lørdag 13. august 2011

The Friends Mentalitet


En ting som jeg har lagt merke til om mange av gutta som kommer hit er at de lurer på hvordan de skal snu seg fra taper til spillere. Det fungerer ikke sånn!
Som alle her vet alt for godt, ligger det største skillet mellom spillere og tapere innen selvtillit / selvfølelse.

Jeg har denne teorien på hvorfor noen mennesker har en tendens til å ha problemer nærmer jenter:

Sex blir sett på som den hellige gral, en passasje i manndom, eller følelsen av å oppnå identitet av enkelte individer.

Hvis disse menneskene ikke får noe, blir deres forelskelse med sex uheldig å senke sine konfidensnivå på den konstante tanken på hva de ikke får. Som et resultat av å snakke med jentene blir vanskelig fordi tilnærmingen ligger utelukkende på den hensikt å få lagt.

Disse sex-craved enkeltpersoner mister fatningen, fordi deres innsats streber mot å oppnå noe de har ennå til erfaring, eller har problemer opplever. Dette skjer på grunn av presset de legger på seg for å oppnå sine ideelle mål om å få lagt.

For å gjøre mitt poeng her: Istedenfor nærmer jenter med den hensikt å sex dem tilnærming jenter med intensjon om bare å være venner.

Mennesker er sosiale dyr. Vi bestreber oss på å bygge solide relasjoner med andre individer. Hvor vanskelig er det å få venner?

Denne strategien kan oppnå følgende for deg:

* Muligheten til å bare være deg selv. Ikke noe press her, folkens!

* Muligheten til å få tillit til bare å være deg selv å nærme seg jenter.

* Den praktiske erfaringer fra nærmer seg og snakke med jenter.

* Muligheten for at din "venn" ville gjerne gå inn for å spille Kirsten Giftekniv for deg.

Dating og sex er komplekse i sin egen rett, så de må være oppnådd i trinn. Prøv passerer lineær algebra uten å ha tatt noen math klassene i mellom aritmetikk og lineær algebra. Du kan ikke bare hoppe.

Når sex er det første du bilde i hodet ditt når du først ser en jente, er det uunngåelig dine nerver vil svikte ... hvis du nærmer deg henne med fokus på et slikt utfall, spesielt hvis uerfarne.

Nærmer jenter som deg selv med håp om å bli noe mer enn venner, vil du reflektere genuinity, tillit og vennlig varme - trekk jenter ser etter i gutter.

Du kan ikke slo den av med disse jentene, men opplevelsen du får fra det vil virkelig gjøre det lettere å nærme seg jenter.

Slapp av, slutte med å prøve å opptre som noen du ikke. Stopp prøver å manipulere og lese eller direkte hennes handlinger, fordi alle disse faktoren i om mangel på konsentrasjon du trenger å snakke med tillit til jenter.

Når du oppnå den nødvendige tillit, det er når du kan begynne å tenke på andre faktorer.