søndag 29. juli 2012

Har Age Matter?


Jeg hadde en samtale med en venn over lunsj der vi diskuterte spørsmålet om alder, å være en Cougar, og hvorfor det er greit å være en cougar mindre adressert som "Cougar" av noen i tyveårene.

Her er mitt poeng: Alder spiller ingen rolle, med mindre det gjør.

Jeg tilbrakte mesteparten av mine fem år som en skilt kvinne dating yngre menn. Mitt første innlegg-skilsmisse kjæreste i 2004 var 11 år min junior. Han gjorde imidlertid ha to barn, og ble også skilt. Feilaktig antok jeg at fordi han fikk barn og hadde vært gjennom prosessen med ekteskap og skilsmisse, hadde han den emosjonelle modenhet som kreves for å være i en funksjonell sammenheng.

Unødvendig å si, gjorde han ikke. Og helt ærlig, det gjorde jeg ikke heller. Bare fordi noen har de samme livserfaringer som deg, betyr det ikke at han / hun har modenhet som vanligvis kommer av å ha disse erfaringene - og som kan gjelde for hvordan han behandler sex og intimitet saker også.

Etter at jeg datert Junior, testet jeg vannet ved dating noen få menn nærmere min alder. Jeg møtte en rekke av menn som tilhørte forskjellige Manimal arter (inkludert noen av Quality Casual typer, Mr. Murse og dem jeg ikke date mer enn én gang, og dermed kunne bare sette inn i kategorien som heter "Overdreven Snakk om Ex -Kone og Custody Schedules ").

I denne perioden oppdaget jeg nok en gang at til tross for deling mange av de samme livserfaringer, ble disse mennene ikke ute etter de samme tingene som meg. Noen var fortsatt utvinne fra tap, ble andre nyter sin frihet, og andre bare "var ikke en kamp." Og når du ikke er på samme side, taste et intimt forhold i det post-skilsmisse stadiet kan komplisere ting enda mer .

Dating er en ferdighet som skal praktiseres fordi det lar deg skjelne dine ikke-negotiables, liker og misliker. Det skaper også muligheter for å øve kontakt med mennesker, uavhengig av om du vil ha dem som en romantisk partner. Hvis du har vært ute av dating spillet en stund på grunn av skilsmisse, er det greit å spille feltet litt som du "praksis" dating - men husk at "dating" og "intimitet" er ikke utskiftbare.

Jeg fortsatte å tiltrekke yngre menn inn i livet mitt, og det var under denne tiden at jeg bestemte hvem som var altfor ung og som ikke var. Altfor ung er noen som aldri har sett en episode av "Happy Days" eller "Carol Burnett Show». For ung er noen som tilbringer mesteparten av datoen fortelle deg at han er "veldig moden" eller tekster deg på 23:30 spør, "Hvor er du?"

Disse mennene var helt på sin plass når mitt forhold Målet var å date tilfeldig mens jeg var å finne ut hvordan jeg kunne beholde min uavhengighet i forholdet og finne ut hva jeg var virkelig ute etter i en partner.

Det er virkelig gøy å innse at du kan tiltrekke yngre menn, og at du har det i deg å holde deg forbi stengetid, men det er viktig å erkjenne at dens verdi er nettopp det: en god tid.

Når jeg ble klar til å være i et forhold og hadde identifisert hva som var omsettelig og hva som ikke var omsettelig, visste jeg hva jeg var ute etter var en mer helhetlig pakke. Jeg visste at jeg ville ha en mann med emosjonell modenhet, noen som ikke vil ha barn med sin egen, en person som var på en åndelig vei, og noen som bodde i Los Angeles. Jeg er nå i et forhold med en mann som passer regningen i disse områdene og er åtte år yngre enn jeg er.

Selvfølgelig er det tider da jeg lurer på om han vil bli tiltrukket til meg når mine crinkles slår til rynker, eller om det virkelig gjør saken at jeg har latt altfor mye tid lapse mellom besøk til colorist. Meste, men jeg sentrert og kommer fra et sted med egenkjærlighet, vel vitende om at Jem ble forelsket i meg. All of me: de gode delene, de delene som fungerer i fremgang, og kvinnen som "ser bra ut for 40-plus."

Hvilket bringer meg til den viktigste lærdommen av alt: I stedet for å fokusere på tall, finne dine verdier, bestemme hva du leter etter i en partner, og deretter avgjøre om den personen matcher dine verdier, din modenhet og din visjon for en partner. Dette er langt viktigere enn tallene på sin førerkort.