torsdag 25. august 2011

Styre med spørsmål


Jeg er salgssjef for en stor økonomisk salgsorganisasjon. Som sådan, jeg jevnlig delta salg konferanser, kurs og workshops. På et spesielt seminar temaet var å kontrollere salget av ledende med spørsmål.

Etter dagens konferanse var over, en venn og jeg var i hotellets bar ha noen cocktails. Ettersom vi er basert ut av Florida og konferansen var i Chicago i vinter, var det tydelig at vi var ut-av-towners.

Uansett, oppdaget vi en svært attraktiv, ung kvinne sitter alene over baren fra oss. Siden vi allerede diskuterer dagens seminar emne, sa jeg til min venn at jeg trodde jeg kunne bruke den samme teknikken til å møte henne og få nummeret hennes. Så satser vi på det.

Jeg så gikk bort og sa unnskyld og introduserte meg selv. Hun på sin side sa hi. Jeg fortalte henne at hun så ut som hun var fra rundt her, og hun er avtalt. Jeg sa, "Great. La meg spørre deg, hva er din favoritt måltid hvis du kunne ha noe du ville?" Hun svarte litt spørrende, "Lobster".

Jeg sa, "Perfect. Her i Chicago, hva ville være din favoritt sted å ha hummer hvis du kunne gå hvor som helst du ønsket?" Hun sa: "Jeg elsker Lobster Diablo på King Crab Tavern."

"Really? Så hvis du hadde vunnet, vet jeg ikke, sier en radio konkurranse gir ut gratis hummer middager på King Crab på fredag ​​kveld, ville du sannsynligvis gå, ikke sant?" Hun tenkte, og sa: «Ja, jeg tror jeg ville." "Selv om du måtte ha middag med en av de andre vinnerne?" "Ja, jeg tror det ville være ok" smilte hun.

"Selv om det andre vinneren var meg?" Hun tenkte et øyeblikk og jeg bare ventet med et lite smil for henne å svare. "Nei, jeg ville ikke sinn" sa hun fortsatt med et lite smil.

"Så, er fredag ​​kveld på King Crab Tavern vi møtes til middag. Halv ni ok?" "Ja." Hun smilte, "Det er greit."

Så vi utvekslet visittkort og jeg fortalte henne at jeg ville ringe henne fredag ​​i dag for å sørge for at vi koordinert alt. Så fortelle henne at jeg ikke kunne vente, snudde jeg og gikk tilbake til min venn på den andre siden av baren.

Forresten, er dette en sann historie. Det er flere leksjoner her som faktisk kom ut av flere salg teknikker og seminarer som jeg har lært og deltok.

Først (og som din nyhetsbrevet alltid bifaller) jeg nærmet meg henne i en trygg, men ikke-truende måte. Så jeg bare introdusert meg (langt den beste "pick-up line" er det). Deretter spurte jeg en serie tilsynelatende uskyldige spørsmål, og hun følte seg trygg svare på dem. Deretter justeres hennes svar ved å omarbeide det spørsmålet på en måte at det var rettet mot den "lukk" eller oppnå det jeg ville fra samtalen.

Ved å ha enige henne til å spise middag sammen med en fremmed (sitat, den andre vinneren) det skulle svært vanskelig for henne å si nei til invitasjonen min uten å være ekstremt uhøflig. I tillegg tror jeg hun pris på det unike ved tilnærmingen.

(Jeg tror også hun var på meg halvveis gjennom, men nøt spillet, som ofte er tilfellet.)

Viktigst er så ofte angitt i DJ Nyhetsbrev var det kombinasjonen av unikhet og tillit som åpnet døren.

PS For de som er i salg feltet der ute. Husk at alt salg. Ta det du har lært i arbeidet ditt og bruke den til dine mål utenfor kontoret. Du vil bli overrasket.


tirsdag 23. august 2011

Fem viktige ting å vurdere om dating


Alle gjør det. Ikke alle liker det. Enten du liker dating eller finner det stressende og fælt, vet du at hvis du noensinne kommer til å finne den ene personen som kan stoppe dating liv for alltid, du må gjøre det. Mine herrer, dere må bare date jenter hvis du noensinne kommer til å finne den perfekte for deg. Så, her er noen gode råd for deg.

Ekstraordinær dating kan bli brutt ned i fem viktigste ting om dating girls.They er:

Jenter er ikke gutter. De tror ikke det er morsomt å lage lyder ved å plassere hendene under deres armhulene og opptrer som en bevinget skapning. Selv om de er beruset, at de ikke liker dette. Lagre denne typen atferd for fyr natt.

Jenter er ikke gutter. De tror ikke det er kult å skryte om ditt tidligere forhold erobringer. De ønsker ikke å vite om ditzy blonde som hadde noe å si, men hadde den mest fantastiske racket noensinne er laget. Heller ikke tror de gjør det er flott å ha sine fyr møtt av hver kvinne i stedet. Ta daten din til et annet sted bare for å være på den sikre siden og aldri, aldri, aldri nevne din ex-kjæreste.

Jenter er ikke gutter. De liker ikke å se deg dukke opp på døren deres i din mindreverdige gamle jeans med en billig fem-buck pizza i hånden. Stol på meg på denne. Kanskje senere - veien senere, som etter at barna blir tenåringer - det vil være greit for denne typen ting å skje. Men nå, vær så snill, folkens: ta en dusj, sette på noe hyggelig som khakis og en genser skjorte, og ha blomster i hånden i stedet for fet hurtigmat.

Jenter er ikke gutter. De elsker ikke det når deres date trekker ut buy-one-get-one-free kuponger på restauranten kassaapparat. Det er ingenting galt med et røverkjøp, spesielt i disse tøffe økonomiske tider, men bruke disse freebies når du går ut med din mor (som vil elske din thriftiness) eller din beste kompis (som ikke ville legge merke til eller bryr hvordan du har betalt). Ikke gjør daten din tror at hun ikke er verdt full pris.

Jenter er ikke gutter. De finner ikke raping og promper konkurranser morsom, interessant og tiltalende. Hvem kan komme opp med de mest stillegående-men-mest dødelige ett uten forvarsel er ingenting å være stolt av, ifølge den kvinnelige halvdelen av befolkningen. Det er heller ikke måte kult å kunne oppstøt ut melodien til "The Star-Spangled Banner." Igjen, lagre det for fotball natten med frat brødrene.

Huske de fem viktigste tingene å huske om dating jenter vil ta deg lenger enn noe annet når det kommer til å ha en flott tid på dine datoer. De fem viktigste tingene å huske om dating jenter vil også tillate deg å få mer enn en date med samme dame. Det er mange mennesker som vil gi deg mange råd om dating, og enda noen som vil ganske enkelt si: "Vær deg selv."

Det er ikke forferdelig råd, men stoler på meg, om å være seg selv omfatter noen av de forbudte handlingene i de fem viktigste tingene å huske på når dating jenter liste, ikke være deg selv. Bli bedre. Husk disse fem mest essensielle ting om dating jenter og ha en bedre dating liv.