lørdag 22. januar 2011

Ønske Fører til Skills 2


Med andre ord må flammene av begjær bli oppmuntret til læring og innsats - eller ønske om ikke manifest.

Mange ganger når en person som håper å ha gode dating og forhold opplevelser, ville et godt tips være, ikke å slutte. For å lykkes må du preservere. Hvis du har en dårlig date, gå ut med noen andre. Hvis en person ikke fører til hyggelig dating, si det og flytte en. ønsket om å finne den rette personen kan bare manifestere seg hvis du holder på det og ikke gi opp. Mens samtidig være bevisst nok til å vite når det er på tide å gå videre, eller til å ta en pause og fortsette senere.

Hvis du har et ønske om dating opplevelser og ikke gjør noe ... du ikke spør noen ut, eller du ikke er villig til å date folk gjennom en online dating tjeneste (med riktige forholdsregler) så er det din skyld at du er alene.

Ikke fordi du ikke fortjener å være sammen med noen. Hvis du har ønske om en kompis du fortjener en i tillegg eller ønske ikke ville ha eksistert i første omgang. Alt du trenger å gjøre for å sikre dating og forhold suksess er å bevege seg fremover. Gå videre med møte flere mennesker og utdanne deg selv på det motsatte kjønn - på å være mer attraktive og forførende, om hvordan du kan tiltrekke med humor og personlighet ... alle disse evnene er ferdigheter som kan bygges med litt vilje og selvtillit . Hvis du ikke føler deg trygg, ikke noe problem. Lat. Ved å late og går for den med sosialt samvær og kompetanseutvikling vil du bli komfortabel med det og snart dette mer trygg vellykket DU vil bli en del av dere for godt.

Last ned noen av ebøker på siden for å komme i gang med utdanningen.


torsdag 20. januar 2011

Speed dating kjærlighet på låtene


Et tog med ekstra trekkraft skyldes la ut fra London for Bath bære single som håper å møte noen spesielle.

First Great Western starter hva det mener er den første speed-dating tjeneste på et tog.

Passasjerer, som betalte £ 45 for en billett, reise på første klasse fra Paddington med en bjelle klingende hvert fjerde minutt å signalisere tid til å bytte partnere.

Etter en pause for middag i Bath toget vil returnere til London.

"Tog-og togstasjoner har lenge vært fremstilt som romantisk innstillinger for film og vi er overbevist om at de fortsatt er et flott sted for romantikk, sier First Great Western Customer Service Director, Glenda Lamont.

"På toppen av det, hvordan kan mye raskere speed dating bli? Våre tog reiser opp til 125mph, la hun til.

Den dating-tjenesten ble satt opp etter en undersøkelse utført av First Great Western, som fant 13% av mennesker har blitt snakket opp eller bedt ut på en date når du reiser med tog.

En av ti menn i undersøkelsen sa at de hadde spurt noen på en date eller chattet noen opp på et tog.

BBC News

Dating Tips For Men From Marty McFly


The Story Of Joe Francis og hans GGW Franchise


Joseph R. "Joe" Francis (født 1. april 1973) er grunnleggeren av Mantra Films, Inc., som produserer Girls Gone Wild-og Gutter Gone Wild DVD-serien. Francis, som vokste opp i Laguna Beach, California, uteksaminert fra University of Southern California i 1995 med en grad i økonomi og administrasjon. Han fullførte USCâ € ™ s Entreprenør Program.

Etter eksamen fra USC, jobbet Francis i ulike kapasiteter i TV-produksjon, til slutt fikk en jobb som produksjonsassistent for TV-serien Real TV, som ble vist bilder av uvanlige hendelser ikke rutinemessig dekket av mainstream nettverket nyhetene på den tiden. Mens han jobbet på Real TV, lærte Francis av et samlealbum video som var populært med produksjon personalet som inneholder opptak som ble ansett for ekstrem for nett TV-seere, inkludert de fra Real TV. Francis mente at det var kommersielle muligheter med en video av den slags og redigert på videokassetten, og kalte den Utestengt fra TV, som inneholdt (blant annet), en liten jente og hennes mor bli truffet av en fartsovertredelse tog. Han brukte en bedrift med direkte markedsføring plan han laget i college og solgt individuelle videokassetter av tittelen.

Forbudt Fra Television ble betraktet som en kommersiell suksess, og det framsatt andre oppfølgere. En av videoene som Francis hadde lisensiert, inneholdt opptak av kvinnelige studenter blinkende brystene under Mardi Gras og Spring Break. Seeing markedsføringen klagen, med tittelen han at opptakene Girls Gone Wild (GGW). Han til slutt stoppet lisensiering av materialer og begynte å produsere det selv.

Videoene har temaer som Girls Gone Wild: Ultimate Spring Break eller Girls Gone Wild: Sexy Sorority Sweethearts og er markedsført til unge voksne menn. De er hovedsakelig solgt via TV postordre og er ofte utlyst på kveldsåpne tv infomercials, med en kort "varsling"-melding som et forbehold før kommersielle begynner.

I 1997, i en alder av 24, Francis grunnlagt Mantra Films, Inc. bygger på premisset oppdaget at han kunne film college-alder kvinner "går vill", inkludert blottet brystene sine for kameraene på våren pauser og andre steder, ble Mantra et selskap med over 400 ansatte og har registrert omsetning i overkant av $ 100 millioner per år. Mantra også skilt ut de Guys Gone Wild DVD-serien.

I en verden av pop kultur, Francis 'Girls Gone Wild er jevnlig referert i todayâ € ™ s samfunn og popkultur atmosfære og ble nylig sitert som et eksempel på "seksualisering," nummer 23 på USA Today's liste over "25 Trender som endret America ".

Som en offentlig person, har Francis tiltrukket sin del av kontroverser, blant annet anklager om konspirasjon for å bruke mindreårige i seksuelle forestillinger, og påstander i Los Angeles Times om vold mot kvinner. I en godt offentliggjort saken, ble Francis kidnappet fra sitt Bel Air hjem av en motstander som også prøvde å utpressing Francis. Overfallsmannen fikk en 10-års fengsel.

Francis blir ofte kritisert av sosiale kommentatorer og tredje bølge feminister for perpetuating hva noen mener "den nye dobbel standard" og likestilling av objektivisering av kvinner med seksuell frigjøring.

Mantra filmer har kommet under juridisk angrep på en rekke anledninger. Tilbakevendende påstander inkluderer at kvinner i seksuell aktivitet ble brukt uten samtykke av kvinnene, at Mantra filmer engasjert i seksuell utnytting av mindreårige og at ufullstendige journaler ble holdt av deltakere i GGW videoer. Dag videoene, som selger for så lite som $ 9,99 stykket, bidra til en total omsetning tall på nesten $ 100 mill. kroner pr år for Mantra Films, Inc.

Er du Undateable?