tirsdag 23. oktober 2012

Dating Doggy Style


Av Kelley Whitis

Jeg har alltid funnet hele dating scenario for å være litt pretensiøs. Vi alle sette på masken vår og presentere vår beste bilde på den velkjente første date. Etter noen flere datoer, samtaler, tekster og kanskje noen intimitet, kommer personen bak masken, og i blinking av noen øye, dør romantikk. Denne personen er plutselig langt nær den personen vi først møttes.

Hva om i stedet for å late som noen vi ikke, vi ikke bare ta disse maskene av, kaster vi dem bort, ta en leksjon fra vår trofaste venn Fido og bare date doggy style? Ikke bli altfor begeistret her, jeg snakker ikke soverom posisjoner.

I alle fall ikke ennå.

Jeg skriver dette som jeg ser mine to hunder løpe rundt og leke i min venns bakgård, å få venner med alle nabolaget valpene. Det er en Doggy Disneyland her, og de er ivrige etter å løpe rundt og få nye venner, sjekke hverandre ut, sniffing butts. Hvis de liker det de ser og lukter de vil boltre rundt gården sammen - løping, hopping, sniffing, bjeffer, nipping, slobber-swapping, glede og cavorting. Bare å være hvem de virkelig er og ha en ærlig, ekte forbindelse med et annet dyr.

Så hvis det er hele poenget med dating og forhold - for å være deg selv, finne noen du ønsker å boltre seg i et felt med, har en tilknytning til og bare ha det gøy - her er fem tips vi kan ta fra Fido:

1. Butt Sniff Test

Jeg foreslår ikke vi gå rundt sniffing butts her. Enkelt sagt, bare være deg selv. Ingen late. Ingen masker. Ingen anslått bilder. Just. Være. Deg. Du vil bli overrasket som kommer inn i livet ditt når du begynner å vise autentiske selv.

2. Spillet Spille

Spill er bra. Dog spill, ikke mennesker spill. Forskjellen mellom hunder og mennesker er at hunder ikke la sitt ego styre sine handlinger. Vi blir fanget opp i frykten, lurer og sjalusi og la vår ego spille ut små spill for å få en ønsket handling. Ikke gode spill å spille. Hunder liker å løpe, jage ekorn, fange baller og hoppe over hindrene. Disse er gode spill. Husk forskjellen og engasjere seg i godt spill å spille bare.

3. Bjeffe hva du mener og mener hva du Bark

Som mennesker vi ofte si ting vi tror den andre personen ønsker å høre. Dette er trolig en av de enkleste tipsene, men en av de enkleste å fjerne seg fra. Hunder vil knurre hvis de ikke liker noe, sutre hvis de er skadet og bark hvis de er fornøyd, sulten eller trenger å gå potty. De er veldig eksplisitt og uklanderlig med sin kommunikasjon. Når vi lærer å gjøre det samme, vil vi finne at det er mindre forvirring og misforståelser i alle våre relasjoner.

4. Leve i øyeblikket

Uten å vite det, kan vi ivrig ser mot fremtiden, eller vi kan la vår fortid bestemme vår nåværende ved å bo fast med gamle atferd eller feil. Hunder gjør ingen av delene. De lever for akkurat nå. I øyeblikket. Gi alt de har. Full-damp. Når vi setter vår fulle oppmerksomhet på hva som skjer akkurat i dette øyeblikk, vil vi finne vi har bedre relasjoner, jobber vi bedre, hvile lettere og spille hardere.

5. Ta Leash Off

Hunder tilbringer så mye av sin tid være i bånd - handle slik vi vil ha dem til å handle. Gang av leiekontrakten, kommer hundens personlighet virkelig til liv. Vi ser så mange regler for dating - gjør dette, ikke gjør det, må du vente til dette - bunnlinjen er vi er individer, og det er ingen generell regel bok som noensinne vil gi oss alle svarene. Så ta bånd av. Slutte å handle som alle sier at du er ment til å handle, ikke forvente å få ønskede resultater etter å ha lest dating how-to bøker og lytte i stedet til din indre stemme og se hva resonerer med deg. Når alt annet mislykkes, se Tips # 1.