mandag 9. juli 2012

Hvor viktig er fysisk attraksjon i et forhold?


Tenk deg at du møter fyren eller jenta i drømmene dine. Denne personen er morsom, smart, liker de samme tingene som deg, og er den største kjæreste noensinne. Bare fange? De er typen mangler i utseende avdelingen. Lar du din mangel på fysisk tiltrekning ødelegge forholdet ... Eller spiller det ingen rolle for deg?

I utgangspunktet er vi spørre: er ser viktig? Er fysisk tiltrekning en stor del av et forhold, eller er det bare overfladisk? Vi så dette tema i gURL.com kommunikasjonstjenester, og har ikke vært i stand til å slutte å tenke på det siden. Les hva disse jentene hadde å si om utseende i et forhold, og deretter la oss vite hva du synes.

silver44 sa:

Hvor viktig vil du jenter sier fysisk tiltrekning er i et forhold? Jeg kjenner en fyr som ønsker å date meg, og han er perfekt annet enn det faktum at jeg bare ikke fysisk tiltrukket av ham.

(L) iveYourLife svarte og sa:

Jeg kunne ikke date noen som jeg ikke var fysisk tiltrukket. Ser saken, og sex er en viktig del av et sunt forhold. Fortsett å se og ikke betale for noen som ikke oppfyller dine standarder!

luckybiatch svarte og sa:

Det er viktig og jeg er enig med de ovennevnte gURLS, men når jeg først møtte kjæresten min, var jeg ikke nødvendigvis fysisk tiltrukket av ham. Jeg tror jenter, inkludert meg den gangen, har standarder høyere avholdt enn jenter i fortiden ville, på grunn av hvordan media fremstiller skjønnhet. Jo mer jeg ble kjent med kjæresten min, jo mer fysisk attraktiv ble han i mine øyne. Ikke engang en kort stund etter begynte å date, fant jeg ham sexy og kjekk (og hans attraktivitet bare øker selv i dag). Så jeg tror selv om du ikke er fysisk tiltrukket av denne fyren, vedder jeg på om du gir den tid, kan du faktisk bli mer tiltrukket. I min mening, gjør personlighet av en person dem bedre utseende. Looks kan bare vare så lenge (vi alle alder), men personligheten varer hele livet.

Så hva tror vi? Faktum er, uansett hvor grunt det høres ut, er fysisk tiltrekning viktig i et forhold. Det betyr ikke at du ikke bør date noen med mindre de er en mannlig modell ... Alt det betyr er at du må være litt tiltrukket av personen for at det skal være seksuell kjemi.

Det blir sagt, er luckybiatch helt riktig da hun sa at personligheten til en person gjør dem bedre å lete. Hvis en fyr ikke ser nøyaktig hvordan du vil at han skal, men hans personlighet er fantastisk, du kommer til å finne ham attraktiv uansett. Til slutt, er et forhold om en sterk følelsesmessig og fysisk tiltrekning - med vekt på det emosjonelle.