fredag 18. mars 2011

Er Men "Animals"?


Undersøkelsen viser at single menn bruker i gjennomsnitt 6 måneders lønn i online dating nettsteder bare for å finne en perfekt match, en lidenskapelig kvinne som passer til beskrivelsen av deres drøm jente. Men, de fleste enslige kvinner tror at menn er "dyr" og bare ville ha sex, søker etter sexy single, spesielt når de søker gjennom online dating eller internett dating tjeneste nettsteder. Men de fleste av amerikanske single kvinner vet at hvis en mann er virkelig alvorlig om henne, vil han vente med å ha sex med henne. Derfor, her er noen sammenheng råd som kan bidra til å øke oddsen for vellykket online dating for single kvinner eller jenter som vil føre til romantikk, og mer enn det, din perfekte kjæreste:

En. Bli en morsom og spennende kvinne. Menn som søker en partner eller en kvinne må ha en positiv holdning, og som liker å ha det gøy. Vær en fitness partner. Kvinner må innebære innendørs eller utendørs dating aktiviteter og er en fin måte å bygge et sunt forhold for begge single. Faktum er at kvinner som tilbringer mer tid møte sin nye kjærlighet og dele morsomme dating aktiviteter på jevnlig basis er mer sannsynlig å lykkes i å utvikle langsiktige og intime relasjoner.

2. Menn ville ha intimitet med en kvinne som ville forhåpentligvis inkluderer store lidenskapelig sex. Dette kan skje på ulike tidspunkt i en pågående dating forholdet, og selv etter ekteskapet. Menn må respektere en kvinnes beslutning og forstår viktigheten av romantikk, lidenskap, atmosfære, god stemning og av hensyn til en kvinnes verdier.

Tre. En vei til en manns hjerte er gjennom magen hans. I de tidlige stadiene av dating, mener at alle elsker et godt måltid og de fleste single menn vil bli enda mer tiltrukket av sin partner som kan lage mat også. Så, hvis du ennå ikke har lært å være en god kokk, selv om det er bare en eller to retter, så bør du!

4. Menn krever respekt og beundring fra partneren sin. Finne LOVE i en online datingside er bare ett av de viktigste ingrediensene menn har alltid ønsket å føle seg i å finne et seriøst forhold, selv om han er verdsatt som en leverandør, en elsker, en god beslutning maker, osv. For å ha en perfekt match i alle aspekter utover kjærlighet, kvinner eller jenter trenger for å virkelig forstå betydningen av denne kritiske behov som alle mennesker definitivt har.

5. Menn ønsker kvinner å se bra ut. Samfunnet bruker begrepet "trofeet", men det de egentlig ønsker er for deres dame å se bra ut. Ser bra betyr ikke at du må se ut som en kjendis. Det betyr ganske enkelt at det å se din vekt, spiser og drikker mer sunt og trene har mange fordeler, blant annet å utvikle gode relasjoner. Dette vil også gi oss mer selvtillit, og legger til vår sex appeal. Gjør ditt beste for å se bra ut, holde seg i form, kjole attraktivt og vise en selvsikker og sexy holdning.

6. Vær en god lytter. Både menn og kvinner vil ha noen som skal "lytte til dem". Kommunikasjon er en nøkkel til en god relasjon, og bidrar til å holde en tett kontakt med din partner.

7. Alle trenger "plassen sin". Adult dating er imot din partner for det han er: fysisk, mentalt og følelsesmessig og vice versa. Ikke kvele en annen person. La dem være som de er. Ikke prøv å endre dem. Det vil ikke fungere. Enten du elsker din partner som de er eller du bør gå videre. En av de største problemene i mange relasjoner er at din kjæreste eller det andre er hele tiden prøver å endre sin partner. Dette gjelder spesielt for enslige kvinner. Enten du møter noen i en online dating tjeneste eller på en lokal pub, akseptere dem som de er.

8. Kvinner er veldig emosjonelle vesener. Derfor er det kritisk viktig at menn prøver å forstå og kommunisere med kvinner på et følelsesmessig grunnlag. Menn derimot, er mindre emosjonelle, men dypt ned de også har følelser og følelser, og disse er også viktig for å forstå hva menn egentlig vil når dating kvinner.

Disse tankene er basert på noen av mine egne observasjoner og erfaringer. Jeg fant at en av de beste og minst kostbare metoder for meg i å prøve å finne noen spesielle var å bli med en lokal online dating nettside som har kampen lage funksjoner som hjelper til å finne en fullkommen kjærlighet partner.

Personlig sett, møtte jeg en perfekt match for meg fra en online dating site. Hun er awesome og jeg liker å være sammen med henne. Hvem vet! Kanskje dette vil være den som vil være min levetid partner. Sa jeg si ekteskap? Ja, vet hun hva jeg vil og det gjør meg veldig glad for å være sammen med henne. Internett dating kan ikke være for alle, men det fungerte for meg. Bare følg online dating tips jeg delte med deg.

Så, enten det er online dating, en venn som introduserte deg eller bare møte henne gjennom kirkelige aktiviteter, er gode relasjoner utvikles ved å forstå hva begge single menn og kvinner vil ha.

Jeg tar gjerne imot dine tanker og ideer hvis du ønsker å bidra til denne pågående forskning om kjærlighet og relasjoner, og jeg håper at denne informasjonen kan hjelpe deg på noen måte å endelig få møte din perfekte dating partner eller en partner for livet.