tirsdag 29. mars 2011

Den farlige verden av online dating


Gratis Ugg Boots (kort eller lang, 1 par Per Person Limit). Beklager, folkens, men dette tilbudet er tilgjengelig for folk som bor i USA bare for frakt grunner.

BALTIMORE - Denne uken har de djerve Joan Allen braved villmarka i online dating og returnerer fra henne farlig ekspedisjon å fortelle historien.

Joan: Jeg gikk på min første date Match.com forrige uke og vil gjerne dele noen røde flagg signaler. Først av alt, spurte mannen svært personlige spørsmål, for eksempel â € œWhy har du aldri fått gift? Youâ € ™ re vakker og intelligent, â € og â € œWhat røde flagget signaler har du observert om meg? Â € Dette var vår første date, og jeg følte meg som han var intervjue meg. Jeg bestemte jeg hadde ingenting å tape, så jeg svarte ham ærlig. Jeg sa, â € œThe første røde flagg signal er youâ € ™ ve bare hadde to doble martini, og jeg ville være bekymret for din drinking.â € Hans svar? â € œMy søster er en alkoholiker, men Iâ € ™ m ikke. Og Iâ € ™ m ikke kommer til å change.â € Unødvendig å si, jeg har aldri hørt fra ham igjen.

Dan: Høres ut som datoen fungerte ut perfekt. For meg er en første date et intervju situasjon: hvem er du, hva er du om, nå står opp og gir oss en snurr. Jeg donâ € ™ t tror hans spørsmål, eller din, var ute av linje, som du både har lært det du trengte å vite â € "og isnâ € ™ t det bedre å gjøre det rett utenfor balltre snarere enn nedover veien etter youâ € ™ ve datet denne personen fem eller seks måneder?

Joan: Da jeg fortalte min venn Carol om datoen min, tilbød hun et par av hennes favoritt røde flagget skilt om Internett dating: menn whoa € ™ aldri har vært gift, menn som donâ € ™ t ringe når de sier de vil, menn som er veldig kritiske, menn som sier negative ting om sin tidligere ektefelle, og best for siste â € "etter en tredje eller fjerde dato med samme mann, når du kommer hjem fra denne datoen og sjekke e-post og finner ut at hea € ™ s allerede online chatting med andre kvinner.

Nå damer, synge den til melodi av â € œMy Favoritt Things.â € â € œWhen hea € ™ s negative, når hea € ™ s lure, når han wonâ € ™ t ringe tilbake, bare la kontoen utløper fra Match, og da er det wonâ € ™ t synes så bad.â €

Dan: Da Iâ € ™ ma gå rødt flagg, som Iâ € ™ m 44 og aldri vært gift ... og verken har DEG! Egentlig, alle av disse gjelder for kvinner også. Og Hera € ™ sa noen flere: kvinner som skriver, uttrykker interesse og deretter forsvinne av jordens overflate. Kvinner som tar deg for gitt. Kvinner som canâ € ™ t håndtere en mana € ™ s kvinnelige venner. Kvinner som sier youâ € ™ re stor, men da begynner å falle kommentarer om klærne dine, håret, hjem â € "damer, kan menn bli klumpete, men Weâ € ™ re ikke klumper av leire for å forme, ta oss som vi er eller ta deg andre steder. Kvinner som ser oppfattes fornærmelser på hvert ord eller gest og etterspørsel unnskyldninger, gratis middager og fotpleie, men har ingen problemer med å slippe atombombe på størrelse med fornærmelser om nevnte klær, hår, hjem, og hvis vi krever unnskyldninger, er informert Weâ € ™ re være pysete.

Og jeg donâ € ™ t synes å aldri ha vært gift teller som et rødt flagg. Dette er vanligvis forfektet av folk som har vært gift, innså de gjorde en dum feil, skilte og nå omfavner at â € œmisery elsker companyâ € konsept, oppfordrer alle andre rundt dem å gjøre det samme dumme ting. Jeg tror, ​​mine kjære Joanie, at du og jeg er for intelligente til å gifte seg bare på grunn av å være gift. Vi ønsker at personen som er best for oss på alle nivåer, emosjonelt, mentalt, fysisk, åndelig, slik at hvis og når vi gifter, er det en gang for alle!

Joan: Amen!

Dan Collins er en terminalt single 40-noe skribent og lokale PR Maven. Joan Allen er en kjent matchmaker extraordinaire og forfatter av â € œCelebrating Single and Getting Love Right: From Stalemate å Soulmate.â €


mandag 28. mars 2011

Peeping Tom flykter, men forlater sin stigen bak


En Peeping Tom sett kikket inn i en andre-etasje vinduet i en manns leilighet flyktet før kunne fange ham, men han etterlot seg en viktig del av bevisene bak - hans stige.

Matt Edgerton, 24, sa han og en dato var hjemme den 24 mars da han la merke til en skygge beveger seg over sitt soverom vinduet og gikk for å undersøke. Da han trakk tilbake teppet, ble han ansikt til ansikt med en middelaldrende mann peering i.

`` Nesen min var faktisk rørende vinduet og det var som, bom! Ansiktet hans var akkurat der,''Edgerton sa. `` Det var som en skrekkfilm.''

Politiet Lt Rob Sinden, som leder etterforskningen, sa:. `` Stigen er absolutt i varetekt vår''

Edgerton sa mannen virket like overrasket som han da teppet ble trukket åpen og krabbet ned stigen. Edgerton løp ut, men mannen var borte så han ringte politiet.

`` Jeg prøvde å åpne vinduet mitt for å skyve stigen over, men jeg kunne ikke få det åpne,''sa han.

Sinden nektet å gi flere detaljer, fordi etterforskningen pågår.

`` Vi har hatt lignende tilfeller i det siste, men jeg kan ikke si at vi noen gang har hatt en individuell bruk en stige,''sa han. `` Det er en fysisk person som arbeider veldig hardt på titte.''