lørdag 29. september 2012

Hvordan å plukke opp en australsk mann


Av Krystin Arneson

En av de beste delene av reiser alene er menneskene du møter. Jeg møtte Nate på vandrerhjemmet (dårlig college grad her) jeg bor på i Granada, en gammel by i det sørlige Spania med nydelig islamsk-inspirert arkitektur og flamenco dans i sigøyner grotter som omgir sentrum. Vi begynte å chatte på en omvisning i byen og deretter gjort planer neste dag for å stå opp tidlig for å gå se Alhambra, en maurisk palass kompleks som trekker de fleste turistene til byen. Nate fant ut at jeg ikke hadde hatt Granada tapas, og vi var sultne etter en morgen med fottur på 104-graders varme, så han tok meg og to andre fra vandrerhjemmet som hadde sluttet oss på en omvisning i byens tapas tilbud, mat som skjer for å være gratis når du bestiller en drink (av noe slag).

Full ansvarsfraskrivelse: Alt var helt platonisk, så ingen saftige historier i dag. Men Nate, som bokstavelig talt hver eneste andre australske fyr jeg møtte, var så gøy. Og jeg alltid møte australiere-aktig, så mange jeg faktisk så opp noen tall, som er veldig vanskelig å gjøre for en forfatter først i morgen. Men seriøst, det er sjokkerende: I fjor var det 7.800.000 ferier tatt ut av Australia, og 32 prosent av dem var til andre steder enn det sørlige Stillehavet, Kina, New Zealand eller USA. Og fordi den tredje og fjerde høyeste gruppe av reisende falle i 25 - til 34-år gamle serien, hvis du går i utlandet, er det skikkelig sannsynlig at du kommer til å møte en av disse herlige menneskene.

Hvis du gjør (! Du heldig jente), eller hvis du er på speider for en, er det noen ting du bør være klar over:

- De er så, så, så, så, så fint. Gutta er noen av de vennligste jeg noensinne har møtt, og de er utrolig sosial. Lage planer med dem er lett, selv om du bare har vært chatter med dem for en stund - de er alltid opp for noe!

- Veien til en australsk mannens hjerte er gjennom idrett. Jeg mener, ikke vekke oss alle opp på søndag morgen og se en oppsummering av den siste Cronulla Sharks rugby kamp, ​​men bringe opp r-ordet vil få enhver mann å snakke. Også frekke hint: De har en versjon av amerikansk fotball, treffende kalt australsk fotball, slik at bare åpner opp alle slags konversasjon muligheter.

- Det kan være vanskelig å si om de er i deg eller ikke. De er type amerikansk på den måten (faktisk i mange måter), så du kommer ikke til å være i stand til å fortelle så lett. På baksiden skjønt, hvis du har en helt platonisk forhold med en, det kommer til å være veldig ekte og sterk.

- Outback Steakhouse er ikke Australia. De fleste australiere se Outback Steakhouse reklamer med en dyp og potent avsky.

- Drikke er veldig dyrt i Australia (jeg har blitt fortalt $ 19 er tenkt rente for en cocktail), så når du er i Europa eller USA, de som liker en kald øl generelt ikke har noe imot å dra nytte av lavere priser.

- Det blir sagt, ikke bestille ham en Fosters.

- Også, ikke spør om han ønsker å gå over til din ferie utleie senere for "reker på barbie."

- Nærliggende sidenote: Gutter fra New Zealand har en tendens til å være ganske utandørs. Jeg mener, hvis jeg bodde på en vakker øy dekket i skog og fjell og vakre elver, ville jeg nok aldri være inne. Så hvis camping og vannsport og sporadisk adrenalinrush er din greie, har du flaks!


fredag 28. september 2012

5 Tegn på Dating Desperation


Clutch magasinet Janelle Harris sier at tvangsmessig mann søkende ofre mye for skyld for å ha en varm kropp i sine senger eller en ny beau av sine sider. Her er hvordan hun antyder at du avgjøre om en frykt for å være singel er å få i veien.

Du er alltid å lage unnskyldninger for ham.

Jeg har kjent kvinner åpenbart blir banket ned av sine menn på en jevnlig basis og andre som har blitt mollywhopped av rants og raves om verdiløshet deres. Men de fortsatt finne en grunn til å forsvare sin manns ære - ikke bare fordi de er kondisjonert til å sette ham på en pidestall, men fordi de er så redd for ham, ville de heller tilgi atferd enn å konfrontere det åpenbare faktum at Han er ikke verdt det emosjonelle og mentale investering. Bare for å ha en mann.

Du har ikke vært singel lenger enn en uke i hele sitt voksne liv.

Noen eksperter sier det tar to år å sprette tilbake fullt fra et tidligere forhold, kanskje lenger avhengig av omstendighetene rundt situasjonen og den emosjonelle tilstanden til folk gjør hoppende tilbake ...

Du grunn, "Vel, det er bedre enn å være alene."

Han jukset, han lat men puster selv, og legger en ganske god stykke rør, slik at du velger å gjøre det arbeidet med ham i stedet for å kjøre risikoen for å bo gjennomvåt i singleness som resten av oss i at 42 prosent. Men kjæresten kake, tar jeg enkelt over settling helst. Jeg tror vi alle burde. Selv J. Lo og Halle.


søndag 23. september 2012

Weirdest Online Dating Profiler Vis verste av Web Romantikk


En humor nettstedet har samlet noen merkelig snaps av wannabe romantikere å markere den verste verden av web dating har å tilby.

Det er vanskelig å forstå hvem de håper å imponere, med meldinger som er sannsynlig å sende frierne flyktet i redsel.

Den ene er litt for up-front om sine personlige vaner, bekjente "Jeg fiser mye."

En middelaldrende mann bizarrely valgte å posere lener seg på en søppelkasse mens iført en søppelpose.

Og om ikke det var quirky nok, sier han det mest private ting han er villig til å innrømme, er at han "liker å drikke pickle juice."

En annen skremmende utseende fyr, hvis bildet ble tatt av nettstedet okcenemies.tumblr.com, har valgt et bilde av seg selv på jakt overvekt på en strand.

Men hvis det ikke var nok, har han også av hans "sveising og skyting" evner.

En annen mann er usannsynlig å møte den rette damen, bekjenne at på en typisk fredag ​​kveld er han "barbering hans offentlige hår" å være klar for helgen.

En tatovert andre iført snekkerbukse og bærer en øl og en pistol gir et innblikk i hans barndom, avslører "Jeg var i skjønnhetskonkurranser og vant som en gutt, tvunget pappa meg inn i den. Min far røyker hella luke, "Solen sitert ham som sier.

En mann viser hans interesse for historie, med golden egyptisk stil hodeplagg.

Men den muntre snap ikke passer med sitt budskap, der han sier han tilbringer mye tid på å tenke "det onde som mennesker gjør".