lørdag 8. september 2012

Alder Gap


Av Wise Diva

Når du date mye eldre eller mye yngre mennesker, har du sannsynligvis måtte navigere aldersforskjellen. Når det blir smertelig åpenbart at dere to er fra helt forskjellige generasjoner, eller har polare motsatte livssyn. Hvordan hånd du forskjellen i alder?

Mye av det har å gjøre med modenhet og kommunikasjon. Du finner en måte å arbeide ut forskjellene ved å anerkjenne dem først. Det er ikke nyttig å overse den rosa elefanten i rommet.

En venn av meg er dating noen mye yngre enn han er. Likevel er han litt overrasket over hvordan hun håndterer visse situasjoner. Jeg føler meg som om han skulle forstå at det kommer med territoriet til dating yngre. Jeg oppfordrer ham til å klippe henne litt slakk og minne ham om hvordan han var clueless på hennes alder også.

Har du noen gang lurer på om dating noen som er mye eldre eller mye yngre er verdt alle justeringer som du har å gjøre?

De slik jeg ser det, vil alle forhold har sine egne unike sett av utfordringer. Hvis håndtere forskjellen i alder er den tøffeste delen av forholdet, så det er ikke så ille. Så igjen, jeg har ikke datert (mange?) 20-åringer i en stund heller.

Hva aldersgrupper tror du er mest forenlig med deg? Tror du alder saker i det hele tatt?

Hvordan unge ville du date? Hvor gammel?