tirsdag 28. september 2010

Online Dating Lessons


Som voksne kan dating verden være en slik utfordring. Dette gjelder spesielt hvis du har kommet ut av et langvarig forhold og har ikke vært i "spillet" for en god stund.

Det er mange feller der ute som du må unngå. Unngå fellene er en "indre game." Dette gjøres ved å betale oppmerksomhet til din egen tenkning og følelser og være ærlig med deg selv om hva du tenker og føler.

Her er tre av de vanligste fellene, tegn og symptomer, og viktigst, hva du skal gjøre i stedet.

The Fairy Tale Trap

Husk alle de eventyrene vi hørte og leste som barn? Mens de fleste av dem hadde gode moralske leksjoner for å lære, var de fremdeles eventyr.

Men vi håndterer så mange av våre relasjoner, spesielt kjærlighetsforhold, som om vi mener er de virkelige eventyr.

Vi forventer at våre perfekte ideelle partner å bare magisk dukke opp en dag, uten innsats fra vår side.

Her er hvordan jeg hører det uttrykt av mange av de single som jeg trener:

"En dag jeg bare så andre siden av rommet, møtte våre øyne, og jeg bare visste at han / hun var den!"

Vel, kanskje ja og kanskje nei.

Uansett, etter at skinnet fra "fornyelse" av forholdet slites av, du har fortsatt å lære å leve med en annen person - rotete på sitt beste.

Jeg ser få så mange mennesker såret på denne måten.

Løsning: Du må bare ta ansvar for sitt eget forhold valg og ta en aktiv rolle i å finne en god match for deg selv.

Ikke bare reagere på folk som velger du, som i "jeg liker denne personen fordi de liker meg." Intervju mange mennesker til stillingen som partneren din.

The Rescue Trap

Så kan singler blir sittende fast i denne. De tror at hvis de bare kan møte den rette personen, da alle deres følelsesmessige, økonomiske, og andre problemer med levende vil bli løst med en gang. Det er en felle, for en grunn, fordi det er altfor mye press til å sette på noen. I tillegg overbeviser dette du at du har svært lite makt til å påvirke ditt eget liv. Denne gir deg følelsen desperate og trengende. Når problemer multiplisere i stedet for å forsvinne, er det forholdet vil sannsynligvis mislykkes.

Løsning: Først av alt, det er et ordtak som sier, "Uten en visjon, folket gå til grunne." Jeg tror dette er sant for relasjoner også.

Hva er din visjon for forholdet deres? En måte å komme i gang med din visjon er å stille spørsmålet: "Hvis jeg kunne skrive manuset, hva ville det se ut" Vet at forholdet ikke vil helt identisk med manus. For kanskje ganger vi ser etter en tilpasset skreddersydd perfekt passform i en off-the-rack verden. Dette er bare et spørsmål å komme i gang på å lage ditt forhold visjon.

Den andre tingen du trenger å gjøre er å løse personlige, emosjonelle, finansielle og andre livsproblemer før du forplikte seg til et langsiktig forhold. Deretter står en mye stor sjanse forhold suksess.

Dato-To-Mate Trap

Noen gang prøvd å sette en runde pinnen i en firkantet hull? Dette er en av farene ved den dato-til-mate felle. Hvis du går ut i dating verden med det mål at du må finne en langvarig forhold eller ekteskap, setter du deg opp for å prøve å lage noe som ikke passer ikke, ikke kan, vil og ikke passer.

Jeg hadde en coaching klient en gang som gikk inn i et ekteskap visste han ville barn og vite at hun var ambivalent i beste fall om å ha barn. Resultatet er forutsigbart, er det ikke? Paret skilte seg etter hvert over dette problemet.

Å ha barn var en forutsetning for denne personen. Et krav er noe du må ha, og er ikke omsettelig. I dette eksemplet, kan du ikke ha halve et barn.

Løsning: Vær veldig forsiktig med å bli en umiddelbar par, spesielt bare for å være sammen med noen. Vit hva dine behov er i et langsiktig forhold, og bosette seg for intet mindre. Tar denne posisjonen skremmer mange av singlene jeg trener fordi de tror det reduserer antall tilgjengelige partnere. Selv om dette er sant, husk, det tar bare ett.

Date en haug av ulike mennesker uten press fra dato-til-mate felle. Denne løsningen øker sjansene for å finne den ene.

For flere tips og verktøy for single, blir du invitert til å besøke www.ConsciousDatingAtlanta.com.


mandag 27. september 2010

Kjærlighet er et par virkelig gode jeans


For de fleste kvinner, er valget mellom sex og en ny garderobe enkel - de går for klærne.

Kvinner i gjennomsnitt sier de ville være villig til å gi opp sex i 15 måneder for et skap fullt av nye klær, med 2 prosent klar til å avstå fra sex i tre år i bytte for nye blindgjengere, ifølge en ny undersøkelse av rundt 1.000 kvinner i 10 amerikanske byer.

Seksti-en prosent av kvinnene som ble spurt sa det ville være verre å miste sin favoritt klesplagg enn å gi opp sex for en måned.

"Noen sier at klærne mannen, men de riktige klærne kan også erstatte ham," fashion designer, stylist og TV-personlighet Carson Kressley fra reality TV-show "Queer Eye for Straight Guy» sa i en uttalelse følger målingen.

Studien foreslo også at klær ofte slitasje bedre enn relasjoner.

Den gjennomsnittlige kvinnen mellom 18 og 54 år har hengt på hennes favoritt klesplagg for 12 og et halvt år, ett år lenger enn hun holdt på sitt lengste forholdet.

Nesten tre fjerdedeler av respondentene, eller 70 prosent, også sa de trodde på kjærlighet ved første blikk når det gjaldt å finne den perfekte artikkelen av klær, mens bare 54 prosent av kvinnene var like trygge på å oppdage den rette mannen.

Nesten halvparten av kvinnene, eller 48 prosent, deltar i undersøkelsen ved forbrukerprodukter giganten Unilever sa deres favoritt klesplagg var mer pålitelig enn sin mann i å gi dem selvtillit og gjøre dem føler seg sexy.

Copyright  © 2007 Reuters Limited.

Virginia gev?ek �zerinde Panty feti?ist