritikk eller advarsler over ekteskap for Asexuals.

Nettstedet er smakfullt designet i pastellfarger nyanser av grønt, med tradisjonell kinesisk musikk og et romantisk bilde av en vestlig mann og kvinne på toppen av hjemmesiden.

Det omfatter diskusjoner av aseksuell ekteskapet samt et snitt gjennom kontakter der folk kan møte hverandre. Det er gratis, men aksepterer donasjoner.

"Jeg vil ha en Beijing gutt som er frittalende, oppreist og som behandler foreldrene mine godt," skrev "Beijing Girl» i et typisk innlegg. "Jeg er en oversetter, høy og slank, og tjener jeg 2000 til 3.500 yuan per måned."

Tonen i noen andre innlegg er mer tragisk i et land der homoseksualitet ble oppført som en psykisk lidelse fram til 2001, og hvor det fortsatt stigmatisert på mange steder.

"Mine foreldre truet med å aldri se meg igjen eller selv å begå selvmord dobbelt hvis jeg ikke har en baby snart, sier en Mr Wu i hans innlegg.

"Mange medarbeidere ser på meg som en idiot, en impotent, eller en syk person, bare fordi jeg har vært gift i ti år og har ingen barn ennå."

The Scotsman

Naturlig Medisin Store


tirsdag 4. mai 2010

Flere seniorer spille dating spillet

Dette sammendraget er ikke tilgjengelig. Klikk her for å se innlegget.

mandag 3. mai 2010

Nisje Dating Sites


Matt Muro var lei av online dating scene. Den Harvard University dataprogrammerer følte de fleste web-baserte dating sites werenâ € ™ t forbinder med hans interesser.

â € œI gjorde noen online dating meg selv, og jeg var på en rekke nettsteder meg selv, og jeg ville ha noe som føltes mer naturlig, â € Muro said.So Muro opprettet LifeKnot.com, en online datingside thatâ € ™ s en liten bit MySpace og litt Match.com. Hovedforskjellen: LifeKnot.com er et sted for folk med svært like interesser - fra parasailing til øl pong - hook up.Like andre dating sites, Cambridge-baserte LifeKnot lar brukere opprette profiler og møt andre med samme interesser. Men disse områdene ofte klump for mange aktiviteter sammen, sa Muro. â € œSome aktiviteter du donâ € ™ t normalt finner på et sosialt nettverk eller datingside, € Â sa han.

Men med Match.com og MySpace raking i penger, er mange små start-ups prøver å komme inn på handlingen, lanserer online dating-nettsteder dedikert til nisje kategorier. Og det tunge presse kan være å skape en glut av Internett-dating-tjenester.

I Boston-området alene, finnes det nettsteder som kan alt fra Red Sox fans til hard rock fans.

LifeKnot går opp mot slike steder som Rock NA € ™ Roll Dating - www.rnrdating.com - og MatchingSox.com, en webtjeneste som forbinder fyren Sox fans.

â € Øi tror ita € ™ s allerede over-mettet, sier â € Rich Savoie, grunnleggeren av Rock NA € ™ Roll dating, som lar brukerne registrere seg for å møte lokale rock show.

For nettsteder som LifeKnot, gjør det i et overfylt marked er tøff, og ord-av-munnen ikke lenger er enough.LifeKnot, som i dag tilbyr alle tjenestene gratis, allerede har 12 000 registrerte brukere. Likevel Muro nylig begynte å annonsere i MBTAâ € ™ s Red Line å samle mer interest.Breaking inn med et nytt konsept er enkelt på grunn av teknologien. Men de fleste nye dating tjenester vil trolig være i skyggen av de store spillerne, sa Tim Ferriss, lektor i high-tech entreprenørskap på Princeton University.â € œThere er nye dating-nettsteder som spesialiserer seg på alt fra konsert goers til rock klatrere, men jeg forventer at weâ € ™ ll se massive konsolideringen som de tre beste nettstedene er å legge til funksjoner som bevise populære i mindre start-ups, € Â sa han.

BostonHerald.Com