onsdag 2. november 2011

Hvorfor du bør ikke bli skremt av attraktive kvinner


Det er ikke en hemmelighet at en av de største hindrene for at menn har mot nærmer svært attraktive kvinner er det faktum at de er skremt av dem.
Når en mann hører at disse kvinnene er akkurat som alle andre kvinner, og at det er ingen grunn til å være skremt av dem, kan han tro at og likevel som argument alene ikke vil eliminere sin frykt for nærmer seg og møte disse kvinnene.

Men å forstå de faktiske årsakene til at ingen mann skulle bli skremt av en meget vakker kvinne viser seg å være en svært effektiv måte å eliminere den samme følelsen.

Så, her er tre viktige grunner til hvorfor du ikke bør være redd for å snakke med vakre kvinner:

1. Den opplagte men ofte oversett sannheten er at attraktive kvinner er IKKE at sjeldne eller mindre vanlige. Gå til enhver klubb eller en bar og du vil finne dusinvis av kvinner som er svært attraktive og ville lett kvalifisere som modeller eller skuespillere. Så ... vakre kvinner er ikke mangelvare. Hva er knappe er vakre kvinner med like vakre personligheter.

2. Husk - det skremmer deg er ikke en kvinnes skjønnhet, men hennes holdning. En kvinnes snooty måter å bære seg selv, unngår øyekontakt, og gå med hodet høyt er opp hva som gjør henne komme over som uvennlig, ulykkelig, og ellers utilnærmelig.

3. Hvis du har møtt noen vakre kvinner, så vet du at sannsynligheten for at deres personlighet matcher deres skjønnhet er ekstremt lav. Faktisk er mange om ikke de fleste av disse kvinnene uinteressant, grunne, høye vedlikeholdskostnader og ellers uverdig å tilbringe tid med. Og dette gjelder begge kjønn.

Hvorfor er dette viktig? Vel, fordi en av grunnene til at gutta blir skremt av vakre kvinner er fordi de tror at disse kvinnene er gudfryktige skapninger og har de gudfryktige, fremragende tegn. Men dette er vanligvis ikke tilfellet.

Fire. Mange gutter tror at disse vakre kvinnene er "ute av ligaen deres." Denne troen har ingen forankring i virkeligheten. Det tar ikke lang tid å se deg rundt og legge merke til hvor mange vakre kvinner dato og har relasjoner med gutter som er fysisk og ellers middelmådig. Så ... den "ut av min liga" argumentet er bare en unnskyldning for ikke å ta affære, og en som du skal forlate.

Så, når du ser en vakker kvinne som du ønsker å nærme seg, huske de ovennevnte punktene, være realistiske og anta at hun ikke kommer til å være alt det interessant til og med mindre hun beviser noe annet. Og dette vil eliminere mye av din frykt for nærmer seg henne.