fredag 30. september 2011

Et par ting jeg har lært


Du må ha noe å gå for deg.

Du må ha minst ett av følgende: en solid hobby som utfordrer deg fysisk og mentalt, et musikalsk talent som du liker, en god jobb, en god hovedfag i skolen som gjenspeiler ditt sanne liv ambisjon, en super karismatisk personlighet, etc. Noe. Hvis du er noe, vil du tiltrekke ingenting.

Alle disse tingene må komme innenfra deg. Det må være din kjernevirksomhet personlighet. Du kan ikke ha en viss hobby fordi du tror det vil tiltrekke seg jenter. Du trenger ikke velge fordypning i skolen fordi du tror jentene vil bli imponert. Du påvirker ikke en utgående personlighet bare for å plukke opp jenter. Du må være noen / noe.

Du må like deg selv. Du må gjerne ditt eget selskap. Det bør ikke saken til deg veldig mye hvis du er alene. Du bør være i stand til å underholde deg selv og være fornøyd med dine egne sysler.

Samtidig som du er fornøyd med å være alene, i liten grad bør du liker selskap av andre. En mann er ment å være litt av en einstøing, men vet å sosialisere.

Jo mindre følelser du viser, jo bedre. Alltid holde noe i reserve. Alltid ha en bit av mystikk. Alltid være litt uforutsigbare. Med erfaring vil du lære hvordan å være mystisk uten å være rare eller uforutsigbare uten å bli ustabil eller flyktig.

Du bør ikke forfølge kvinner. Hvis du har tankesett som du arbeider med kvinner, eller prøver å komme inn i en spesiell kvinnes bukser, vil du miste.

I stedet bør du ha den holdningen at en kvinne vil bli en belastning på livet ditt, vil hun være en løgnens juks hjerteskjærende Spissmus, og hun vil lyve, jukse og knuse hjertet ditt til det motsatte er bevist. Merk ordet bevist.

Kvinner innser ikke at de lyver. En kvinne kan slå opp med deg, skal gå ut døren med sin nye kjæreste, du ser firkantet i øynene og si "jeg elsker deg" og mange menn vil ikke bare tro på henne, men resten sikkert i den tro at hun vil komme tilbake til dem.

Igjen, bør du ikke forfølge kvinner. Når hun (hvem hun er) finner deg attraktiv, vil hun forfølge deg, men en person kan ikke forfølge noe med mindre det trekker seg tilbake. Du må vises til retrett.

Advance veldig svakt, så retreat. Når en kvinne ser deg og liker hva hun ser, veldig ofte fordi du ikke synes å legge merke til henne, vil hun finne en måte å møte deg. Hun vil finne en måte å snakke med deg. Hun vil finne en måte å komme inn i livet ditt. En kvinne i dagens samfunn vil forfølge.

Du bør vurdere hver kvinne du ser som en potensiell, og ta dem alle på tilfeldige datoer. Gjør det av reglene.

Spesifikk tid / sted / aktivitet datoer weeknights. Kiss like ved den andre datoen. Være mystisk. Vær en gentleman, spelt milde-MAN. Lær subtile taktikken å gjøre alle de riktige trekkene, men gjenværende følelsesmessig flat. Har ingen forventninger. Hvis en kvinne ser deg, og liker det hun ser, vil hun tenke seg å være i et forhold / sex / ekteskap snart nok.

Erfaring er den beste læreren. Den eneste "feilen" er en som du lærer ingenting, men du må gjøre disse feilene.

Det finnes ingen snarveier, må du betale kontingent, må du gjøre livet feil. Heldigvis har du denne siden og hva "-metoden" du liker å hjelpe deg med å lære av disse feilene. Men igjen, det er ingen reell snarveier, må du gjøre feil.

Du må gjøre en tosk av deg selv minst en gang, kanskje mer, i livet ditt. Du må ha ditt hjerte alvor knust minst en gang i livet, kanskje mer. Du må date mange kvinner. Du må date veldig mange kvinner. Du må prøve å være glatt, må du prøve å være en "player", må du prøve å få henne til å starte prosessen med å prøve å fange deg. Hvis hun ikke gjør det, må du dumpe henne og flytte på svært raskt.

De fleste menn i dagens verden, er chumps.

Hollywood-filmer, litteratur, kunst, media, alle skal jobbe mot deg. Hvis du gjør det riktig, vil dine venner kaller du en kvinne hater eller si at du er for krevende. Hvis du bryter det av med en kvinne fordi hun er en selvopptatt b * TCH, men hun ser ut som Kylie Minogue, vil de si at du er nøtter. Hvis du gjør det riktig kvinner vil i utgangspunktet synes å forakte deg.

Men hvis du gjør det riktig, vil kvinner har en liten stemme inni at Piques deres nysgjerrighet og finne deg uimotståelig på tross av seg selv. Og de vil forfølge dere. Men de vil også teste deg nådeløst for å se om din er bare en handling.

Usikre menn date vakre kvinner i hovedsak for å imponere sine venner. Usikre menn ønsker trofé kvinner først og fremst å gjøre seg selv se bedre. Usikre menn ønsker å drive hot sportsbiler for å imponere sine venner eller for å plukke opp damer. Usikre menn ønsker swoopy motorsykler å imponere sine venner eller plukke opp kyllinger.

Ekte menn på den andre siden, date kvinner som er gode følgesvenner, som virkelig slå dem på fordi de er interessante og attraktive. Utseende er svært viktig, men ikke den viktigste.

Ekte menn har sportsbiler, fordi de liker fiksing og triksing med dem i helgene i tillegg til å være moro med en kvinne. Ekte menn har swoopy motorsykler fordi de tilhører en motorsykkel klubb, elsker å jobbe på dem eller rase, i tillegg til tidvis å gi en jente en Joyride.

Den beste jenta for deg er en som kan kalles "søt" med en anstendig kropp og generelt glad personlighet - og være åpen for hennes ankommer i livet ditt. Mange gutter er så intensjon jakt etter den fabelaktige diamant, gjør de ikke se kurven med perler på sine føtter.

Den sunneste tankesett for deg å ha, er at den penere, jo verre hun vil være, bare slik at du ikke vil bli blindet når noen bedårende men mindre glamorøse kommer.

Noen ganger vil du se nerdete high school bilder av folk som Paris Hilton, eller Tara Reid, og dette bør være en utdanning til deg. Den vakreste kvinnen i dag kunne se ut som en padde i morgen, og vice-versa.

Hvis en jente noensinne "disses" du, kan du ringe henne på det umiddelbart. Vær taktfull men la henne vite at du har nettopp hørt eller sett noe som du misliker og det vil ikke bli tolerert. Hvis hun fortsetter, dump henne.

Hvis du kjører i bilen, dra over, og spør om hun ønsker å komme ut nå. Ikke, under noen omstendigheter tolerere Dissing, spill, put-downs eller lignende. Hvis hun er ab * TCH og går vekk fordi du kalte henne på det, desto bedre for deg. Du er kvitt henne.

Hvis hun er bare testing deg, kan hun gå bort, men hun kommer tilbake. I begge tilfeller må du la henne gå og ikke se tilbake. Hvis hun blader, bra. Hvis hun kommer tilbake, vil hun få enda mer respekt for deg. Uansett, stå opp for deg selv, og enten måte i det lange løp vinner du.

Til enhver tid, må en kvinne tro at du kan gå bort fra forholdet og ikke se tilbake. Hun må tro at du bryr deg for forholdet mindre enn henne.

Hvis du er i et forhold akkurat nå, og kvinnen mener hun fikk deg av den korte curlies, må du dumpe henne og få en ny jente. Det er viktig å starte riktig ellers vil det aldri være i din favør. Den som bryr seg mindre, har mest makt. Alltid.

Går tilbake til tidligere jobber eller kjærester er en tapende forslag.

Jenta i drømmene dine er kanskje ikke den jenta du drømt om. "Kjærlighet ved første blikk" er farlig.

Jenta i drømmene dine vil forfølge deg og det vil være noen feil om det, selv om du først virket uinteressert.

Den rette jenta for deg vil snart bevise lett å snakke med. Hun vil overraske deg med hvor interessert i deg hun egentlig kan være. Det vil gradvis, svært gradvis gå opp for deg at du ikke trenger å være på din beste oppførsel hele tiden.

Hvis alt dette virker for mye for deg å huske, du er ikke der ennå, men ta trøst i det faktum at du er på rett spor, du besøker det riktige stedet, leser riktig materiale og er rett og slett i ferd . Det er en prosess.


torsdag 29. september 2011

Big Dating Myter - og overraskende sannheter


MYTE: Når du er prepping å gå ut på jakt, ta på et knapt det antrekk - menn liker kvinner som viser masse hud.

SANNHETEN: En ny studie publisert i tidsskriftet Behaviour funnet ut at, til hjul i guttene, er den ideelle mengden kjøtt du bør avsløre 40 prosent. En beskjære topp og mini krysser linjen fra forførende til skanky.

MYTE: Hvis du liker en fyr, gjør det første trekket på ham.

SANNHETEN: Smil til ham, men deretter vente for ham å komme til deg. En Northwestern University studie oppdaget at den personen som gjør det nærmer seg vanligvis ender opp med å falle hardere.

MYTE: Mens chatting ham opp på en date, fokus på felles interesser.

SANNHETEN: Diskutere ting dere har felles, vil gjøre at du føler tilkoblet. Men det er også nøkkelen til å snakke om interessante personlige erfaringer og hobbyer som er forskjellig fra hans. Ifølge eksperter, bli utsatt for nye og spennende ting øker den kjemiske dopamin i kroppen vår, og som igjen bygger interesse og lidenskap.

Myte: Spis en kalorifattig måltid som grønnsaker og salat når ut med en fyr for å vise at du er attraktiv og ta godt vare på deg selv.

SANNHETEN: Til tross for en fersk studie fra McMaster University i Canada som fant kvinner har en tendens til å gjøre nettopp det, de fleste gutter faktisk gå for kyllinger som vil spise en skikkelig måltid foran dem, sier Scott Kudia, forfatter av If This Is Love, Hvorfor Am jeg ulykkelig? Ikke at du bør ting ansiktet, men menn ønsker å være sammen med noen som vil være seg selv rundt ham. Nibbling på kanin mat lyder som falske og bevoktet.

MYTE: Det første som griper gutta "oppmerksomhet er øynene dine.

SANNHETEN: I en Cosmo og AskMen.com meningsmåling, 62 prosent av gutta legger merke til en varm kropp. Bare 27 prosent er lokket av forførende øyne. (Se myte # 1 for et tips om hvordan du kan vise frem kurvene i sexy måte.)

MYTE: Det er en god ide å "venn" en mann du dater, slik at du kan bli kjent med hverandre bedre og føler seg nærmere.

SANNHETEN: En studie publisert i CyberPsychology og atferd fant at det å være Facebook-venner med den personen du ser øker forhold sjalusi (ahem, som ved å klikke deg bilder av hverandre med respektive exes). Det fører også til en følelse av over fortrolighet som kan undergang et forhold, spesielt i tidlige stadier.

Myte: Ikke snakk om deg selv for mye på en date, eller vil du synes narsissistiske. I stedet spør han mange spørsmål.

SANNHETEN: Du bør absolutt vise oppriktig interesse for ham. Men det er like viktig å referere til deg selv under samtalen. Menn går for kvinner som bruker det ordet jeg ofte, ifølge en studie publisert i personlige relasjoner. Forskere anta det er fordi at begrepet indikerer selv-avsløring, som fremmer intimitet og nærhet. Det reflekterer også din uavhengighet - en enorm turn-on.