fredag 11. november 2011

How To Make langsiktige relasjoner


De fleste av nettdatere foretrekker å møte andre mennesker gjennom gratis dating nettsteder. I disse dager gratis dating nettsteder har kommet opp med verdiøkende tjenester for medlemmene. Derfor er de mest populære blant tenåringer som er ny til en verden av online dating og lærer kunsten å dating gjennom gratis dating nettsteder. Selv de voksne bruker disse tjenestene for de er gratis og gir nesten lik fasiliteter som betalte tjenester. Men saken av hensyn er om gratis dating nettsteder er i stand til å finne en person som kan utvikle langsiktige forhold med deg.

For de modne samt tenårene brukere av gratis dating nettsteder, er det lett å starte forhold med noen som de møter på nettsteder. Men det er vanskelig for de fleste av dem å beholde forholdet. Ofte tenåringer er tilbøyelige til å bygge opp og bryte forholdet raskere i motsetning til folk som er modne nok til å forstå om forholdet, og som vet hvordan de skal pleie dem. men det er noen triks som du kan bygge relasjoner på free dating sites som vil vare lenge

Speak the Truth

I hvilken artikkel om dating tips og dating råd du leser, vil de råd du å gi saklig informasjon om deg, det forbedrer din troverdighet i cyberspace. Mange bruker free dating sites falsk sin identitet og prøver å lure andre. Du bør huske at i disse dager, er hver og en gjør et Google-søk for å vite om andre mennesker. Hvis du later til å være noen andre, kan det ikke ta mye tid å finne ut sannheten om deg. Videre, hvis du er seriøst interessert i et langvarig forhold, er det viktig at andre skal elske deg for hva de er. Det er ingen skade å være ærlig. Men forsiktighet bør utvises for ikke å avsløre om alle dere med mindre du har samhandlet med personen i lang tid og du har tro på dem.

Stor Communication Skill

Hvis du ønsker respons for meldinger og e-post, lære kunsten å bryte isen på free dating sites. Mange mennesker mangler dette er ikke å få noen perfekt for dem selv om de har andre gode kvaliteter. Selv etter å starte samtalen, er det få teknikker for å kommunisere med mennesker. Før du sender melding, prøv å bruke litt tid på å lese profiler og i meldingen nevner om hva de liker. Det vil definitivt skape positive inntrykk. Mens du chatter på nettet, ikke snakke for mye om deg selv, mens andre kan ikke være interessert i det. Velg et emne dere begge er interessert i slik at det kan vare lenge. Disse samtalene og meldingene er grunnlaget for langsiktige relasjoner på free dating sites.

Oppriktig diskusjon om forventninger

For et forhold til lenge, er det viktig at du bør velge folk som virkelig oppfyller dine kriterier. Hvis du er seriøs om et langvarig forhold og leter etter noen som deler den samme interessen på free dating sites, må du starte en diskusjon om hva du ønsker i din sjel kamerat og hva den andre personens forventninger er.

Disse tipsene vil definitivt hjelpe deg å få din kjærlighet og sjelefrende for et langsiktig forhold. Så får gratis dating sites en gå, og begynne din online dating eventyr i dag.


mandag 7. november 2011

Slik holder du en kvinne


Her er noen råd på å holde en kvinne, høflighet av min venn Phil - den beste skjørtejeger du eller jeg noen gang vil vite!

Han sier du må alltid holde noe tilbake, og alltid la noe opp til fantasien henne å holde henne nysgjerrighet i live. De fleste av oss gutta er ganske mye den samme, men kvinner ikke vet det, og nysgjerrighet er en av dine beste våpen.

En annen ting han sa var at du må gjøre henne savne deg. Alle vet her om knapphet og være utilgjengelig, men for at mangel skal være effektiv må du være sikker på én ting - den gang hun ikke tilbringer med deg må være helt fantastisk, og uten tvil den beste tiden hun kunne ha med noen.

Nå Jeg sier ikke at du må ta henne med til nye steder og vise henne nye ting. Det hjelper, men det er ikke nødvendig. Jeg kan gå til kjøpesenteret med Phil og har de mest fantastiske tid noensinne. Du må være i stand til å skape en fantastisk, minnerik opplevelse med hvem som helst, hvor som helst, spesielt når det virkelig teller.

Dessuten kan hun aldri bli det første prioritet i livet ditt. Alltid satte andre til noe, enten det er din familie, karriere, venner, uansett. Men igjen en liten bit av håp i tankene at hun kunne bli # 1.

Pluss, sier han du må gjøre henne legge litt arbeid i å henge ut med deg for for henne å verdsette deg. Gjøre henne komme og hente deg, gjøre henne bruke litt penger på deg, gjøre henne ringe og gjøre dere favoriserer, osv. Når hun gjør ting for deg vil det rettferdiggjøre hennes egne følelser for deg og tillate dem å vokse.

Dette er gode råd uansett hvilket stadium av forholdet du er i.


Dating tips for menn


Hvordan en vanlig fyr som deg og meg kan tiltrekke kvinner helst, når som helst? Hvordan forbedre din ser ut? Hvordan få en jente oppmerksomhet? Hvordan få en kvinnes telefonnummer?

Ja, mine kjære venner en mann prøver alltid å finne ut disse svarene før en dating. Dating kan være vanskelig og farlig hvis du ikke har noen tips om en kvinne. Hver mann ønsker en vakker jente venn som en god partner. Vel det er svært vanskelig å finne ut at hva en kvinne vil ha? men vårt tips vil gi deg gode forslag liker det å bære, hvordan du reagerer og hva du skal si? Du bør alltid holde oppmerksomheten til kvinnen som interesserer deg. Hva er det første en kvinne merknader om hun er tiltrukket av deg? Aldri spørre en kvinne om at du er høye, rik eller kjekk. Hvis du mener at løgn, vil du aldri komme noen vei med kvinner. Finn ut hva som fungerer og hva som bare gjør en fyr ser ut som en dust. Alltid velge billig, men moro steder for en dato. Prøv å se kjekk og smart av klær før en date. Så du bør forberede seg på hele veien før en perfekt dating.

Aldri fortell en løgn med dating partner, prøv å flytte henne på virkeligheten i livet. Du bør aldri spørre henne alder eller fødselsdato. Prøv alltid å appriciate av hennes skjønnhet og godhet. More dating tips for menn ...