torsdag 9. august 2012

Skulle du bytter din stil?


Alle liker tanken på å møte noen stor, like dem, og dem liker deg tilbake. Tanken på å måtte inngå kompromisser, konsesjoner, eller Gud forby faktiske endringer lover ikke godt for single mennesker.

Vi tror vi er fantastiske skapninger og alle som går oss bør akseptere oss som vi er! Hvorfor ville du endre for å behage noen andre, ikke sant?

Realistisk sett, hvor mange mennesker i en varig forhold kan faktisk si at de gjorde det fungerer ved å bo nøyaktig samme person? En venn av meg har en kvinne som prøver å gi ham en makeover. Enkelt ting, egentlig, ingenting spesielt stor. Personlig synes jeg hun har gjort sitt image mye mer polert. Jeg la merke til endringene nesten umiddelbart og jeg har kommentert hvor fint hans nye utseende var.

Hans gutter gir ham en vanskelig tid, men for å slå opp hans stil å tilfredsstille sin kvinne. Selv forteller han dem at han virkelig liker henne "Forslag", de tror fortsatt at hun bare tok det første skrittet mot dominans og synes det er et faresignal.

Må menn bekymrer seg for kvinner å gjøre for mange endringer i ting som deres utseende / bilde, etc? Åpner de for å høre noen forslag eller kommer den over som kontrollerende?

Har du noen gang slått din stil etter dating noen? Har du noen gang foreslått en endring for noen andre? Hva svarte de?

Ved Wise Diva, uhell i Atlanta Dating Blog