fredag 11. februar 2011

Man Stjeler urinprøve


En mann tilsto å bryte inn i et Porter County prøvetid kontor og stjele to urinprøver, inkludert hans egen, sier politiet.

Joseph Klinkman, 23, til Valparaiso ansikter et innbrudd kostnad for tirsdagens innbrudd. Tyveriet ble oppdaget onsdag morgen på Porter County PACT kontor, som driver programmer for fanger, ex-lovbrytere, ofre og vitner.

En dommer hadde beordret Klinkman gjennomgå programmer gjennom PACT på grunn av en tidligere narkotika besittelse kostnader.

Valparaiso Police Detective Sgt. Jeff Balon sa Klinkman brøt seg inn i PACT kontoret ved å skyve mellom et klimaanlegg og et vindu, så nådde i og grep prøvene av et arkivskap.

"Han hadde vært i et par timer før og ga en urinprøve," Balon sa. "Han så de var testing for et stoff han trodde ikke de var testing for. Han fikk panikk."

Klinkman tok sin egen urinprøve og en som følger av en venn, sier Balon. Den andre mannen ble ikke trodd å ha deltatt i innbruddet

Begge mennene ble beordret til å gi nye urinprøver onsdag, og både kunne møte sanksjoner hvis de tester positivt.

Chief Prøvetid Officer Neal Hannon sa at han aldri hadde sett en så tyveri i sine 37 år på jobben.

"Vanligvis ikke folk har et ønske om å hente sin egen urin, sier han.


torsdag 10. februar 2011

Husmor dømt for knekken Husband


En brasiliansk husmor ble dømt til 19 års fengsel fredag for å drepe sin mann, hakking kroppen hans i biter og steker den. Rosanita Nery dos Santos, 52, dopet mannen hennes i søvne, så stakk ham til døde for to år siden i Salvador, sa om 900 miles nordøst for Sao Paulo, politiets talsmann Idmar Bonfim.

Hun hacket Jose Raimundo Soares dos Santos 'kroppen til mer enn 100 stykker, som hun kokte og stekte før gjemmer seg i plastposer under en trapp i huset hennes, Bonfim sa. Han sa politiet oppdaget kroppsdeler etter å ha mottatt en anonym telefonsamtale.

Bonfim sier at drapet var enten en del av en svart magi ritual eller et forsøk fra kona å samle livsforsikring verdt ca $ 34,000.

Siterer vitnesbyrd fra kvinnens slektninger, sa han at hun også kan ha begått forbrytelsen "for å hevne mange år med ydmykelser fra sin mann." Han ville ikke oppgi ytterligere detaljer.

Santos nektet å drepe sin mann, men sa at hun hakket opp kroppen sin, sa Bonfim.

"Hun hevder maskerte gjerningsmenn deltok i sitt hus, drepte hennes mann og tvang henne til å kutte opp kroppen og stek det fordi det ville hindre stank av en rotne kroppen fra varsling naboer, sier han.

Copyright 2007 The Associated Press.

Las mujeres espa�olas son los m�s coquetos en el mundo


onsdag 9. februar 2011

Er det trygt å date din kompis?


Fengende tekster, og når livet er plater ned på deg selv ikke en paraply kan bedre en nær venn. Men skal du bli for koselig med en kompis?

Et nytt online dating studie fra Storbritannia sine venner Gjenforente hjemmeside - som hjelper gamle skolekamerater komme i kontakt med hverandre - regner tilgjengelige kameratene kunne være stedet å starte jakten på kjærligheten.

Nettstedet spokesowman Rhoda Breakell sa: "Vi ønsket å finne ut om dating virkelig ødelegge et vakkert vennskap Og også finne folk som begynner ut på jakt etter kjærlighet og ende opp som hverandres bestevenner..

Og det viser seg at Harry og Sally syndrom virkelig eksisterer.

Litt over 35 prosent av kvinnene og 41 prosent av mennene som svarte på undersøkelsen sa at deres "aller beste venn" er medlem av det motsatte kjønn.

Dating kamerater er mest utbredt blant personer i alderen mellom 35 og 55, viser det tar begge parter en stund å kalle opp mot.

Over halvparten av kvinner og to tredjedeler av menn har vurdert å be kamerater ut på en date, men det har ført til blandede resultater for dem å ta skrittet fullt ut

En tredjedel er fortsatt dating, en tredel er tilbake til å være venner igjen, og den endelige tredje er ikke engang snakke noe mer!

"Beste venn dating faktisk gjør mye fornuftig, fordi tross alt, er dypt vennskap kjernen i ethvert langvarig romantisk forhold, avslutter Rhoda.

Men hvis du tenker på dating en kompis, pass opp den advarende historien om Britney Spears.

Den kortvarige forhold av pop er falt prinsessen og barndomsvenn fra Louisiana, Jason Allen Alexander, fungerte ikke så bra.

De to giftet seg i 2004 i Las Vegas, men annullerte nygifte bare to dager senere.


tirsdag 8. februar 2011

Dating og paring i en alder av Web 2.0


Den andre dagen en e-post pinged i innboksen min med følgende melding: "Rupert Kantor har besluttet å ding, ding, DING du ding, ding, DING Rupert Kantor tilbake eller gjøre noe til dine venner!."

Huh? Før du plugger sitt navn inn i Google for å finne ut hvem i all verden dette Rupert fyr var og hva han gjør "dinging" meg, oppdaget jeg fort at han var faktisk en av mine venner på Facebook.

Etter litt sondering rundt på min egen side, oppdaget jeg Rupert hadde lagt meg til listen sin fordi hans fetter ble venner med en av mine bekjente. Derfor på tidspunktet for forespørselen hans nok jeg ikke ignorere det, derfor har han nå muligheten til å gjøre hva han vil for meg, inkludert "dinging" meg.
Les mer