lørdag 25. juni 2011

David Schwimmer Dating En britisk Waitress


Den tidligere Friends stjerne David Schwimmer er dating en London servitør han traff mens lage en film i Storbritannia, ifølge rapporter.

I et tilfelle av livet imiterer kunsten, Schwimmer - falt for Zoe Buckman etter å ha møtt henne på Cuckoo Club - hvis Friends karakter Ross Geller forført Jennifer Aniston er servitør Rachel Green.

Paret har nå vært sammen i to måneder mens Schwimmer gjør sin film regidebut Run, Fatboy Run, som stjerner Hank Azaria, Thandie Newton og Simon Pegg.

El Reglamento de Participación


fredag 24. juni 2011

Crazy Woman stikker Man under sex


(VG Nett) En kvinne har blitt arrestert på mistanke om at hun bandt en mann under sex, så stakk ham gjentatte ganger med en kniv og sa at hun liker å drikke blod, opplyser politiet.

Tiffany Sutton, 23, ble arrestert, mistenkt for overfall tirsdag kveld på Tempe hjem hvor hun og offeret bodde, ifølge myndighetene.

Mannen, hvis identitet ikke var løslatt, fortalte politiet at han hadde gitt samtykke til å være bundet opp, men ble skremt da kvinnen angrep ham med kniv.

Han til slutt befridde seg og løp bort, men Sutton jaget ham med en hakke, opplyser politiet.

Mannen ble tatt i en ambulanse til et lokalt sykehus, hvor han ble behandlet for skader.

Politiet sa både Sutton og mannen innrømmet at de hadde konsumert alkohol og narkotika før hendelsen.

Sutton hevdet hele møtet var samtykkende, opplyser politiet.

 © MMVII The Associated Press.


onsdag 22. juni 2011

Forbud mot homofile rabbinere kan løftes


Rachel Zoll, AP Religion Writer

En sentral Høyre-jødisk leder organiserer snakker landsdekkende å fortelle synagoger at bevegelsen vil sannsynligvis rulle tilbake sitt forbud mot ordinasjon åpent homofile rabbinere ved årets slutt.

Han og to religiøse loven eksperter begynte han på møtene prøver å hjelpe menigheter forberede seg til forvirring og ubehag å følge.

Rabbi Jerome Epstein, executive vice president i De forente synagogen i konservative jødedommen, sier en komité av lærde som tolker jødisk lov for bevegelsen vil sannsynligvis løsne forbudet når de stemmer i desember.

På samme tid forventer Epstein de lærde vil godkjenne en politikk som tar sikte på å holde mer tradisjonelle menigheter innenfor fold. Synagoger som tror jødisk lov barer samme kjønn relasjoner fremdeles vil kunne ansette rabbinere som deler deres syn.

Avstemningen av komiteen for jødiske lover og standarder vil teste hva Høyres ledere kaller sine "store paraplyen" â € "slik mangfoldig praksis innen én bevegelse. Det vil også signal til samfunnet hvor langt Høyre grenen vil gå å nytolke jødisk lov.

"Komiteen kan akseptere â €" vil akseptere, tror jeg â € "to eller flere" politikk, Epstein sa på en 24 august møte i New York konservative jødiske ledere. "En som faktisk bekrefter nåværende posisjon og minst en som vil liberalisere det."

Effekten av motstridende handlinger vil være at lokale jødiske samfunn har mer frihet. Konservative seminarer, sammen med bevegelsens estimerte 750 synagoger og mer enn 1000 amerikanske rabbinere, vil komme til å bestemme hvilken policy å følge.

"Det kan skape forvirring, kan det føre til enorm angst, kan det føre til enorm spenning, det kan føre til enorm uenighet," Epstein sa.

Avstemningen kommer som bevegelsen prøver å holde på en krympende midt bakken mellom innovasjon og streng tradisjon i amerikansk jødedom. Høyre gren følger jødisk lov, samtidig som begrensede endringen for moderne forhold.

Det har vært en hard vei å følge. Mange konservative jøder har sluttet seg til mer liberale Reform stream, som nylig har overgått den konservative grenen som den største i Amerika. Reformbevegelsen ordinerer homofile og er mer akseptere av interreligiøse par.

For Konservative jøder som ønsker strengere overholdelse, har den ortodokse grenen blitt et populært valg. Den ortodokse overholder strengt tradisjonelle tolkninger av jødisk lov, som forbyr kvinner og homofile fra å bli rabbinere.

Rabbi Joel Roth, en ledende religiøs lærd og medlem av Høyres lovutvalg, spurte om folk med tradisjonell jødisk syn på seksualitet vil bo, selv om panelet lar synagogene spillerom til å akseptere eller avvise homofile relasjoner. Roth sier han har vært "demonisert" for å si at han tolker religiøs lov som sperring av samme kjønn sex.

"Jeg vet at loven slik den står forårsaker smerte", sa han. "Men smerten skal ikke likestilles med umoral."

Rabbi Elliot Dorff, nestleder i lovutvalg og også en respektert forsker, støtter ordinere homofile, sier "det er rett og slett ikke naturlig" å kreve at de forblir sølibat.

"Vi må tolke Guds vilje i vår tid," Dorff sa.

Dorff og Roth reiser med Epstein, med flere stopp planlagt for Atlanta, Philadelphia, Los Angeles og Washington, DC Trioen har også snakket i forrige måned i Toronto.

Debatten fokuserer på betydningen av Leviticus 18:22, som sier "Ikke ligge med en mann slik som en ligger med en kvinne", og 20:13, som sier en slik handling straffes med døden.

Den siste store lovutvalg stemme på homofile relasjoner kom i 1992, da panelet besluttet overveldende å opprettholde forbudet mot åpent homofile rabbinere.

I den siste diskusjonen, er 25-komité vurderer rettslige meninger kalt "teshuvot," for og mot endring. En politikk trenger seks stemmer for å bli akseptert. Selv om det forekommer sjelden, kan mer enn én mening være godkjent, slik at lokale ledere å bestemme hvilke å ​​følge. Det er resultatet Epstein forventer.

Arnold Eisen, innkommende kansler av den jødiske Theological Seminary i New York, flaggskipet skole for konservative jødedommen, støtter personlig ordinere homofile. Men han planer om å diskutere saken med fakultetet og studenter før noen innleggelser reglene er endret.

Universitetet i jødedommen i Los Angeles, som også tog konservative rabbinere, sier bare at det vil følge uansett policy komiteen vedtar. Imidlertid er Dorff skolens rektor, og mange forventer seminaret, hvis tillatt, vil innrømme åpent homofile studenter.

Konflikten over homofili speil kampene over problemet i mainline protestantiske grupper som The Episcopal Church og Presbyterian Church (USA). Dusinvis av de enkelte kirker forlater den kristne kirkesamfunn grunn av tvister.

Roth sier mange konservative jødiske synagoger allerede kjenner sin posisjon på problemet, men andre vil være i konflikt etter at komiteen stemmer.

"Komiteen for jødiske lover og standarder," sier han, "er debattere fremtiden for hele bevegelsen. Intet mindre."


mandag 20. juni 2011

Dating feil du må unngå


Ved hjelp av et gammelt bilde
En selvutnevnt "Fabio" look-a-like brukt en 15 år gammel bilde av seg selv å lokke kvinner til å møte ham. Jeg tror han skjønte når de møtte den "eldre" versjon av seg selv de ville bli sjarmert nok til å bo. Ikke!

2. Fortelle en løgn ... eller to.
Disse kommer i minst tre kategorier - alder, navn og yrke. Jeg er sikker på at det er flere, men kun tre skjedde i første episode (som jeg så). Musikeren (fra feil nr. 1) sa han var i 30-årene, men han var faktisk på sin 40-tallet. Kan du ikke bare høre dommeren? Steeee-rike 2! Eller den klassiske linjen fra en av de kvinnelige daters på showet: "Mitt navn er ikke Jennifer, er det Lisa." Som ble etterfulgt av hennes avslørte at hun var lege - akkurat som henne nå skamme dato.

3. Spør deg selv feil spørsmål.
Cynthia, en av daters, var litt nede etter en rekke ganske ubehagelig datoer. Hun spurte seg selv outloud "Hvorfor er jeg singel? Det hadde en følelse av "hva er galt med meg? til det. Et bedre spørsmål ville ha vært - "Hvordan må jeg være å finne mannen som passer inn i min ideelle forhold?" Eller: "Hva er den nest beste skritt for meg i fi $ nding min ideelle kompis? Spørsmål som fokuserer på det positive av hva du kan gjøre eller være.

4. Breaking up via e-post
Dette er sannsynligvis mer av en etikette "brudd" enn en feil. Bryte opp med en dato via e-post. Mens fyren sa det var en politimann ut, var det fortsatt taktløs.

כיצד גידול יחסים היכרויות באינטרנט