søndag 6. mars 2011

Datingside spør "er du hot nok? '


Freelance jobb arbeid

Trenton, New Jersey (AP) - Jason Pellegrino (en 8.2 på attraktivitet skalaen) sier problemet med internett dating-tjenester er ikke nok veldig varmt utseende mennesker.

Så han og en partner har skapt HotEnough.org, en slags online versjon av 54 Studio, den eksklusive 70-tallet disco hvor det å skaffe opptak var en ubarmhjertig darwinistisk øvelse. HotEnough.org er for "fit, godt utseende" mennesker.

Potensielle medlemmer skal sende inn bilder og må være vurdert en 8 eller høyere av folk som allerede er i klubben. Når de er i, de får lov til e-post andre "hotties" for $ 9.95 i måneden.

"Det er definitivt vanskelig å komme gjennom det tau, men når du er i, du er i, og du er en del av partiet," sa Pellegrino. "Men du vet at det kommer til å være mye folk utenfor og ventet."

Den 33-år gammel sa han og hans partner, Sean Cohen skapte stedet etter å ha konkludert at Internett-dating nettsteder tiltrekke mange modige og desperate mennesker, men ikke spesielt attraktivt seg.

Noen måneder etter lanseringen, er medlemskap i underkant av 1000, sa Pellegrino. I begynnelsen, bare 8 prosent av dem som søkte gått gradene, men nå om lag 25 prosent av søkerne gjør, sa han.

Kandidatene må sende inn tre bilder, inkludert en full-body shot. Aktive medlemmer rangere bilder på nettet uten å vite noe annet om folk i dem.

"Folk kan si at området er grunt, kan de si at det er overfladisk, men jeg tror vi alle litt overfladisk når det kommer til dating," sa Pellegrino.

En av de "hotties" tatt opp i klubben er Jimmy Ziomek, en 29-åring fra New York City som en karakter 8.2. Ziomek, som sa at hans jobb i fast eiendom holder ham fra å gå ut mye, har blå øyne og lys brunt hår og går til treningsstudio fire til fem ganger i uken.

Bruke HotEnough.org "sparer tid, og det gjør den etter deg, begrenses det ned til folk som du er interessert i å møte, sier han.

Blant dem som ikke dugde var Jeanette Grunn, en 28-år-gamle Internet blogger fra East Orange, New Jersey som anså seg selv en 8 eller 9. Hun sa hun søkte fordi hun trodde det ville gjøre en god historie.

"Jeg fikk karakter på som 5.7," sa hun. "Når du setter deg der ute i enhver situasjon, selv om det er en som du ikke tar på alvor, det kommer til å svi."

Men hun har også begrunnet: «Du kan ikke lage et forhold ved å være arm candy."

Like det eller ikke, opererer HotEnough.com etter et prinsipp som overvåkere av singlene scenen har lenge anerkjent: "Folk har en tendens til å ende opp med partnere som passer dem i fysisk attraktivitet, sier Margaret Clark, professor i psykologi ved Yale University .

Pellegrino, hvis dag jobb som prosjektleder for et byggefirma i Maplewood gir lite tid til dating, har brune øyne og et lyst smil, går på treningsstudio minst tre ganger i uken og får sin stilige frisyren rørt opp annenhver uke. Han var glad for å gjøre det på sitt eget nettsted.

"Jeg ser meg selv mer i likhet med 7,5-serien, sier han.

Copyright 2007 The Associated Press.

????? ?????? ??????? ????? ?????