søndag 13. juni 2010

Hvordan Voksen Barn kan håndtere sine Enke Foreldre Dating igjen


Av Mitchell Rosen

Jeg snakker med mange voksne barn som lurer på hvordan de kan håndtere det hvis deres enke mor eller far valgte å date igjen. De forteller meg at de er revet. På den ene siden, de vil deres mor eller far å ha selskap, for ikke å bli gammel alene. På den annen side, de bekymre enhver person deres gjenværende forelder datoene kan bruke dem eller utnytte dem.

Det er lettere å forstå når "barnet" er fortsatt et barn, ikke en voksen i deres 30s, 40s eller 50s. Barn ikke vil mor eller far å være sammen med andre fordi de ennå ikke forstår kompleksiteten av liv eller romantikk. Det er mye å be om en 8 - eller 11-år gamle - til å være OK en forelder dating igjen. Men en sønn eller datter som er middelaldrende har et annet sett med problemer å gripe med.

Jeg hører ting som: "Hvis jeg kunne få en garanti denne personen ville ikke dra nytte av foreldre, ville være økonomisk sikre sin egen og ville bare være hyggelig så kanskje, bare kanskje, kan jeg være OK med det." Eller , jeg hører den voksne barnet spekulere, "Hvis denne personen ønsker å date min overordnede, de bedre være i god helse og ikke har en gal tidligere ektefelle."

Jeg antar at disse følelser vel og bra, bortsett fra at det ikke er barnet som skal dating eller gifte seg med denne personen. Voksen barn har ikke vetorett rettigheter når deres enker foreldre ønsker å date noen. Ikke fortell dem dette, imidlertid. De raskt vikle seg inn i gasbind av Protector ikke spoiler, men jeg lurer på. Hvordan kan noen av oss egentlig vet hva våre motivasjoner kan være så vi bestemmer oss for andre hva som er best for dem?

Jada, det er emosjonelle rovdyr i verden. Hvis mine foreldre datert en person som jeg visste eller jeg selv kjente gjorde det av feil årsaker, er jeg sikker på at stemmen min ville være høyt og insisterende. Men, forutsatt denne personen ikke er ute etter å bilk våre enke forelder, men bare holde selskap, oppsøke steder, dele et liv, oss voksne barn trenger å ta et skritt tilbake.

Noen voksne barn har ideen om at ingen er bra nok for deres enker mamma eller pappa med unntak av foreldrene som er død.

Voksen barn kan ikke se deres enke foreldre og det nye elskerinne i uker eller måneder om gangen, men jeg snakker med mange mennesker som kaller spesielle møter med sine søsken til "hodet av romantikk på passet." Hvis mor eller fars nye kjærlighet egentlig er opp til noe godt da, sikkert, er vår jobb å beskytte våre foreldre. Men hvis den største klagen er at de ikke er det samme som originalen, er det på tide å igjen av.

Jeg ser ingenting galt med å trekke ut alle de stopper hvis mor eller fars nye kjæreste er en slange i gresset. Clandestine søsken møter, snikende samtaler med familierett advokater - alt er fritt vilt hvis denne personen er ute for å bilk eller skade den overordnede vi elsker. Presenterer inkriminerende bevis til en person i kjærlighet, i alle aldre, er risikabelt i beste fall. Bekymringer må tas opp med stor følsomhet og ikke smellkyss av å være nedlatende. Men hvis kjærligheten interesse er en anstendig person, vi har ingen rett til å hindre våre foreldre fra å finne kjærligheten - med mindre vi er villige til å stoppe våre liv og flytte sammen med mor eller far. Selv om vi er villige til å leve med våre enker forelder, kan vi ikke gi dem hvilken type selskap kan de ønsker og fortjener.