fredag 25. juni 2010

Ti Red Flags I Dating forhold


Når du starter et nytt forhold, mange kvinner (og menn også) har en tendens til å overse noen atferd i deres nye partner som ikke lover godt for fremtiden. Deretter nedover veien, kommer utropstegn "Hvis jeg bare hadde kjent ...". Som psykoterapeut som har jobbet med det meste kvinner og noen menn innen Domestic Violence, under veiledning økter vi alltid kan spore tilbake ubehagelige og farlige karaktertrekk til selve starten av forholdet.

Her er noen "Red Flags" å se opp for i en ny partner.

1) Han fatter vedtak om hvor du skal dra med liten eller ingen innspill fra deg.

2) Han belittles din mening når dere to er alene og kan ringe deg navnene.

3) Han gjør nedsettende bemerkninger om deg foran andre, og kan snakke om deg som om du ikke var der.

4) Han kan være røff i kjærlighet - å lage og få deg til å delta i handlinger du ikke liker.

5) Han ønsker ikke å tilbringe tid med venner eller familie, og insisterer på at du sosialisere med sitt folk.

6) Han vil ikke erkjenne ditt fagfelt og kan sette ned hva du gjør på arbeidsplassen - ignore noen av dine prestasjoner.

7) Han kan åpenlyst flørter med andre kvinner, og deretter beskylde deg for å være sjalu når du objektet.

8) Han blir sint og mister sitt temperament over trivialiteter. Holder sint i lang tid og prøver å skylde alle argumenter på deg.

9) kan treffe veggene når han er sint.

10) En av de viktigste faktorene er at han kommer på svært sterk i begynnelsen av forholdet - sveiper deg av dine føtter - og ønsker et eksklusivt forhold for fort. Mange kvinner føler seg smigret på intensiteten av menneskets tilsynelatende behov for en umiddelbar tilkobling og dermed overse inappropriateness av det.

Dette må ikke forveksles med "kjærlighet ved første blikk" hvor en eller begge parter føler en umiddelbar forbindelse - uten at noen av de nevnte atferd.

Det er mange andre faktorer som kan være oppført - men hvis mannen i ditt liv begynner å vise de ovennevnte kvaliteter - innse det vil ikke bli bedre, bare verre. Han vil sikkert være uvillig til å diskutere sine følelser åpent og føle at kvinner er mindreverdige sex.

Hvis dette beskriver din mann, løpe - ikke gå - ut av livet sitt. Neste skritt vil trolig være fysisk mishandling.

Wie wachsenden Online-Dating-Beziehungen


mandag 21. juni 2010

Etter Ekteskap, Dating fortsatt viktig


"Par som stopper dating etter gifter glipp av muligheter til å holde liv â €" og styrke â € "deres forhold, sier Charlotte Shoup Olsen, Kansas State University Forskning og Forlengelsen familie systemer spesialist.

Manhattan, KS - infoZine - Selv om det er sant at relasjoner kan lide før ekteskapet, som par få innpakket i bryllupet planlegging og ikke klarer å ta seg tid til å slappe av og nyte hver otherâ € ™ s selskapet, hverdagens utfordringer foran dem ofte kan være best møtes når et par gjør tid til å pleie sitt forhold langs veien, sier Olsen.

Settling i en nygift rutine, tilpasning til et jobbskifte eller flytte, i påvente av fødselen av et barn, oppdra en familie gjennom ulike stadier, mens takle jobb, skole og samfunn tidsplaner, og / eller behov utvidede familien kan stamme helt forholdet som har vært grunnlaget for familyâ € ™ s liv sammen, sa hun.

"Make tid for forholdet, sier Olsen, som nylig sammenkoblet med Peg Condray, en K-State familie og forbruker vitenskaper agent i det sentrale Kansas Extension District, for å diskutere dating og pleie relasjoner.

"Planlegging tid til å være sammen er viktig," ekko Condray, som i sin rolle som en forlengelse agent hjelpe single, par og familier, har blitt stadig mer bevisst på hverdagens stress som kan teste â € "og skade â €" relasjoner. Sammen er de to familien rådgivere tilbyr følgende tips for å gjøre en vellykket date:

Angi en tid og dato for par tid, og beskytte det.

Mix det opp - prøve å ikke gjøre det samme (som middag og kino) for hver dato.

Tillat stille tid til å snakke, men la samtalen om barn, familie problemer, hjem reparasjon, politikk og penger hjemme.

Øv lytter spent. Prøv ikke å forhaste å fullføre en setning eller klippe av en tanke eller idé.

Bygge på en felles interesse â € "eller utforske en ny.

Dona € ™ t la kostnaden være et hinder. Vurder handel barnepass ansvar med venner eller naboer til å tillate hver par fritid.

Vær kreativ. En dato trenger ikke være dyrt. Pakking en piknik lunsj og gåing eller sykling til en park eller et annet hyggelig miljø for å nyte lunsjen â € "uten avbrudd â €" kan være en god dato.

Vær deg selv, men beholde den andre personen i tankene. Tenk tilbake til tidlig datoer, da du var bare så vidt kjent med hverandre: Hva tiltrakk deg? Hva har du hatt sammen? Og, hvordan kan du bygge videre på den?

Gjør det morsomt, går tur med hunden sammen, med eller uten en stopp for kaffe eller en brus, kan gi et par nok tid til å opprette en tilkobling.

Feire hverdags velsignelser, og bygge på takknemlighet. En positiv holdning kan være fanger.

"Et par 's forhold setter tonen for familien, sier Olsen, som noterte at barn kan plukke opp på foreldrenes stress eller spenninger.