onsdag 14. november 2012

Hvordan å tiltrekke seg kvinner etter skilsmisse


Av Kimberly Seltzer

Dating etter skilsmisse kan virke overveldende. Det kan ha vært et tiår eller mer siden du har vært "der ute", og du kan føle seg forvirret eller rett og slett clueless om hvordan du får spillet tilbake for å tiltrekke nye kvinner inn i din verden. Selv om du kanskje føler deg nervøs i starten, kan du oppleve at det er enda enklere enn før, fordi du er nå eldre, klokere og nærmere å vite hva du ønsker. Du trenger bare noen få verktøy å bruke for å tiltrekke seg den perfekte kvinne.

Totalt sett er hemmeligheten til å tiltrekke noen i ditt liv føler godt om deg selv og projisere det utover. Her er svar på noen vanlige dating spørsmål:

Hva skal jeg ha på en date?

Hvis en mann har på seg noe han føler seg bra i, han kommer til å komme over som en trygg, vellykket alfa mann, som er hva kvinner liker. Bruk klær som er:

• Oppdatert, stilig, komfortabel og som passer kroppen din godt

• De du skulle ønske du kunne bruke hver dag

• Alder og anledning passer

• Virkelig uttrykke din personlighet

• Rengjør, godt presset og i god stand

• Fargene som flatere huden din tone

• Polert, oppdaterte sko

• Kvalitet stoffer som ikke klamrer, pucker eller trekke

Det kan være lurt å finne en stylist eller en kunnskapsrike venninne for å hjelpe deg.

Hva om hygiene?

Grooming er ekstremt viktig, som kvinner virkelig ta hensyn til dette. Din ex-kone kan ha tilgitt over-vokst og uregjerlig hår, men det er ikke så attraktivt for en ny potensiell kompis. Sørg for at ditt ansikts hår er pent preparerte, er håret stylet, neglene er korte og huden din ser fint. Det hjelper hvis du lukter hyggelig også. Ikke hell flaske parfyme på, eller du vil kveles henne. I stedet bør du lukte frisk og ren med kanskje en skvett av smakfulle cologne. Kvinner som menn som tar vare på seg selv.

Hvordan bør jeg nærme kvinner?

De fleste menn føler seg komfortabel når første nærmer seg en attraktiv kvinne. Dette stammer vanligvis fra å være nervøs si feil ting og frykten for avvisning. Kom deg ut av hodet ditt. Bare være i øyeblikket og snakke med henne. Ikke bare snakke om deg selv. Stille spørsmål om hennes liv. En vanlig feil er å prøve for hardt og være svært alvorlig når du snakker med kvinner. Det kan nesten føles mer som et intervju med memorert hermetisert spørsmål snarere enn en enkelt samtale. Være mer leken og blande det opp litt for å nyte den nye deg og du vil se hvor enkelt det er å lage attraksjon. De fleste kvinner elsker når du gir dem oppmerksomhet, spesielt hvis du sier ting på en autentisk måte. Sannheten i saken er at "dating muskel" er atrophied ikke har brukt det en stund, så du har til å utøve det og få det tilbake i aksjon. En måte å gjøre dette på er å bli komfortabel nærmer alle når du er ute og farter. Nærmer minst tre personer (både menn og kvinner) en dag i løpet av din daglige rutine. Gi komplimenter til folk du møter. Kvinner elsker når du oppdager noe om dem. Etter å ha gjort flere tilnærminger en dag, vil det bli mye enklere og mer naturlig.

Hvordan kan jeg bygge en ny sosial sirkel?

Det er sant at du gjorde en masse "gifte" aktiviteter med din ex-kone som et par. Ofte vennene dine endres etter hvert som du går inn i enkel verden. Ikke bare gjør du ting solo, men ulike aktiviteter kan interessere deg nå. Det viktigste er å finne andre single venner du kan gjøre ting med. Det vil åpne opp din verden og skape nye muligheter for å møte kvinner. Se flere veier ved å bli involvert i nettverk grupper, enslige arrangementer, utendørs gruppe sammenkomster, regelmessige turer til treningsstudioet og mer. Hvis du har en vanskelig tid å vite hva du skal bli involvert i, tenk tre ferdigheter eller hobbyer du har eller ønsker å lære mer om og forskningsmiljøer som er knyttet til dem. Oppdage hva gjør du krysser og du vil bygge din sosiale sirkel med andre likesinnede singler.

Hvordan kan jeg overvinne skilsmisse stigma?

Men ofte tror de er malt med en rød bokstav når de er skilt. Egentlig mange kvinner sier at de foretrekker en skilt mann fordi de liker det faktum at han har vært i et langvarig forhold før og vet hvordan man skal dele med en partner. Ekteskap lærer deg hvordan å inngå kompromisser, hvordan å være mer å gi og hvordan man skal forstå kvinners behov. Bare fordi du er skilt betyr ikke at du har noen form for sykdom. Husk, over 50 prosent av befolkningen i samme båt, så du er ikke alene. I stedet eier hvem du er og nyte din nyvunne frihet. Det er på tide å starte på nytt, kose deg og ha det gøy.

Selv starter over kan være skremmende og litt skummelt, kan det faktisk være frigjøre og spennende som du legger ut på et nytt eventyr. Dette er din sjanse til å utforske verden og møte ulike kvinner. Ved å gjøre dette, vil du oppdage hvem du er atskilt fra kvinnen du var med i mange år og finne ut hva du ønsker og trenger i et fremtidig forhold. Husk at dating veien ikke en blindvei, det er en vei til en fartsfylt ny reise.