onsdag 24. november 2010

Det er A New datingside for Virgins

Leter du etter kjærligheten? Dette nettstedet lover å holde ting rent - og kanskje selv enkle.

Et nytt nettsted for online dating landskapet er reklame sine matchende tjenester eksklusivt for jomfruer. YouAndMeArePure.com, en fremadstormende Match.com av virtuelle, jomfruelige Internett dating scene, skilte seg som stedet for jomfruer å få kontakt.

Opprettet av mann og kone, Lety og Jose Colin, sier YouAndMeArePure sin hensikt som et verktøy for single som verdsetter renhet når du søker etter et forhold, men det er en streng "jomfruer bare" politikk. «Alle besøkende til nettstedet vårt som ikke er jomfru, men er intimt avstå, vurdere å bli www.youandiabstain.com. Alle andre ikke-virgin besøkende er velkomne til å invitere sine nære virgin venner og / eller slektninger til å bli med på vårt nettsted. "Ja, disse gutta mener alvor. Medlemskap er gratis, og nettstedet løftene som eneste andre medlemmer (aka jomfruer) vil ha tilgang til profilen din, selv om ektheten av brukerne kunne være et mysterium - den Colins «strengt formulert"! V er bare "advarsler til side.

Nettstedet har også en liten nettbutikk der brukerne kan kjøpe fysiske V-kort som "bevis" på deres renhet. Den "kort-bærer virgin" idé kan være en nyhet, men YouAndMeArePure siterer den vil holde seg tro mot sine «rene til ekteskapet" ethos. "Noen mennesker kan overse liming makt jomfrudom. Jomfrudommen som et viktig fellestrekk mellom mennesker kan føre til nære vennskap, eller kan til og med fungere som en gjensidig dyrebar gave av ekteskapet. Dette bonding kraft er noe som ikke kan kjøpes med alle pengene i verden. "

tirsdag 23. november 2010

Finn ut hvem du er Dating Med DateCheck

En av de nyeste programmene vil tillate deg å kjøre bakgrunnen sjekker fra smarttelefonen - noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for menneskene du møter.

Lansert på Consumer Electronics Show, hjelper Dato Sjekk brukerne raskt utfører bakgrunnen sjekker på potensielle beilere.

En av de nyeste programmene vil tillate deg å kjøre bakgrunnen sjekker fra smarttelefonen - noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for menneskene du møter.

Hvis du noensinne har ønsket å vite mer informasjon om noen du har møtt, eller hvis du bare ønsker å vite om hva han eller hun forteller deg er sannheten, så DateCheck er et svært hendig program å ha. Programmet lar deg finne ut nesten alt om personen.

For eksempel, hvis du lurer på hvordan kompatible dine interesser, så du trenger bare å slå opp hvilke personlige eller faglige nettsteder de er på å se hva ting interesserer dem. Du kan også se for å se om de har en Facebook, MySpace, Twitter eller siden. Og hvis du er interessert i hva stjernene har å si, så kan du sjekke kompatibiliteten basert på astrologiske skiltene for å se hvor godt du ville matche.

Hvis penger er et problem, så kan du få en idé om hvor godt de gjør ved å søke deres økonomiske historie. Finn ut om de har arkivert for konkurs eller om de eier sin egen bolig. Du kan selv se hva den gjennomsnittlige hjemme kostnader og hva den gjennomsnittlige inntektsnivået er for området der de bor. Du kan selv se om de fremdeles bor hjemme hos mamma og pappa!

Selvfølgelig, det er også bekymring for at blind date kan være en øks morder. DateCheck kan du søke deres kriminelle rekord for forbrytelser og seksuelle overgrep, slik at du vet nøyaktig hvem du møter. Du kan også søke andre offentlige registre for å finne ut om de er gift, skilt, eller har alltid vært singel.

Når Intelius, som ble grunnlagt av Naveen Jain, debuterte DateCheck på Consumer Electronics Show i Las Vegas, la de sin egen vri på det ved å starte det ut som en live-versjon av The Dating Game. Akkurat som den klassiske TV-showet, satt Intelius "Bachelorette bak et forheng og spurte dumt spørsmål av tre mulige ungkarer sitter på den andre siden. Dette hadde imidlertid Bachelorette en fordel at tidligere deltakere i serien ikke har - hun var i stand til å bruke DateCheck å lete opp informasjon på henne datoer. Hun var i stand til å finne ut om de hadde et kriminelt rulleblad og som bachelor eide sitt eget hjem. Derfra kunne hun ta beslutningen som fyren til å be om en dato.

Mens spillet showet var mer for publikum underholdning enn noe annet, gjorde det markere ulike måter at DateCheck, som ble utviklet av Naveen Jain's Intelius team, kunne brukes i en virkelig situasjon for å finne ut mer om menneskene du møter.

Time to Hop Back on the Dating Horse