lørdag 9. juni 2012

Dating i distriktet


Gatebråk fyller bakgrunnen som Sam Yagan snakker fort inn i mobiltelefonen sin. Han har en evne til effektivitet. Han er en dating katalysator, en selverklært Og sist februar, hans dating nettsiden "nerdete matematikk guy." - OKCupid - innloggede 1,3 millioner unike besøkende.

Så når det kom på tide å finne ut hvordan vi skal møte folk, toppet hans navn på listen over folk ringer.

De fleste Washingtonians tendens til å være arbeidsnarkomane og transplantasjoner eller en kombinasjon av de to. Med en generell befolkning slik som det, er single mennesker satt på en ulempe når det gjelder å møte en potensiell partner.

"DC er - uten tvil - det mest aktive [på OKCupid] på en per capita basis," Yagan sier. "Andre byer ikke engang komme i nærheten."

Mer enn 10 prosent av DC befolkning er aktive brukere på nettstedet, ifølge Yagan data, og 75 prosent av disse brukerne er yngre enn 35 år.

Enten du ønsker å ta tech rute, eller en mer tradisjonell avenue, er det én grunnleggende prinsipp å huske: "Du kan ikke ta det for alvorlig," Yagan hevder. "Folk blir så avviklet om det."

Snarere enn fryktet avvisning, akseptere at volum er nøkkelen: Oddsen for at den første personen du møter kommer til å være en for deg er lav, sier Yagan, som tjente en grad i matematikk og økonomi fra Harvard, og senere gikk på å motta en MBA fra Stanford Business School. "Halve kampen er å tvinge deg selv til å gå ut og møte folk."

Så, hvor er de beste stedene å finne andre kjærlighetssanger søkende i distriktet?

Enten det er å gripe en post-arbeid libation på Off the Record baren i Hay Adams hotellet, eller koble den bærbare datamaskinen på Tryst i Adams Morgan, er steder hvor reiser folk-filmene vanlige heiser byrden av sårbarhet og gjør møte folk føler seg mindre tvunget .

Hos Tryst, er et virvar av sofaer, stoler og bord spredt for maksimal komfort. Gratis Wi-Fi lar deg jobbe (eller surfe på Facebook) mens du nyter en kaffe, te, snacks eller alkoholholdig drikke. Ligger på den ofte hektiske 18th Street i Adams Morgan, er Tryst en oase.

Tia Scagliarnini, front-of-the-house manager, ønsker baren og kafeen skal være et avslappende sted for folk som verken er hjemme, eller jobb, sa hun.

"Vi tar sikte på å fremme et fellesskap, og gjør det til et sted hvor folk er imøtekommende."

Klientellet er variert, la hun til: Studenter skrive doktorgrad eller masteroppgaver, bokklubber, journalister, kunstnere og forretningsfolk av alle striper. Tryst har også en happy hour syv dager i uken og live jazz på mandag, tirsdag og onsdag kveld.

"[Tryst] kan være hva du vil den skal være, virkelig," sa hun. "Vi er alltid full av folk, så du aldri trenger å føle seg alene eller lyssky."

Men hvis du krever noe litt mer presidentkandidat, hodet ned kaninhullet til kjelleren i Hay Adams hotellet.

Innen kaste avstand for Det hvite hus, kan karikaturer av Washingtons politiske kulturen ses i larm. En tilbakevending til en DC av en svunnen tid, er denne klassiske baren et sted å bli "sett og hørt,» sa Andrew Welch, maten og drikke direktør i Hay Adams hotellet.

Hva betyr det, egentlig?

"Navnet på baren taler for seg selv," Welch sa. I hovedsak, hva som skjer på Off the Record forblir uoffisiell.

Sentrumsområdet nærhet til politiske, business og juss kontorer bringer i noen store navn, og Welch har som mål å opprettholde kvaliteten opplevelse som baren er kjent. Miljøet fremmer avslappende samtale - rommet er utstyrt med en peis - og en stor spesialitet cocktail listen er kirsebær på toppen.

Hva skjer når du legg ut på en hangout?

"Du må utvide dine søkekriterier," forklarer OKCupid s Yagan, hvis nettstedet bruker matematiske ligninger for å bestemme fyrstikker, snarere enn psykologi - som er grunnlaget for andre dating sites.

"Vi forandret måten dating fungerer," legger han til. De fleste mennesker, sier han, begrenser seg til kun å oppsøke personer som passer i deres forhåndsbestemt forestillingen om en perfekt make: en politisk tilhørighet, alder eller annen egenskap.

"Folk sier gjerne ting, 'Oh, ville jeg aldri date noen fire år yngre enn meg. Virkelig? Sannsynligvis du vil. "

På steder som har en atmosfære og kultur alle sine egne, slo opp en samtale og be om noens Twitter håndtaket er lett. Og du vet aldri hva som kan komme av det.

Scagliarnini, daglig leder ved Tryst, sa hun nylig satt opp en reservasjon for en mann på en lørdag kveld - som alltid er et nei-nei, på grunn av hvor travelt kafeen kan være. Men dette var en spesiell anledning: Han hadde møtt sin nåværende kjæreste tilfeldig på en bestemt sofa - og han ville foreslå på det samme stykke sparsommelighet møbler på samme kveld to år senere.

Hun sa ja.