fredag 28. mai 2010

Ta Risiko I Dating, Get Rewards


Tre av Single No More single er stepping ut av komfort soner for å møte nye mennesker - og en, selverklært kyniker, har vurdert å slutte. Det er torsdag, noe som betyr at det er tid for en ny oppdatering fra de fire T Detroiters Free Press er med på å finne datoer.

Loretta Green, en 32 år gammel college bibliotekar fra Detroit, har hatt et par datoer med en aleneforelder hun traff på nettet - casting til side hennes regel ikke dating menn som har barn. Forholdet trene Free Press hyret hjalp henne nå denne beslutningen om å utvide hennes valg. "Hva pleide å være min type har ikke jobbet i favør min," sier Loretta. Hun føler en forbindelse med ham. "Dette gjør meg spørre mine nærmeste venner mange spørsmål:" Hvor lenge skal du dato før det er alvorlig? Hvilke regler gjelder når du starter et forhold? ... Hvorfor faller noen mennesker forelsket så fort? "

Maureen Rose, en 43 år gammel bil produksjon veileder fra Rochester Hills, tok en risiko i forrige uke. Mens du nyter en drink med venninner, oppdaget hun en kjekk mann i baren. "Jeg bestilte ham en drink, så gikk bort og presenterte meg. Vi snakket om 30 minutter før jeg måtte forlate. Ga jeg ham min e-postadresse. ... Jeg fikk en e-post fra ham gjentok at han nettopp flyttet tilbake i byen og at han måtte komme seg økonomisk ligger før han kunne gjengjelde og spør meg ut for en drink. Var det en fin måte å si: "Nei takk?" "

Randall Walker, en 31 år gammel 401 (k) konsulent fra Royal Oak, har hatt to datoer med en kvinne som kontaktet ham gjennom den frie presse. Deres første dato for kaffe gikk bra. For deres andre date forrige helg, kjørte Randall til Lansing, hvor hun bor. Optimismen han følte da han først møtte henne bleknet: «Jeg bare ikke føler at det er en forbindelse med henne og meg akkurat nå. ... Hun søker om PhD henne ... og har en fulltidsjobb der hun deler seg sin tid mellom Flint og Ann Arbor. Hvis vi skulle starte opp et forhold, da vet jeg at det ville være ekstremt tøff. "

Pat Moylan, en 53 år gammel neuropsychologist fra Northville, er i konflikt om Single No More-prosjekt. Hun finner gruppearbeid med dateringen treneren uinteressant. Og hun er også følte at hun ikke passer inn fordi hun er eldre enn de andre deltakerne. Men så hun snakket med andre kvinner på hennes alder som sa at de har fulgt med henne fremgang gjennom avisen. "Jeg har blitt oppmuntret av mange kvinner over 50 år. ... Jeg er bare overrasket over hvor mange folk sier," Jeg er rooting for deg, Pat. ' "


mandag 24. mai 2010

Sex på vakt er OK så lenge man bruker en øreplugg


En britisk politimann som hadde sex mens de er på vakt ble frikjent i retten fordi han var i konstant radiokontakt grunn av ørepluggen han hadde på seg i løpet av hans boltre.

Politiet transport inspektør Massoud Khan, 41, gjennomførte sitt illegale møte i et rom på politistasjonen på Gatwick flyplass utenfor London, var hans rettssak fortalt i går.

Juryen bestemte Khan beviste han var i stand til å svare på alle kriser fordi han var utstyrt med en ørepropp innstilt til politiet radiofrekvens.

«Hvis det var en oppfordring til meg, ville jeg ha besvart det, og jeg ville ha håndtert det,» sa han til retten.

Hans advokat Kevin Baumber sa inspektør gjort noe galt, men hans dårlige avgjørelsen var ikke en forbrytelse.

A Guide To Sexy Texting


søndag 23. mai 2010

Vellykket Relasjoner krever hardt arbeid


Min nittende jubileum vil bli her i en uke og et halvt.

Så hva er så eksepsjonelle om det i Mormon Utah? Bare dette: Jeg har en postordre ektemann. Han har et postordre brud.

Nitten år siden, var det ikke noe dating-nettsteder online, faktisk, det var ikke noe på nettet for å sette dem på.

Så jeg kjøpte en kopi av Mensa katalogen og gikk systematisk gjennom alle de mannlige i boken, så på den kodede informasjonen for menn innen fem år en eller annen måte på min alder, enker eller skilt (fordi en mann som er 40 og har aldri gift har noe galt med ham), delte min religion, felles minst tre interesser, og var i Grafe sync med meg på at ikke halve tiden.

Jeg endte opp med ti navn.

Jeg forberedte brev til hver av dem og, til tross for mine fjorten år gamle datter "Mamma, kommer du ikke til å sende disse brevene. Mamma, kommer du ikke til å sende disse brevene. Mamma, kommer du ikke til å sende dem brev, "jeg sendt dem.

Jeg fikk fire svar: en homofil mann, en mann som hadde blitt ekskommunisert for å være fanget i sengen med sin svigerinne, en lærer som hadde vært i Fredskorpset i Afrika og ville gå tilbake til Afrika og "Jøss, du må tjene mye penger å skrive mysterier. "Den fjerde var Tom.

Jeg satte meg ned i stuen og lo da jeg leste brevet fra Tom.

Da min far spurte hva som var så morsomt, sa jeg, "Pappa, jeg tror jeg skal gifte meg denne mannen."

For ti år siden online dating-tjenester fortsatt var ikke tilgjengelig.

Men min favoritt college student, av alle studentene jeg underviste, møtte en mann fra Australia på en science fiction nettsted. De var gift fem måneder senere. Heidi flyttet til Australia og så langt har levd lykkelig alle sine dager. Jeg møtte mannen sin for noen måneder siden, og jeg tror hun kommer til å fortsette å leve lykkelig sammen.

For to år siden, online dating-tjenester ble veldig bra våpen. En nabo av oss, gjør seg klar til å flytte til Alaska og kjenne mann-kvinne-forhold der, registrert for dating tjenesten. Han og hans brud på vei til Alaska to uker etter gifte seg og er der fortsatt.

Hva må jeg tenke på online dating tjenester? Jeg tror gode stor.

Jeg hører ofte folk sier "Jeg ble forelsket ved første blikk." Men de gjorde det ikke. Det de falt ned i var begjær. God arrangerte ekteskap under middelalderen og renessansen ganger jobbet bedre enn de fleste ekteskap gytt i vår moderne tid - tilkoblet eller frakoblet.

En god dating-tjeneste kan gjøre akkurat hva jeg gjorde, bare mye raskere fordi den kan bruke datamaskinen. Det kan matche folk for det de identifiserer som viktig for dem. Det kan sile ut par som ser overflaten kompatible, men har underliggende inkompatibilitet.

Da Tom og jeg giftet, var vi ennå ikke forelsket i hverandre. Men vi visste at vi hadde nok ting til felles som vi kunne bygge en gjennomførbar ekteskap. Det er hva vi gjorde, og vi blir mer forelsket i hverandre hver dag.

En online dating tjeneste kan ikke gi noen du kan elske ved første blikk, men det kan gi et menneske som du har nok til felles at du kan bygge en gjennomførbar ekteskap. Du trenger bare å gjøre jobben.

Ba?ar? Dating i�in Attraction Hukuk kullanma