lørdag 17. juli 2010

Nettsted kamper pasienter med psykiske-helse proffer


Når du prøver å finne en mental-helse klinikeren, kan det føles som en gås jakten.

Oftere enn ikke, vil du tilbringe dager, noen ganger uker, noe som gjør 10, 20, 50 og til telefonsamtaler for å finne en kliniker som er a) tilgjengelig i løpet av noen uker, b) dekket av forsikringen, c) innen kjøreavstand eller på en buss linje, d) opplevd med ditt problem, eller behandlingen du søker og e) interessert i å jobbe med deg.

I fjor skrev jeg at vi trengte en online psykisk helse matchende service, ligner på online dating-tjenester. Tidligere denne måneden, som om de hørte min bønn, det populære magasinet Psychology Today har sendt meg en flyger for sin nye Therapy Directory. Det er en gratis (for pasienten eller klienten) online service på therapists.psychologytoday.com. Katalogen inneholder allerede informasjon for 5000 psykisk helse klinikere.

Da jeg gikk inn "Cincinnati» og «depresjon," Jeg fikk 30 treff, deriblant to psykiatere blant psykologer, sosialarbeidere, rådgivere og et par sykepleiere. Valg av min spesifikke helseforsikring selskapet falt feltet til seks terapeuter.

Klinikeren betaler $ 30 per måned for å bli oppført på området. Terapeut profiler kan inkludere et bilde, innledende setningen, kvalifikasjoner, behandling preferanser, kart til kontoret, e-post og andre kontakter, informasjon om kjønn, alder, kostnad / session, forsikring leverandøren status, spesialiteter og klient fokus.

Det er mye mer informasjon enn jeg kan gi til en person som kaller for en henvisning.

Terapien katalogen er ung, men det er lett, har et stort potensial - og den slår en blind date.