lørdag 11. juni 2011

I feil steder, eller riktige steder, nye Tribune dating laget på oppdrag for å finne Mr. / Ms. Høyre


Lokale, singel og leter etter kjærligheten: Møt Tribune Dating Team.

I løpet av de neste månedene Tribune skal rapportere om gode, den store og noen ganger hjerteskjærende opplevelser av følgende Great Falls singler. Underveis skal vi ta en titt på ulike dating spørsmål, herunder dating i verden av teknologi, Malmstrom Air Force Base innvirkning på den lokale dating scene, langdistanse dating og mer.
The Tribune gjorde dette en gang før og, men det var ikke alltid klemmer og kysser, endte tre av de fire singler opp heldig i kjærlighet - forhåpentligvis for alltid snill.
Les mer

Sharing Our Love von Apple ist ein guter Ausgangspunkt


søndag 5. juni 2011

College å begynne å lære A Dating klasse


Sioux Falls, SD (AP) - Du tenker kanskje at dating kommer naturlig for college studenter. Men neste måned studenter ved Universitetet i Sioux Falls i South Dakota, vil være i stand til å ta et kurs på singler scenen.

"Finne Datoer verdt å holde" vil ha ett kredittkort. Instruktør Laurie Chaplin har vært gift 28 år og har tre barn. Hun sier dagens unge trenger hjelp i å etablere et livslangt forhold. Men kurset vil ikke bare fokusere på å finne datoer. Studentene skal også lære kunsten å bryte opp.

av Jamie Friar. Copyright 2007 av The Associated Press.

The Dating Cure: The Prescription For Ms Kresne, Ms Eternal Bachelorette, Ms All About Me, Ms Can't Let Go, og Ms Ekteskap

Divorcees encontrar o amor, recomendar Online Dating