fredag 27. juli 2012

Ny datingside Svarer deg basert på dine Klout Resultat


Endelig! En datingside for å matche forferdelige selv fremmer know-it-alls til hverandre. Tawkify, setter nyeste romantikk-funn verktøy folk sammen basert på deres Klout score.

Ja, det stemmer. Det parene den forlatte sammen med et tall som måler deres online innflytelse. Hvis det ikke høres ut som den verste måten å finne en make, vel, kanskje er Tawkify en god løsning for deg. Etter å ha svart 10 spørsmål og sende inn et bilde, blir kandidater intervjuet over telefon, deretter satt opp på en date. Tenk å være server for det bordet.

Co-grunnlagt av Elle Magazine-spaltisten E. Jean Carroll, bruker området innflytelse indikatoren for å spille virtuelle Yenta fordi "du kan ikke lyve om din Klout score." Right. Minst du vil gå inn datoen vite at begge parter er helt selvforsynt involverte drittsekker.

Carroll forklarer:

Vi har funnet ut at Klout Poeng er en autentisk måling av raffinement, vidd, kulturelle kunnskapsrike, og appell-en mye sannere og mer troverdig målingen enn den typiske on-line (sic) datingside bull-hockey-faktorer av høyde vekt, og inntekt.

Og hvem bryr seg om verdier? Eller moral? Eller livsmål?

Vi har nylig brukt en Twitter-kampanje for å manipulere Klout til å gjøre vår Kyle Wagner den mest innflytelsesrike mor på internett, så kanskje Tawkify kan hekte den nylig kronet øverst matriark av nettet med sin egen MILF. Og i det minste, kan det hjelpe filtrere noen av klovnene ut av OKCupid.