onsdag 13. april 2011

Har speed dating arbeid?


I teorien gjør speed dating mening. Enslige delta på en speed dating hendelse - som er et formalisert dating system som vanligvis finner sted i en bar - hvor alle deltakerne er tilfeldig matchet opp i noen minutter for å avgjøre om det er noen kjemi. Speed ​​dating eliminerer behovet for blinde datoer, som er store tid forpliktelser.

Imidlertid er speed dating ikke for alle. Noen føler det er vanskelig å få en god leser på noen etter bare noen få minutter av samtaler.

Hva tror du? Er speed dating verdt en enkelt persons energi, eller er det bortkastet tid? Lyd-off, Milwaukee, om dine tanker om speed dating.

Speed ​​dating fungerer. Jeg tror speed dating er en fin måte å møte nye mennesker og å finne ut en gang hvis du er tiltrukket av en person eller ikke. Du kan ikke gå videre på en dato uten en fysisk tiltrekning, så speed dating med på å bestemme denne første som er viktig med dating. Jeg kjenner folk som har møte sine partnere i løpet av speed dating, som er bevis for meg at det virkelig fungerer.

Speed ​​dating er en vits. Det er alltid mer gutter enn jenter på disse hendelsene, og de fungerer ikke uansett. Jeg har aldri hørt om noen møte en kjæreste på en speed dating hendelse. Det kan være morsomt å gjøre bare for noen ler, men det er ikke en hendelse å ta svært alvorlig.

Eight Things You Shouldn?t Do If You?re Denying Dating Someone