onsdag 15. juni 2011

Forskjeller i mannlige og kvinnelige hjerner og One Basic leksjon for Dating suksess


Menn og kvinner virkelig er forskjellige. Så forskjellige at de nesten kan bli kalt forskjellige arter. Vel, kanskje Iâ € ™ m overdriver. Men det er grunnleggende forskjeller i hjernens struktur og formasjon i jenter kontra gutter.

Både menn og kvinner starter med en grunnleggende â € œfemale brainâ €. Så en testosteron bølge i åttende uken brenner av â € œcommunication centersâ € av hjernen til nesten ingenting mens spurring veksten i seksjoner som styrer sex og aggresjon. Som en konsekvens, jenter er mer interessert i omsorg spill og kommunikasjon, mens gutter vil falle og løpe rundt.

Disse hjernen forskjellene gjør en jente mer observant på ansikter mens mannlige babyer får lett distrahert og fokusere mer på mekaniske gjenstander. En kvinnelig søker å forstå ansiktsuttrykk og holde øyekontakt. Som et resultat av hennes evne til å gjenkjenne en persons oppmerksomhet mot henne og hva oppmerksomheten kommuniserer (lykke / sinne) kommer til en jente før hun kan også snakke intelligent. Hennes ferdigheter ved å observere andre, og vite hva deres mor / sosialt miljø er uttrykk er høyt utviklet. Gutter derimot er ikke så sosialt sensitiv. De donâ € ™ t merke nyanse av et ansiktsuttrykk eller tonefall veien en jente kan og også de donâ € ™ t søke sosial aksept på samme måte som en jente ville.

Så det er forståelig at jenter blir bedre på språk, mens gutter er bedre er romlige organisering og mekaniske ting. Dette skaper et sosialt miljø der kvinner er for det meste i en sammenhengende gruppe venner, følger sosiale konvensjonen i sin gruppe, er ekspert på kroppsspråk og ofte, verbal manipulering. For eksempel en ung gutter kan slåss for å dominere mens en jente ville bruke språk og gjøre personen tror de blir egoistiske â € "både å komme seg gjennom ulike virkemidler.

Hva alt dette betyr ikke at hvert kjønn er programmert med en bestemt hjernens funksjon og er på den måten i livet, betyr det bare disse er fordeler og ulemper at hvert kjønn bringer til bordet. Hjernens plastisitet er en teori som har utviklet seg rundt studier som viser at hjernen tilpasser seg sine omgivelser, voksende nye hjernen forbindelser å lære en ny ferdighet, og redusere dem hvis det ikke er nødvendig. Med andre ord, holder hjernen endrer hele livet ditt. Den gamle troen på at hjernen bodde én måte gjennom hele livet har blitt avkreftet.

Kvinner spille Tetris (et gammelt dataspill) over 10 uker har forbedret romlig evne. Til et punkt der er en mann ikke er praktiserende like mye som kvinner, kan hun lett slå ham i hans naturlige â € œspatial organizationâ € evne. Menn kan også utvikle en nyanse for språk, kommunikasjon og forståelse kroppsspråk.

For vellykket dating er det en veldig viktig lekse du kan ta fra denne.

Det er at menn og kvinner er forskjellige. Vi har akkurat begynt å lære mer og mer om hvordan menn og kvinner virkelig er og hvordan de kan oppnå et bedre liv. Nå mer enn noensinne, har selv-forbedring bli nødvendig for både menn og kvinner på ulike måter. Om årsaken er å få et konkurransefortrinn på jobb i forståelse systemer eller lese dine konkurrenter, husk at alle har ulike ferdigheter i dating og forhold på grunn av hvordan de ser verden (dvs. hjernen design) det er lettere å være mer forståelse og medfølende for andre. Dette hjelper deg å utvikle tålmodighet og forståelse. Disse kvalitetene gjør livet mer behagelig, tiltrekker bedre kameratene og selv gjør deg mer attraktiv for det motsatte kjønn.

Dating nettsteder forsøker nå å hindre skilsmisse


mandag 13. juni 2011

Wedding Av Etter Brudgommens Van, Eiendeler Sunk


Whitehaven, England - Planer for bryllupet har blitt senket - sammen med den vordende brudgommen klær, CDer, DVDer og hans van.

Politiet i Nordvest-England har arrestert Emma Thomason, 24, etter at hun angivelig pakket sin partners løsøre til van sin, kjørte til havna og slapp hånden bremsen søndag. Hun var tiltalt for grov kjøretøy-ta uten samtykke og løslatt mot kausjon.

Hendelsen skal ha fulgt en krangel mellom Thomason og Jason Wilson, 24, hennes partner i syv år og far til hennes to barn.

"Hun la hver eneste siste element av klær jeg hadde i ryggen av van. Alt jeg satt igjen med var de klærne jeg hadde på meg," Wilson til pressen.

"Jeg har ikke fortalt henne ennå at bryllupet er av, men jeg tror hun kan legge to og to sammen."

Varebilen ble dratt ut av vannet på mandag.

"Oppgangen operasjonen var ganske vanskelig, måtte de delvis renne havnen for å få bilen ut, sier inspektør David Gartland i Cumbria Police.

Copyright 2007 av The Associated Press.