lørdag 28. mai 2011

Forskere Si Nyt Negresser sex mer enn hvite kvinner. Fat Women Get 'No Loving ".


Dr. Ilana B. Addis ved University of Arizona i Tucson og kolleger fant også i sin undersøkelse av litt over 2000 kvinner mellom 40 og 69 som bedre mental helse var forbundet med mer seksuell tilfredsstillelse, mens tyngre kvinnene hadde mindre sannsynlighet for å bli seksuelt tilfredsstilt .

Det har vært lite forskning på sex livet av middelaldrende og eldre kvinner, spesielt på seksuell dysfunksjon hos kvinner i denne aldersgruppen, Addis og hennes kolleger skrive i aprilnummeret av Obstetrics & Gynecology.

For å undersøke, analysert de resultatene fra 2109 kvinner som deltar i en studie av inkontinens, som alle var langsiktige medlemmer av Californias Kaiser Permanente helseplan. Kvinnene hadde fullført spørreskjemaer om hvor ofte de hadde sex, deres tilfredshet med sitt sexliv, og eventuelle seksuelle problemer.

Sytti-en prosent av kvinnene rapporterte å ha sex i det siste året, mens 37% hadde sex månedlig eller sjeldnere og 33% hadde sex ukentlig eller oftere. En tredjedel av seksuelt aktive kvinner rapporterte å ha noen form for seksuell dysfunksjon, herunder manglende interesse for sex, manglende evne til å slappe av og nyte sex, eller vanskeligheter med å bli vekket, eller å ha en orgasme.

Tjuefire prosent av de seksuelt aktive kvinnene sa seksuell dysfunksjon var «litt av et problem" eller "veldig mye av et problem."

Rikere eller flere høyt utdannede kvinner hadde mer sex, forskerne fant, mens moderat alkoholforbruk, lavere body mass index og bedre helse også var knyttet til hyppigere seksuell aktivitet. Yngre kvinner og de i en signifikant sammenheng ble også mer sannsynlig å ha sex oftere.

Afro-amerikanske kvinner var 32% mindre sannsynlig enn hvite å rapportere være misfornøyd med sitt sexliv. Forskerne identifiserte også en kobling mellom bedre mental helse og mer seksuell tilfredsstillelse, og høyere kroppsmasseindeks og mindre tilfredshet.

I en lederartikkel følger studien, påpeker Dr. Brenda S. Gierhart av US FDA i Silver Spring ut som definerer seksuell dysfunksjon hos kvinner kan være ekstremt vanskelig. "Leseren er rådet å nærme seg alle kvinnelige seksuell dysfunksjon prevalensstudier med forsiktighet inntil forskere akseptere en standard definisjon," skriver hun.

KILDE: Obstetrics & Gynecology, april 2006.

Acronis True Image