mandag 2. mai 2011

Hvorfor Kvinner Som Ugly menn


I en studie som låser opp hemmelighetene om tiltrekning, har psykologer utforsket hvordan evolusjonen har påvirket hva som er hot og hva som ikke i moderne parring og dating spillet.

For mange vil det komme som liten overraskelse. Kvinner trenger ikke nødvendigvis gå for fysisk utseende, men, heller, makt, rikdom og status.

«Det er ikke at utseende ikke betyr noe for kvinner, de bare materie mindre enn andre ting - spesielt signaler om penger og sikkerhet," psykolog og forfatter Virén Swami funnet.

Studien, som finnes i sin bok The Psychology of Physical Attraction, fant også at vi er et grunt gjeng når det kommer til waistlines.

Personer involvert i en ulykke er langt mer sannsynlig å bli reddet hvis de er av en normal vekt enn de undervektige eller overvektige, jevnaldrende.

Og når det gjelder å tiltrekke menn, er det ikke slimness men WHR - midje-hofte-ratio - som er viktig.

Medforfatter Adrian Furnham sa jo lavere WHR det bedre, med kvinnelige figurer som de av Scarlett Johansson og Marilyn Monroe de mest attraktive.

Mr Furnham sier samfunnet har endret seg fra å verdsette skjønnhet så robust Tarzan typer å perfekt polert Brad Pitts.

"Vi har alle utviklet seg til å finne andre mennesker tiltrekkende. Men signaler for å anerkjenne skjønnheten har endret seg over årene.

"Vi har fortsatt se etter ting som tegn på helse, et symmetrisk ansikt er attraktiv fordi folk forbinder det med friske mennesker som produserer friske barn.

"Disse dagene, dommer vi mennesker først etter sin kroppsstørrelse og deretter av ansiktstrekk.''