onsdag 12. mai 2010

Guiding Principles of Love i arbeid


Din kjekk kollega har vært å gi deg i øynene - går du for det eller si "ingen måte"?

Dr. Michelle Golland: David Letterman og hans kontor trysts er i skinn av media akkurat nå. Alle er mindre fokusert på den påståtte utpressing forsøk og mer interessert i om han skulle noen gang har selv inngått seksuelle forhold til kvinner i arbeid. Hans kone jobbet for ham på The David Letterman Show for år før de var gift og hadde barn sammen. Dette er en kontor romantikk som syntes å trene for ham.

Et stort spørsmål er om CBS vil nå måtte forholde seg søksmål fra andre kvinner eller muligens kolleger som føler de ble behandlet annerledes fordi de ikke gå inn i et seksuelt forhold med David Letterman. Dette kan omfatte kvinner som ikke får gå på kamera og utføre sketsjer selv om de meget godt kunne ha gjort den jobben.

De viktigste områdene av våre liv har en tendens til å være kjærlighet og arbeid. Hva gjør vi når de blir ett og det samme? Hvis vi bruker de fleste av våre timer på jobb, hvor ellers vi tror vi faktisk vil møte vår kjærlighet partnere? I de fleste bransjer og organisasjoner, har de forsøkt å demme opp for kjærligheten på kontoret. Du kan like det, men sjefen din eller selskapet du jobber for vil mest sannsynlig hater det!

Det er tre ting som gjelder arbeidsgivere om Office romanser - som alle kan påvirke bunnlinjen for sjefen.

1) Potensial for misbruk: Du er dating sjefen din, og du innser at han er en virkelig rykk og avslutte romantikk. Potensialet for misbruk eller oppfattet misbruk er stort. Vil du bli forfremmet eller ikke på grunn av samarbeidsutvalget? Vi vil aldri vite sannheten når en romanse har startet.

2) Muligheter for Alliance: Dersom to personer på samme kontor salgsteam bruke sin makt sammen, kan de påvirke andre arbeidstakere negativt - noe som fører til intense kontoret politikk. Den negative følelser øvrige medarbeidere har om forholdet og hvordan det påvirker er jobben deres og inntekt kan bli en virkelig sår sted for selskapet å håndtere. Hvis du er dating sjefen din og du begynner å få tilbud, du så vel som andre vil spørsmålet om du er virkelig fortjent dette, eller om det er bare "spesiell" behandling.

3) Potensial for Distraction: Selv om romantikk går sterkt, kan det være en positiv distraksjon for begge parter. I stedet for å tenke på at salget møtet i 10 minutter, er du e-post til din elsker gutten i neste bås. Det er også svært distraherende for de andre kolleger. De blir interessert - og hvis det er en dårlig breakup, er vanligvis alle plukke sider, som er moden for ytterligere misnøye og distraksjon av mange mennesker på kontoret.

Kjærlighet på kontoret kan få opp spørsmål om favorisering, mistanke om misbruk av selskapets tid og ressurser, og en samlet motvilje av mennesker, som bare kan erodere i fokus, tillit og forpliktelse at enhver bedrift er avhengig av for høy produktivitet.

Ren forlegenhet mellom de tidligere elskende tendens til å sette karrieren til minst en av dem. Du må avgjøre om kontaktperson er verdt den potensielle tap av jobben din. Hvis du kommer til å forfølge romantikk på kontoret, må dere begge gå videre med eleganse og verdighet.

Guiding Principles of Love i arbeid:

1) Vet Office Policy: Hvis bedriften bare fraråder kontor romanser, så det er din skjønn som vil gjøre ting går mye smidigere. Hvis det er et eksplisitt personalpolitikk avskrekkende kontor forbindelser, få tak i deg selv, bli med en Internett-dating tjeneste, og gi opp den tapte kjærligheten på jobben, eller vil det koste deg jobben din!

2) Ingen 9-5 Hanky Panky-: Det betyr ingen søt, hengiven, eller skitne e-post, no etter arbeidstid sex på kontoret, ingen lukket dør stjålet øyeblikk av kjærlighet. Hvis du må ha et kontor romanse, bare ikke gjøre det på kontoret!

3) Selskapets midler: Ikke bruk noen selskap midler for å fremme din sak. Det betyr booking forretningsreiser sammen og få tilstøtende rom eller spise middag på selskapets kortet under påskudd av å diskutere arbeid.

4) Don't Tell: Du må prøve å holde forholdet private for å unngå den horrible fallgruvene som kan lande deg i arbeidsledigheten linjen. Ikke sladder, betror, og hengi impulsen til å skrike om din nye kjærlighet fra toppen av kontorbygget.

Det virker som David Letterman holdt sitt kontor romanser som diskret som mulig, men jeg er sikker på - gitt de store nedfall i både hans personlige liv så vel som profesjonelle verden - han ønsker han hadde gjort forskjellige valg. For David Letterman, kanskje hans kontor indiskresjoner være katastrofalt - men bare tiden vil vise.