mandag 4. juli 2011

Mer om Male & Female Brain Forskjeller og hvordan de påvirker Dating


Vi kan se for å forstå hjernen forskjeller i menn og kvinner fra evolusjonære roller de skulle spille. Opprette sosial enhet, ble harmoni og pleie domenet av den kvinnelige mens jakt, mat innsamling og beskyttelse generelt ble det av den mannlige. Denne type oppførsel mønsteret viser seg i noen primater arter, mens andre grovfôr sammen. Jakt for kjøtt er stort sett et menneske ape egenskap.

Noen sier at det er en større rolle for kultur og foreldre i dannelsen av hjernen. Men hormonelle effekter på hjernen tyder på at en god del av denne atferden er naturlig fastkoblet inn menn og kvinner. Kultur kan øke dannelsen av disse ferdighetene, men sannsynligvis ikke skape den.

Når du er dating eller i et forhold har du til å forstå at partneren din er forskjellig fra deg.

Mange kvinner prøver å endre sin mann, noe som gjør ham mer som en kvinne. De ønsker han å kommunisere mer fullstendig, med mer følelser osv. Men en mann rett og slett ikke? € ™ t har forbindelser med â € ~ amygdalaâ € ™ av hjernen, som kvinner gjør. Så emosjonelle uttrykk for den type kvinner liker og er godt utviklet i er ikke noe som kommer naturlig for en mann. Det kan utvikles i takt med interessen av mannen involvert. Men hvis fokuset er å forandre ham du fører deg ned et forhold, vil du hate i det lange løp.

På den annen side, menn cana € ™ t forstå hvorfor kvinner vil snakke â € ~ så Mucha € ™ (ITA € ™ s sin kommunikasjon sentre av hjernen). Eller hvorfor kvinner krever konstant oppmerksomhet. (Dvs. hvis en mann søker å nå â € ~ toppen av packa € ™ en kvinne ønsker å være sentrum for oppmerksomheten i pakningen)

En liten jente vil oppfatte hennes foreldre ikke ser på henne når hun snakker som en som ikke er â € ~ listeningâ € ™ til henne. Legge merke til ansiktsuttrykk og holde øye-kontakt er svært viktig for en kvinne. Det viser at du er notering og validerer sin verdi for deg. Hvis du ser på TV og hun klager du ikke lytter, er dette akkurat hva det betyr. En kvinne forventer kroppsspråk for å rettes til henne å vise at du betaler oppmerksomhet. Dette er hva hun ville gjøre så det er hva hun forventer at du (hennes mann) å gjøre også. Hun ser snakker som en viktig sosial bonding opplevelse, og hun vil føle at hennes mann må kommunisere med henne som hun gjør med hennes venninner. En mann rett og slett ikke? € ™ t har størrelsen på kommunikasjonen sentre i hjernen som kvinner gjør. Ita € ™ s rett og slett ikke noe de er naturlig tilbøyelig til.

En liten gutt vil rush av å utforske og hoppe på en jungel Jim til å gå ned slideâ € | mens en liten jente vil se til hennes foreldre for godkjenning. Dette er ikke fordi en jente er mer usikker, itâ € ™ s fordi hun søker sosiale godkjenning (i dette tilfellet fra hennes mor ansiktsuttrykk at dette er OK).

Så i dating en fyr vil ofte være villig til å rush i mens en jente vil ønske å følge en bestemt konvensjon. Denne konvensjonen er satt av kulturen i større samfunn OR hennes lille sosialt nettverk av venner. (Og avhengig av hva slags individer hun henger ut med den jenta kan være i god sosial gruppe eller en kontrollerende en - hva er de hun vil oftere enn ikke høre på dem over sine egne tanker og følelser). Et jenter venner er en stor faktor i hvordan en jente med avtale med en mann. Så noen ganger rett og slett vite hva hennes sosial gruppe er som vil gi deg en ide om hva kinda jente hun er, eller ønsker å være.

En kvinne vil alltid være sentrum for oppmerksomhet og som vil være en av de viktigste aktivitetene hun engasjerer seg i. Så hvis hun ikke allerede sentrum av hennes sosiale sirkel, hennes handlinger og ord vil bli målt til å forhåpentligvis oppnå den posisjonen. Siden hennes mål er å være sentrum for oppmerksomheten (på enkelte nivå), hennes sosiale grupper forestillingen om dating, relasjoner og sex er det hun vil oppfatte som norm (uansett hvor unormalt de kan være til resten av kultur og samfunn) . Hvis hun er i en gruppe som ikke har respekt for hverandre og gi hverandre dårlig råd, så er det best for et menneske å bevege seg på som hun vil neppe endre seg. Til en kvinne hennes gruppe venner er nesten alltid rett. Hennes kommunikasjon sentre skaper et sterkt bånd innenfor sin lille gruppe. Hvis hennes gruppe har lav selvfølelse og manglende selvrespekt, hun vil overse disse kvalitetene slik at hun kan passe inn og forhåpentligvis bli sentrum.

Selvfølgelig, i noen grupper bli sentrum av oppmerksomheten er der du mister mest mulig ut av din integritet. I søken etter å bli likt av hennes venner en jente vil ofte gjøre alt hun ble oppdratt til å mislike eller se så galt. Hvorfor? Hvis vennene hennes gjør det så må det være OK. Vær spesielt oppmerksom på at dette er en generell oversikt og gjelder ikke for alle kvinner hele tiden. Men hennes sosial gruppe er ekstremt viktig for en kvinne. En sikker, trygg kvinne vil mer sannsynlig finne en gruppe venner som hjelper henne vokse. En kvinne som er usikker vil vanligvis finne det motsatte.

En mann er mer ensom og er mer sannsynlig å bryte vekk fra gruppen sinnet enn en kvinne er. For en kvinne hvis liv synes å gå ingen der ... pass opp for vennene dine! Det kan være dem som holder deg tilbake fra å leve livet på en måte som vil gjøre deg virkelig fornøyd. Min anbefaling? Meditasjon og hypnosis å finne sentrum og bygge opp din selvtillit og selvfølelse fra din kjerne.

Gang Viagra aresztowany


Den 5000 år gamle Hug


Kaller det evige omfavnelse.

Arkeologer i Italia har oppdaget et par begravd 5000 til 6000 år siden, klemmer hverandre.

"Det er en ekstraordinær sak," sier Elena Menotti, som ledet teamet på sine graver nær den nordlige byen Mantova.

"Det har ikke vært en dobbel begravelse funnet i neolittisk tid, langt mindre to personer klemmer - og de virkelig er klemmer."

Menotti sa at hun trodde de to, nesten helt sikkert en mann og en kvinne selv som må bli bekreftet, døde ung fordi tennene deres var for det meste intakt og ikke slitt ned.

"Jeg må si at når vi oppdaget det, ble vi alle veldig glade. Jeg har gjort denne jobben i 25 år. Jeg har gjort graver i Pompeii, alle de kjente nettstedene," sa hun til Reuters.

"Men jeg har aldri vært så flyttet fordi dette er oppdagelsen av noe spesielt."

Et laboratorium vil nå forsøke å fastslå parets alder på tidspunktet for dødsfallet, og hvor lenge de hadde vært begravet.

Copyright  © 2007 Reuters Limited.

Deset červených vlajek v datování vztahy