mandag 21. november 2011

Møt kvinne som har hatt Cyber ​​Sex med 60 Online 'lovers'


En seriell 'cyber dater ", som tilbringer de fleste kveldene online, dating menn hun aldri har møtt, sier ideen som tiltrakk henne å gjøre det" er mindre engasjement og mer moro involvert'.

Markedsføring executive Siana Nelson bruker e-post, dating nettsteder, forumer, webkameraer, Skype og instant messenger hittil menn rundt om i verden - ingen av dem hun skal noensinne å møtes i det virkelige liv.

Hun tar selv forholdet videre til neste trinn ved å ha cyber sex med henne "elskere".

"Cyber ​​dating er veien videre - hver moderne kvinne bør gjøre det. Jeg kan nyte alle de intime øyeblikkene jeg ville med alle mann, men det er mindre engasjement og mer moro involvert, "the Sun siterte Nelson som sier.

"I stedet for å måtte gå gjennom bevegelser av middag eller en film på en første date, kan min cyber dato og jeg planlegger en Skype videomøte. Dette betyr at vi kan vise hverandre rundt våre leiligheter ved hjelp av en webcam og deretter "dele" en flaske vin. Hvis datoen går bra og vi er begge villige, vil vi ha cyber sex via webcam på slutten av dato. "

Nelson fra Reading, Berkshire, er for tiden dating tre menn fra forskjellige land - Amerika, Australia og Canada.

Etter å ha hjertet hennes knust 18 måneder siden, bestemte Nelson hun ville sikkerheten for dating menn bare på internett.

Nelson kom flere fora og dating sites og begynte å prate med menn på tilsvarende interesser i Australia, Amerika og Asia.

Nelson har cyber datert mer enn 100 mann, inkludert advokater, seilere, arkitekter, byggherrer, skuespillere og bønder.

"Jeg har hatt cyber sex med ca 60 av de mennene jeg har datert. Noen gjør det klart at de bare ønsker å prate og flørte, og det er noen jeg ikke er tiltrukket av på den måten. Noen jeg har slått ned på cyber sex fordi jeg fant dem også fremover. De ønsket ikke å kjenne meg, de bare ønsket en rask internett spennende, "Nelson lagt.

Siana holder en dagbok av gutta hun liker, og gir dem poeng for sine cyber datoer teknikk. (ANI)


søndag 20. november 2011

No More Mr. Nice Guy


Kjærlighet er som brettspillet Monopol. Visse regler må følges, litt flaks er involvert, og noen er alltid juks. Viktigst er det et spill, og for å vinne, må du spille den og spille den godt.

Å være en hyggelig fyr, er jeg sikker på at du føler litt vanskelig å spille spill med kvinnene du møter. Det er ikke i din natur. Du føler deg uærlig, respektløs, og til tider ned rett mener. Men disse er de typene gutta chicks grave, og hvis du planlegger å noensinne å tilbringe en kveld på hotellet på Park Place, hadde du bedre start stjele penger fra banken.

Jada nå og da vil du få en heldig terningkast og lande på gratis parkering, men for å være virkelig vellykket, må man utvikle en strategi. Nedenfor vil du finne 10 atferd snille gutter kan vise for å gjøre seg mer attraktivt for kvinner de søker. Implementere noen eller alle av disse atferd i din hverdag personlighet og se de kvinnene strømmer til deg som maur til en fallen Dorito. Vær forsiktig om, og resultatene kan være farlig for din bedsprings.

1. Den tar bort metoden.

Når en kvinne har fått en smak av deg, ber unnskylde deg selv. Alltid forlate henne ønsker mer av deg. Her er et enkelt lite tips. Når du først møter henne, later til å glemme navnet hennes. Hun vil være dø for å etterlate et varig inntrykk på deg slik du aldri glemme hennes navn igjen.

2. Flørte med andre kvinner og sørge for at hun ser det.

Kvinner vil ha menn som er ettersøkt av andre kvinner. Dette er et faktum. Kvinner er meget konkurransedyktige og vil se deg som den ultimate premien hvis hun er konkurrerer om oppmerksomheten din. Dessuten vil hun raskt innse behovet for å snappe deg opp før noen andre gjør.

Mens du bruker andre kvinner som dette kan virke grusom, aldri føle seg skyldig. Stol på meg, vil du ikke være å gi det et sekund tenkte når objektet for begjær er rive av din shorts.

3. Tillit er nøkkelen.

Dette er en no brainer. Hvis du opptre som en taper, vil du føle deg som en taper, og i sin tur kvinner vil se deg som en taper. Du vil aldri få lagt denne måten. Du vil virkelig bli en taper.

Fire. Være sjarmerende.

Ved sosiale sammenkomster, og spesielt rundt vennene hennes, bli sentrum for oppmerksomheten. Hvis hun ser at andre mennesker liker å være rundt deg, er hun trolig vil være rundt deg også. Hun vil ønske å se hva alt oppstyret handler om.

5. Steng helvete opp.

Folk blir mer interessant det øyeblikket de nære munnen. Og for kvinner, er halve moroa utfordringen med å finne deg ut.

Seks. Unngå alvorlige samtaler på alle kostnader.

Scott Weiland sa det best. Samtaler drepe. Tro det eller ei, er kvinner like skremt av disse samtalene som menn. Kanskje enda mer så vurderer de ikke forvente at menn skal være villig til å snakke om seriøse forhold ting. Dessuten er de alltid rett uansett så hvorfor bry seg?

7. Skremme henne.

Alltid se henne i øynene før hun ser bort først. Dette er den samme teknikken ekspertene bruker for å trene hunder til å være lydig. Dette slår også kvinner på. Men holder tilbake på å vise hennes fysiske hengivenhet. Jo lenger du gjøre henne vente, jo mer hun vil ha det.

8. Gjør noe galt.

Alt som hun vil synes er spennende, eventyrlysten, og / eller spennende. Husk James Dean? Bare tenk hvor mye Poon du ville fått hvis du var mer som ham.

9. Velg dine venner over henne.

Dette er en av mine personlige favoritter. Hele tiden du er ute med vennene dine, vil hun være ute med hennes venninner forteller dem hva en idiot du er. (Med mindre hun er ute utro mot deg.) Men når du endelig ser henne igjen, vil det være som ekteskapelige besøk dag på fylket fengselet.

10. Aldri, aldri jeg ALDRI mener la henne vite hvor sterkt du føler for henne.

Jeg bryr meg ikke hvis du tror Gud har sendt henne bare for deg og du ønsker å gifte seg med henne i dag, aldri la henne vite det. Det minuttet hun vet du har dype følelser for henne, er hennes utfordring over. Hun vant. Hun fikk du og hennes morsomme er over.

Jeg sammenligner det å fiske. Du sitter hele dagen med agn din i vannet og når du endelig få en fisk, hva gjør du? Du kaster den tilbake i vannet. Tro meg, det øyeblikk hun fanger deg krok, line og søkke, det er tilbake i drikken for deg.