tirsdag 23. august 2011

Fem viktige ting å vurdere om dating


Alle gjør det. Ikke alle liker det. Enten du liker dating eller finner det stressende og fælt, vet du at hvis du noensinne kommer til å finne den ene personen som kan stoppe dating liv for alltid, du må gjøre det. Mine herrer, dere må bare date jenter hvis du noensinne kommer til å finne den perfekte for deg. Så, her er noen gode råd for deg.

Ekstraordinær dating kan bli brutt ned i fem viktigste ting om dating girls.They er:

Jenter er ikke gutter. De tror ikke det er morsomt å lage lyder ved å plassere hendene under deres armhulene og opptrer som en bevinget skapning. Selv om de er beruset, at de ikke liker dette. Lagre denne typen atferd for fyr natt.

Jenter er ikke gutter. De tror ikke det er kult å skryte om ditt tidligere forhold erobringer. De ønsker ikke å vite om ditzy blonde som hadde noe å si, men hadde den mest fantastiske racket noensinne er laget. Heller ikke tror de gjør det er flott å ha sine fyr møtt av hver kvinne i stedet. Ta daten din til et annet sted bare for å være på den sikre siden og aldri, aldri, aldri nevne din ex-kjæreste.

Jenter er ikke gutter. De liker ikke å se deg dukke opp på døren deres i din mindreverdige gamle jeans med en billig fem-buck pizza i hånden. Stol på meg på denne. Kanskje senere - veien senere, som etter at barna blir tenåringer - det vil være greit for denne typen ting å skje. Men nå, vær så snill, folkens: ta en dusj, sette på noe hyggelig som khakis og en genser skjorte, og ha blomster i hånden i stedet for fet hurtigmat.

Jenter er ikke gutter. De elsker ikke det når deres date trekker ut buy-one-get-one-free kuponger på restauranten kassaapparat. Det er ingenting galt med et røverkjøp, spesielt i disse tøffe økonomiske tider, men bruke disse freebies når du går ut med din mor (som vil elske din thriftiness) eller din beste kompis (som ikke ville legge merke til eller bryr hvordan du har betalt). Ikke gjør daten din tror at hun ikke er verdt full pris.

Jenter er ikke gutter. De finner ikke raping og promper konkurranser morsom, interessant og tiltalende. Hvem kan komme opp med de mest stillegående-men-mest dødelige ett uten forvarsel er ingenting å være stolt av, ifølge den kvinnelige halvdelen av befolkningen. Det er heller ikke måte kult å kunne oppstøt ut melodien til "The Star-Spangled Banner." Igjen, lagre det for fotball natten med frat brødrene.

Huske de fem viktigste tingene å huske om dating jenter vil ta deg lenger enn noe annet når det kommer til å ha en flott tid på dine datoer. De fem viktigste tingene å huske om dating jenter vil også tillate deg å få mer enn en date med samme dame. Det er mange mennesker som vil gi deg mange råd om dating, og enda noen som vil ganske enkelt si: "Vær deg selv."

Det er ikke forferdelig råd, men stoler på meg, om å være seg selv omfatter noen av de forbudte handlingene i de fem viktigste tingene å huske på når dating jenter liste, ikke være deg selv. Bli bedre. Husk disse fem mest essensielle ting om dating jenter og ha en bedre dating liv.