mandag 1. august 2011

Briter stoler ikke på deres kjærlighet partnere


LONDON: briter er en nasjon av spioner, rifling gjennom sine partneres tekstmeldinger, tappe telefonsamtaler og enda tailing kjære med webkameraer og satellitt-navigasjonssystemer, avslører en undersøkelse.

Den mest favoriserte måte å holde orden på en partner sjekker deres tekstmeldinger, med mer enn halvparten (53 prosent) av de spurte innrømmet å snike en titt. Tallet skyter opp til 77 prosent i 25-34 aldersgruppen.

Den nest mest populære måten å finne ut om en partner er en kjærlighet-cheat er å lese deres e-post â € "42 prosent fortalte den britiske Undercover Survey at de hadde gjennomført et slikt knep.

Den tredje er gammeldags en av rotet gjennom en partnerens lommer, (39 prosent), en teknikk populær blant kvinner.

Menn foretrekker å bryte en annen uuttalte regel â € "lese en partner dagbok.

Verken er det talte ord trygt fra avlytting.

Om lag en av tre (31 prosent) av de spurte i undersøkelsen, på oppdrag av Science Museum i London, for sin vitenskap for spionasje utstilling, sa de skjult lyttet inn på partnerens samtaler.

Et lite antall av 1129 personer avhørt, sa at de hadde enda hemmelighet innspilt partnerens telefon samtaler, bruk av diktafoner eller andre slike taping enheter.

Denne metoden var den mest populære med over 55 aldersgruppe, der man i 20 (5 prosent) setter hendene opp. Denne aldersgruppen også personer som bruker webkameraer og GSM-sporing enheter.

Nesten én av 10 (9 prosent) har tydd til å sjekke opp på sin partner ved å følge dem.

Harry Ferguson, tidligere M16 agent, sa: "Alle har muligheten til å være litt av en spion hvert nå og igjen, og du trenger ikke å ha James Bonds gadgets å gå inn i verden av spionasje."

The Science of Spionere utstillingen avsluttes i september.


søndag 31. juli 2011

Online Dating Kan hjelpe deg å finne din sjelefrende


Hvis youâ € ™ re enkelt, og du er syk og lei av å gå gjennom livet alene, hvorfor ikke gi singles online dating en prøve? Singles online dating kan være den perfekte måten å møte andre likesinnede mennesker. Når du møter noen i det virkelige liv, du vanligvis møter dem på grunn av deres fysiske utseende. Ita € ™ s det fysiske utseendet som vanligvis driver disse typer møter, og av den grunn, mange av dem fizzle ut raskt. Singles online dating, derimot, lar deg bli kjent med personen internt, deres liker og misliker, deres hobbyer, deres tro, og selv hva theyâ € ™ re ser etter hos en kamerat, alt før du gjør det valget å møte dem i person. Det gjør singles online dating den beste måten å finne kjærligheten.

Finne et nettsted

Når det gjelder singles online dating, er det mange steder du kan velge fra. Den tingen du ønsker å huske på er at du sannsynligvis må betale for å bruke alle aspekter av disse områdene. Det beste alternativet ville være å søke de forskjellige nettstedene å sørge youâ € ™ re få din moneyâ € ™ s verdt. Også sørge for at området har mange abonnenter. Dersom det er mange abonnenter, vet du sjansene dine bedre at youâ € ™ ll møte noen. Hvis det er bare en håndfull abonnenter, derimot, er dine odds drastisk redusert.

Singles online dating fungerer vanligvis ved å abonnere på nettstedet og deretter sette opp din profil. Din profil er hvordan andre vil se deg på nettstedet. Det vil vanligvis ha et bilde, eller bilder, av deg, samt korte avsnitt som beskriver hvem du er og hva youâ € ™ re om. Dette kan være den vanskeligste delen om singles online dating, som folk flest fryse når det gjelder å beskrive seg selv til ingen i særdeleshet. Dette ikke? € ™ t å være vanskelig, men så lenge du innser at youâ € ™ re selge deg selv, så hold det kort og enkelt, men definitivt prøve å ha det gøy med det.

Vis din Lettere Side

Det beste du kan gjøre når det gjelder online singles dating er å vise andre potensielle partnere din lysere side. Vis din sans for humor. I profilen din, så youâ € ™ re beskriver deg selv, ta en spøk, eller viser noen vidd, alt for å få folk til å ville vite mer. Din profil bør lese som blurb i en bok, ledende noen leser det å ønske å bli kjent med deg mer.

Mest av alt, i singles online dating, ha det gøy og donâ € ™ t ta ting så alvorlig. Dating er ment å være moro, ikke hardt arbeid, og hei, du vet aldri, du kan ende opp med møte din sjelevenn som du kan tilbringe resten av livet med.