lørdag 30. juli 2011

Drømt opp telefonnummer fører mennesket til en kvinne av sine drømmer


LONDON (Reuters) - En britisk mann har møtt og giftet seg med en 22-år gammel kvinne etter, av hans egen regning, drømmer om telefonnummeret hennes og deretter sende henne en tekstmelding.

David Brown, 24, sier han våknet opp en morgen etter en kveld ute med venner med et telefonnummer stadig går gjennom hodet hans. Han bestemte seg for å ta kontakt med den, sende en melding som sier "Har jeg møter deg i natt?".

Tilfeldige mottaker Michelle Kitson var forvirret og skeptisk i begynnelsen, men bestemte seg for å svare og de to begynte å utveksle meldinger. Omsider de møttes og ble forelsket.

"Det var veldig rart, men jeg var helt hekta," Kitson sier til Daily Mail avisen. "Min mamma og pappa holdt å si" Men han kunne være en øks morder ", men jeg visste det var noe spesielt med det."

Etter en lang frieri, den merkelig matchet par - han er seks fot syv inches høy og hun er fem fots fire - har nettopp returnert fra sin bryllupsreise i den indiske feriebyen Goa.

En kjærlighet-rammet Brown sa: "Jeg har ingen anelse om hvordan jeg endte opp med nummeret hennes i hodet mitt - det er bare noen få siffer forskjellig fra mine."


tirsdag 26. juli 2011

The Incredible Wedding Pictures Story


Når deres fotografens kamera var stjålet kort tid etter at de utvekslet løfter, tenkte Karen og Tory Nordlinder de ville aldri ha keepsakes av deres bryllupsdag.

Denne uken fikk de en hyggelig overraskelse når kameraet dukket opp i en ledig mye i nærheten av en innsjø, et år etter at den forsvant.

Tomta eier, Leslie Mason, sa at hennes sønn var å kutte ned trærne og oppdaget kameraet. Inne var kontaktinformasjon for fotografen, Charles Boesen, sa Mason.

Da han fikk den tilbake, plugget Boesen kameraets minnekort inn i datamaskinen hans og bildene dukket opp umiddelbart.

"Min reaksjon, jeg nesten ropte:" Boesen sa. "Jeg tenker, er dette bruden kommer til å bli så overlykkelig da hun finner ut."

"Det er ikke mulig å si hvor lang tid at kameraet var her nede," sa han. "Hva er utrolig er hvordan disse bildene overlevde elementene _ regnet, snøen, den iskalde temperaturer, rett ved sjøen."

Karen Nordlinder sa hun kunne ikke uttrykke hvor glad hun var å se bildene.

"Vi bare tenkte:" Jaja, vi har våre minner, "sa hun. "Dette er bare noe jeg aldri trodde vi ville se. Ever."

Copyright 2007 The Associated Press.