lørdag 4. juni 2011

Forskere Discover The Best Pickup Line


Ett hundre personer i alderen 22-45 gikk på fem tre-minutters datoer, og ble spurt om hvordan de valgte som å se igjen.

Psykolog Professor Richard Wiseman sa forsøket viste at mange kvinner gjort vedtak om potensielle partnere etter bare 30 sekunder.

Mest vellykkede chat-up linjer inkludert "Hva er din favoritt pizza topping? '

Ekspertene sa at utseende var åpenbart en viktig faktor, og videre forskning vil bli utført i dette området i ukene som kommer.

Nesten 50% av kvinnene gjorde vedtak om potensielle partnere etter et halvt minutt under eksperimentet, utført ved byens International Science Festival.

Professor Wiseman, i Hertfordshire University, sa: «En av fem menn hadde bestemt seg for om en person innen de første 30 sekundene av å møte dem, sammenlignet med om lag halvparten av kvinnene.

"Det viktigste, særlig som kvinner gjør seg opp en mening så raskt, er at åpningen linjen virkelig gjelder."

Den faglige sier menn og kvinner vedtatt en "ganske lik tilnærming" til chat-up lines.

Imidlertid var det noen forskjeller mellom kjønnene fremhevet av studien.

"Det pleide å være gutta som brukes lukkede spørsmål, de som vil fremkalle enten et ja eller nei svar og det ville bli slutten av samtalen, sier han.

«Våre beste mannlige og kvinnelige brukte samme slags chat-up linjer, med temaer som ville gjøre personen føler seg ganske munter.

"Den mest vellykkede linjene var de som var umulig å svare med et enkelt ja eller nei, slik som" Hva er din favoritt pizza topping? ' og "Hvem ville du bli hvis du skulle på Stjerner i sikte?".

Professor Wiseman sa i den andre enden av spekteret, inkludert den verste chat-up lines "Jeg har en doktorgrad i databehandling" og "Min beste venn er en helikopter pilot '.

"Det er veldig vanskelig å svare på disse i en interessant og kreativ måte, sier han.

Psykologen fant også at de som leter etter en potensiell partner bør styre klar av emner som kan føre til uenighet, slik som favoritt filmer.

Han sa: «Vi ba deltakerne om å snakke om visse temaer, og når de snakket om filmer det var en katastrofe, jeg kunne bare høre folk krangle.

"Ingen ville møte hverandre etterpå, hovedsakelig fordi menn og kvinner ofte uenige om de beste typer filmer.

"Men når du skiftet samtalen til å reise, ble alle en mye mer energi, og som endte i langt flere datoer."

(Fra BBC News)