fredag 4. juni 2010

Destinasjon: Ekteskap. Rute: Noen &rsauo; s Guess.


Av HANNAH SELIGSON

Stormløp megaselling forholdet bøker som Elizabeth Gilberts «Committed: A Skeptic Gjør fred med Marriage», som sitter som nummer 9 på New York Times sakprosa bestselgerlisten for uken av Feb 19, og Lori Gottlieb er "gifte seg med ham: The Case for å løse for Mr. Good Enough ", som er på nr. 18, kan lede deg til å tro at kvinnelige engasjement-phobes og uberpicky daters er den moderne hindringene for forhold og ekteskap.

Likevel et 2007 meningsmåling av Meredith, en forsknings-og markedsføringsselskap, fant at 73% av kvinner født mellom 1977 og 1989 legger stor vekt på ekteskap. Det høres rett til meg. Det er en holdning som dukket opp igjen og igjen i intervjuet s jeg gjennomført med unge kvinner for et bokprosjekt om det langsiktige forholdet ugift. I motsetning til våre boomer og hippie mødre som brøt reglene til 50-tallet, er min generasjon ekteskap-tenkende. Men samfunnets meldinger til unge kvinner er så blandet at veien til dette målet er blitt formørket og, til tider, blokkert. De av oss i 20-årene og 30-årene vet at dating-og komme inn i et forhold som fører til ekteskap-er blir tvetydig, krevende, forvirrende og ofte hjerteskjærende.

Så hvorfor er "gifte seg med ham" og "Committed" flyr ut av hyllene? Fordi de gjør hva alle populære bøker om emnet har gjort gjennom årene, tiår og til og med århundrer: De lå ute regler, behandling av kjærlighet, romantikk og relasjoner som om de er målbare og kontrollerbare. For å være en ung, singel kvinne som ønsker å slå seg ned i dag er å være i det ville vesten med dating historie. Daters er de glupske for å få råd til å bestille det kaos, selv om det kommer fra en bok, som "Marry Ham," som befrir dem eller, som "Engasjement," hevder at ekteskapet er en forferdelig institusjon for kvinner (selv om forfatteren blir spent med hennes memoarer slutt).

"Folk er desperat på jakt etter ordre der ute fordi de ønsker å være i forhold begått, sier Jessica Massa, 26, som utvikler WTFIsUpWithMyLoveLife.com, en interaktiv forum for å hjelpe unge mennesker å forstå deres forbindelser eller fravær av dette. Men mangel på skilting og veiledning gjør det svært vanskelig å komme til et punkt der du ender opp i ett. "

Du bor sammen, men bare inntil en av dere får en flott jobb tilbud i London. Du går ut til middag og en film, men er ikke engang sikker på om det var en faktisk dato. Det er ikke lenger som sosiale haster som skyver par til neste stadium.

Det mer presserende dating problem for unge kvinner i dag er ikke at de er skeptiske til ekteskap eller for kresen, men at deres potensielle ektefeller er i mindre travelt med å knytte knute enn de er. En meningsmåling 2005, "De eldres i Amerika", som undersøkte 18 - til 24-åringer, fant at kvinner hadde kanten på iver: 55% sa at de ønsker å gifte seg i de neste fem årene, sammenliknet med bare 42% av menn.

Adam Rich, 29, redaktør av Thrillist, en daglig e-blast rettet mot unge menn, sier alt dette tvetydigheten er skjule den tradisjonelle marsj til ekteskap og gi gutta større spillerom når det gjelder casual dating. "Hele settet med klisjé indikatorer ringe en jente å spørre henne ut for drinker, og senere en middag date-blir mindre dateringen normen. Hva om han Facebook-meldinger henne til å møtes på en vinbar hvor de deler små plater? Hvor har satt som dem på veikart til alteret? "

Beth Bailey, forfatteren av "Fra verandaen til baksetet: smiskeri i Twentieth Century-Amerika, mener dette kan være en enestående tid i historien til dating og frieri. "Mangelen på regler og struktur i dating betyr at det er blitt vanskeligere enn det noensinne har vært å komme til stedet der ekteskapet virker som det opplagte neste skritt, sier hun.

Ms Massa sier at de mange bøkene om forhold som hun har lest "Ikke gi meg den lå på land." Notes Mr. Rich: "Hvis ekteskapet er målet, er det nå stadig mer uklart hvordan man bør sette en fot i foran de andre. "

Bare ikke skyld min generasjon for en mangel på prøver. Feil Ms Gilbert, Ms Gottlieb og deres ilk de som prosjektet sine egne nevroser på resten av oss.