søndag 8. august 2010

'Klemmer Bandit "Arrested


Den "klemmer Bandit" - pluss-size lommetyv som satte klem på berusete menn og sine lommebøker i delstaten New York - er bak gitter, sier politiet. Myra Castleberry, 48, ble holdt uten kausjon, og politiet håpet at de hadde sett det siste av et tiår lang rangel av tyverier.

"Forhåpentligvis vil hun bli klemmer henne pute i sin fengselscelle i lang tid, sier kriminalbetjent Sgt. Tom Donovan tirsdag.

Den klemmer Bandit målrettet dusinvis av intetanende menn utenfor barer i løpet av årene, distraherende dem i de små timer på morgenen ved å fondling dem og deretter i hemmelighet å stjele deres lommebøker. Hun ville bruke ofrenes kredittkort bare timer etter tyverier.

Castleberry, som har vært arrestert 17 ganger mellom 1998 og 2005 og har to forbrytelse overbevisning, ble mistenkt i tyverier, men politiet sier de fleste ofrene var for full til å identifisere henne.

Det endret seg da en Tonawanda mann ringte politiet etter å ha lest en avis februar konto og rapporterte at han hadde tapt $ 238 til hugging Bandit i august 2005.

"Vi setter opp et bilde array, og han plukket henne ut umiddelbart," Donovan sier til The Buffalo News for sin onsdag utgaven. »Han sa:" Jeg glemmer aldri et ansikt. "

Politiet pågrep Castleberry søndag kveld på en forbrytelse garanterer lading grovt tyveri. Hun skal etter planen vises fredag i Buffalo City Court.