lørdag 22. september 2012

Guide til Double Dating


Når vi sier dobbel dating, mener vi en person å se to eller flere personer samtidig. Så mye som spørsmålet bringer opp store foredrag om hva som er etisk og hva som ikke er, her er en seks-regelen ikke-dømmende perspektiv på hvordan du kan håndtere på å være en slik forferdelig flørte og nyte det mens du gjør.

Være ærlig

Når du begynner å gå ut med noen la dem vite med en gang at du ikke er klar til å forplikte seg og du ser andre mennesker. Ærlighet vil spare deg og menneskene du ser, en sikker hjertesorg senere. Å være ærlig hjelper deg også bygge andre obligasjoner med dem. Så hvis "dating" ikke fungerer, de bare kan bli dine beste venner senere.

Ikke doble boken på samme dag

Gi deg selv og din følelsesmessige tilstand evnen til å behandle dine erfaringer. Hvis du går ut med en fyr / jente i ettermiddag og en annen senere den kvelden, vil du bli forvirret om både erfaringer. Rave datoene over et par dager. Dessuten trenger du ikke ønsker å forelske seg i begge på samme måte. Den forkjærlighet vil bare vokse, til slutt, men hvis du date dem for nær hverandre, kan du ikke vet hvem som faktisk gjør deg smile.

Sørg for at du har litt alene tid

Ikke gå ut hver kveld med noen. Gjør personlig tid for deg selv. Hvis du virkelig liker begge de menneskene du er dating, vil du ønsker det på tide å finne ut hvem du ønsker å bo med. Du kan også inkludere dem i denne personlig tid, men sørge for at de vet at dette er din tid og de er bare der for å utfylle deg. Dette handler ikke om dem. Dette hjelper også dem til å forstå den "ekte" deg.

Sette en tidsbegrensning på avtalen, og la dem vite så vel

Hvis du bestemmer deg for å date mer enn én person om gangen, kan dine følelser bli mikset sammen. Sette en tidsgrense for å ta en beslutning om hvor du står og holder denne fristen. Hvis det ved slutten av denne fristen du fortsatt ikke vet hvem du ville velge, fortell dem at du ikke plukke heller. (Tid fra hverandre kan hjelpe deg å avgjøre hvem du virkelig ønsker ... Hvis du ønsker en av dem som er!). Også å ha en tidsbegrensning i hodet ditt gjør det enklere for deg å innse hva som skjer i deg. Det hjelper deg å holde kontroll over situasjonen og ikke ende opp med følelsen som en dåre for ikke å falle eller å falle for dem begge.

Ikke gå til de samme stedene med dem

Hvis jazz lover har en spesiell nattklubb han / hun liker, ikke ta fotballspiller (du får drift!) Til det samme sted. Unngå de samme kaffebarer, det samme henge ut områder og kanskje til og med de samme områdene av byen du hyppige. Det er mye lettere å forholde seg til to datoer hvis de ikke ser deg dating den andre personen. De vil vite, men de trenger ikke å se.

Unngå å spille sjalusi spill

Ikke gni salt i såret. Periode. De blir forståelse nok til å akseptere dine "villfarne" måter og så gi dem en pause og ikke setter dem opp mot hverandre så åpenbart. La pitting i tankene dine, når du gjør beslutningen.