lørdag 24. juli 2010

Flere Singles er arbeidsledige


Hvis du er singel, er du mye mer sannsynlig å bli arbeidsledige enn gifte mennesker.

USA Today melder at en ny studie av Federal Reserve Bank of St. Louis funnet ut at single sysselsettingen falt 4,8 prosentpoeng fra desember 2007 til jun 2009 mens giftet sysselsettingen falt bare 3,1 prosentpoeng. I august var singelen jobless rate 13,5 prosent, mens for gifte personer var det 6,3 prosent.

Hva står for forskjellene? Studier forfatteren Ken Wall fortalte USA Today at gifte menn er mer sannsynlig å ta en lavere betalt jobb enn enslige menn siden de har en kone og barn for å støtte. I disse situasjonene, gifte kvinner også en tendens til å få jobber å supplere mannens inntekter.

Singler, derimot, har en tendens til å ha mindre utdanning og generell arbeidserfaring enn de som er gift, og i denne økonomien, er mer verdi blir plassert på de to faktorene. "Det virkelig påpeker viktigheten av utdanning og erfaring," sier Wall.

Singles er også negativt påvirket av å bremse veksten jobben - uten lavkonjunktur, ville singler 'sysselsettingen har vokst 4 prosent mot 2,2 for gifte sysselsetting, ifølge studien.

Til tross for dystre økonomiske virkeligheten, en undersøkelse utført av datingside fant at 78 prosent av single er å omfavne arbeidsløshet, bor sammen med foreldrene og planlegging datoer som rulleres rundt frie aktiviteter, og at disse justeringene livsstil er ikke ekskursjoner til dating liv.

g�venli bug�ne Sevgilinize mi?


tirsdag 20. juli 2010

8 Dating Feil Selv Smart Kvinner Foreta


Å være for tilgjengelig

Vi er ikke noe som tyder du spiller spill, men vi forteller deg å tilfredsstille din lidenskaper og motstå trangen til å forlate din sosiale sirkel hver gang den nye mannen sender en invitasjon. Ta Sebastian, 34, fra Chicago, for eksempel: «Da jeg var singel, var det kvinner jeg i utgangspunktet likte, som syntes å være å vente ved telefonen for meg å ringe, som lar kjenner meg om jeg ikke møter noen andre jeg ønsket ennå, jeg hadde en standby. Det var bare ikke noe å arbeide for, og som viste meg av, sier han. Jo mer du deltar i og nyte livet, jo mer han vil jobbe for å være en del av det.

Prøver å rehabilitere en Bad Boy

Avslutte et forhold er sjeldent enkelt, og selv om flying solo kanskje ikke være din langsiktige mål, å være på din egen er bedre enn følelsen alene i et forhold med noen som behandler deg dårlig. Selv når det kan være fristende å gi en giftig romanse enda en prøve, og vite når du skal klippe tap og gå videre blader du tilgjengelige og bagasje-fri da rett mann kommer.

Ser for Perfection

Oppmuntrer deg til å gjøre opp er ikke vår stil, men skille dine ønsker fra forhand-breakers kan gi din kjærlighet livet en større oppgradering. "Det er noen egenskaper som din kompis må ha-å være ærlig, for eksempel, og andre, slik som film-stjernen ser ut, som bør kastes i ville-være-hyggelig kategorien, sier Elisabeth R. Lombardo, Ph.D ., forfatter av A Happy Du: Ditt Ultimate Resept for lykke. «Sitt ned og realistisk finne ut hva egenskaper er nonnegotiable og deretter være åpen-minded om resten."

Synes synd på deg selv

Motstå trangen til å klage din single status (som bare vil gjøre ham lurer på hvorfor du finner deg selv slike forferdelige selskap) og bruke denne tiden til å date deg selv. Å ta en dans klasse på lokalt studio, slår opp utstillingen du har vært verkende å se og prøve ut de nye vinbaren på hjørnet vil ikke bare gi deg muligheten til å ha mer moro, men vil også la deg mer sannsynlig å møte noen som deler dine interesser. Så mye bedre enn å sitte i leiligheten din venter på at noen skal "wink" på din online-profil bilde, er det ikke? En annen bonus? Du vil få langt mer interessante ting å snakke om under middagen enn hva sjefen din gjorde du gjør på lunsjen pause sist fredag.

Å vite Hans Tråd-Count før du vet hans telefonnummer

Får det på med en sexy fremmed er din naturlige-born rett, men ifølge mange gutter, kan det være feil å flytte hvis du leter etter langsiktig kjærlighet.

Følg rådene til super-sexy ledende mann Gilles Marini (han var Samantha er sexy nabo i Sex and the City: The Movie): "Menn elsker kvinner som respekterer seg selv og som ikke stresser i seng med dem, men i stedet gå på noen datoer , hvor de kan begynne å få en forståelse av hverandre, og deretter bestemme om han skal ta ting videre. Kvinner trenger å vite at å ta det rolig og bli kjent med hverandre er den beste måten å få til et godt forhold, sier han.

Å være for egoistisk i forholdet

En av ulempene ved å være selvstendig er at det kan føre til enkelte selvopptatte tendenser-en stor skrytepave for menn på jakt etter et seriøst forhold, sier Ming Gregory, en profesjonell matchmaker på Color Blind Dating International Service. Så sikre du gir så mye som du mottar på din neste forholdet. "Et partnerskap involverer to mennesker som deler felles interesser og gjensidig nytte av hverandre, sier hun. "Det handler ikke bare om hva som var sammen med ham kan gi deg, det handler om hvordan du kan komme sammen for å utfylle hverandre."

Tro på The One

"Mange kvinner gjør dating vanskeligere ved å legge så mye press på seg for å finne en-og-bare-mann-i-en-milliard tror de er riktig for dem, sier Ali, 35, fra Gaithersburg, Maryland.

I stedet for å overbevise deg selv at du dumpet ex var din sjelefrende eller som perfekt-men-gift medarbeider var din en som kom seg unna, tar et signal fra våre mannlige kolleger og tilnærming til dating scene med ideen om at det er nok av menn som er i stand til å gjøre deg til å le, dele dine verdier og smelter hjertet ditt, og du kommer til å ha det gøy med flere av dem til du finner en verdig engasjement din.

Glemme Din Manners

Vi kan ikke tenke dette er noe du noen gang gjøre, men en liten påminnelse aldri vondt: Si takk.

"Gode manerer har blitt så gammeldags at menn nå venter på takk på slutten av datoen som en måte å se om hun er verdt å se igjen, sier Brian, 30, fra New York City. "Jeg bryr meg ikke om kvinnen ser ut som Kate Beckinsale, og har en doktorgrad, om hun ikke gidder å ytre disse to små ordene, jeg er aldri å ringe henne igjen."


søndag 18. juli 2010

Speed Dating for en eldre Set


CENTRAL CITY - Hvis du noen gang har blitt satt opp på en blind date, eller deltok på en singler funksjon, du kjenner følelsen. Sommerfugler fylle magen, og du kan føle spyles og trenger et glass vann.

Et rom fullt av mennesker opplevde alle disse følelsene nylig på en reise til Central City.

De var ikke nervøs for å tape penger på slotmaskiner. Men mens denne spiller ikke hadde noe å gjøre med penger, er det absolutt involverte litt flaks, om ikke tøff nok.

Rocky Mountain Singles organisert en første gang "Speed Dating" arrangementet på Fortune Valley for eldre.

For de som ikke vet hva speed dating er, er det en mulighet for en gruppe single mennesker å møte flere mennesker i løpet av kort tid. Hver person er tildelt et nummer, og beveger seg rundt et rom fra bord til bord for å møte flere personer i om lag en times tid.

Hver dato varer kun seks minutter, nok tid til å forhåpentligvis bestemme om du vil møtes igjen.

For denne gruppen, det er nok tid for åtte datoer. Det er 17 kvinner og 13 menn, fra Denver, Greeley, Aurora, og så langt som til Montrose.

Joseph Brady er en kinesisk lege og spesialist på sunn aldring. Han applauderer denne type ting.

"Noe å få folk til å få venner og har relasjoner, som gjør en stor forskjell når det gjelder sunn aldring," sa Brady.

Folkene i denne gruppen er meget oppmerksom på viktigheten av å møte nye mennesker og bor engasjert i livet.

Carl reiste fra Greeley å delta.

"Selv om du bare lage en ny venn, trenger du ikke å sitte hjemme og være deprimert, sier han.

Carl er en utandørs typen som liker å jakte og fiske, men når du blir spurt hva en kvinne bør vite om ham, sa han: «Jeg er god danser."

For mange av deltakerne, er dette en ikke-truende miljø, og mer som en sosial time. Flere fortalte oss at de ville aldri vurdere et Internett datingside, og egentlig ikke er interessert i et seriøst forhold.

Noen sier de aldri vil gifte seg igjen, men de ønsker muligheten til å gå til middag, dans eller til og med en film med en ny venn.

Etter speed dating sin økt, vil Rocky Mountain Singles lese kortene de har fylt ut om sine datoer, og matcher de som uttrykker en gjensidig interesse i å se hverandre igjen.

Hva skjer så? Bare tiden vil vise.

Mierne randki