lørdag 14. mai 2011

For lykkelig par, var dating service god idé


Om to år siden, var Steve Filley en travel El Paso forretningsmann og fraskilt far til fire gutter.

Selv om hans helgene var fylt med fotball og baseball spill, var Filley vurderer dating scene. Han var bare ikke sikker på hvordan du starter. Venner hadde ikke så mange single bekjente, og han var ikke en bar-goer.

Fem hundre miles unna, var Jaclyn "Jackie" Kelley en entreprenør som bor med sine foreldre og hennes ni år gamle sønn, Blake, i Canyon Lake nær San Antonio. Etter nesten fem år for å være singel, var Jackie klar for et meningsfylt forhold.

Både tappet inn i Internet rundt samme tid i løpet av våren 2005. Etter flere begivenhetsløs sammenkoblinger, var Steve og Jackie matchet den 12. april ved eHarmony.com.

Tusenvis av tastetrykk senere, er Steve og Jackie Filley levende bevis på at kjærlighet kan bli utløst, og kan blomstre, ved ellers kald og upersonlig teknologi. De har nå vært gift i sju måneder og deler et hjem med sine fem barn i El Paso.

Paret's online kjærlighetshistorie ble valgt av eHarmony som suksesshistorie av året for Texas. Den online dating tjeneste valgt ett par, enten forlovet eller gift, fra hver stat.

Tjenestemenn sier at valgene var ikke lett.

"Det er så mange fantastiske historier å fortelle. På en gjennomsnittlig dag i Amerika, mer enn 90 eHarmony medlemmer gifte seg som følge av å være matchet på stedet, sier Lou Casale, visepresident for bedriftskommunikasjon.

Casale sa om lag 10.000 til 15.000 nye brukere registrerer hver dag, på jakt etter hjelp til å plukke noen akkurat for dem.

"Av alle de menneskene du møter i ditt liv, bare en svært få ville gjøre et godt forhold partner. Noen er ikke tiltrukket av deg. Andre er ikke klar for et forhold. ... Det er der eHarmony starter," sa han. Tjenesten guider kommunikasjonen mellom mulige treff.

Ser tilbake, sier Jackie eHarmony trolig gjorde en bedre jobb med å finne henne en følgesvenn enn hun kunne ha på sin egen.

«Det er ikke som du går gjennom og plukke," Å, at man er søt. " Og så basert på hva du har fylt ut, velger de personer som, kanskje, ville du ikke ha gitt en sjanse eller selv så på, sa hun.

Både hun og Steve humret som de trodde på det, sitter overfor hverandre på kontoret til Escuela Montessori del Valle, der de begge jobber.

Steve er virksomheten regissør, og Jackie er den administrative assistent. Begge arbeider for Steve's mor, Marti Filley, grunnleggeren av skolen og pedagogisk leder.

"Hvis vi hadde møtt 10 år siden, ville vi ikke har sett på hverandre. Jeg ble tiltrukket av skurker," Jackie sa.

Med sin rene ansikt og gutteaktig frisyre, vet Steve han er ikke i nærheten av Colin Farrell status.

For den hengivne far, var det en velsignelse å finne en annen person som forsto ansvaret av å være en forelder.

"Selv når barna er med mamma sin, jeg har en travel timeplan. Og vi begge forstått, spesielt i et nytt ekteskap hvor barn er involvert, at det ikke kan være om oss," sier Steve.

Begge er churchgoing, engasjerte foreldre som har nære relasjoner med sine storfamilier.

"En av de tingene som virkelig stakk ut til meg i profilen hans er at han sa han ikke er ute etter en mor for sine barn. Han var virkelig flink til å ta vare på dem og ville bare noen som ville være en god partner," Jackie sa.

I løpet av noen dager, var de to e-post hverandre flere ganger om dagen. Venner ertet dem om muligheten av å være koblet til en mulig stalker eller en enstøing i en kjeller. Men de to lo av disse forslagene, og fortsatte å bygge på deres vennskap.

De bestemte seg for å møtes ansikt til ansikt når noen av Haralds sønner spilt i en fotball turnering i San Antonio området på Memorial Day weekend 2005.

"Det som var interessant var at fotballbanen var 10 minutter fra huset hennes, sier han.

Turen var en sjanse ikke bare til å bli bedre kjent med hverandre, men også å se hvordan alle barna svarte.

"Resten av helgen, vi alle slags hang ut og det var mer en familie møte," Jackie sa. Noen av Steve's gutter dro på fisketur med Jackie sønn og til og med overnattet.

Steve returnerte hjem følelsen positivt om forholdet, og e-post videre. Omtrent en gang i måneden, ville Steve eller Jackie fly på besøk.

Jackie sa moren visste Steve var den da hun så at Jackie var villig til å komme på et fly til El Paso. «Jeg bare ikke fly, sa hun.

Steve foreslått å Jackie 15. mars - bursdagen sin - og de to giftet seg 8 juli i et tradisjonelt kirkebryllup i Jackie's hjemby.

Selv om hun og hennes sønn flyttet bort fra foreldrene, de flytte til El Paso var et godt skritt, sier Jackie.

"Jeg hadde sagt en gang til en venn at hvis jeg møtte en fin far med en haug med unger som ... kan bare ta et teppe og alle bli en stor lykkelig familie, ville jeg gjøre det, sa hun.

"Og noen dager senere møtte jeg Steve."

Carol Cofer, Jackie's mor, sier datteren var heldig.

"For å være ærlig, var jeg nølende om hennes møte noen på nettet, sier hun. "Jeg var redd for at den som hun snakket til ville ikke være ekte og ærlig."

"Men Jackie har et godt hode på skuldrene Og Steve er en flott far og veldig familie-orientert Og det er mange likheter mellom Jackie og Steve -.. Êbut også med familiene våre, sa hun.

Steve's mor, Marti Filley, som ser sin datter svigersønn nesten daglig på jobben, mener også Steve fanget en god en i Jackie.

"Hun har vært en velsignelse for vår familie og et pust av frisk luft," Marti Filley sa. "Og de balanserer hverandre veldig bra. Hun har mye energi, og han har en tendens til å være mer bevisst på hvordan han gjør ting."

Begge familiene har også omfavnet den nye barnebarn.

"Vi pleide å si, Hva kvinne ville ha en mann med fire gutter?" Marti Filley sa. "Det er som Gud svarte våre bønner - og til toppen av det hele, fikk vi en ekstra barnebarn."

Paret tror eHarmony.com reklame ganske fjollete. Men de kunne også se seg selv i den svært spot, fremme online dating.

"Å, ja, sa hun," jeg kan helt se oss å være på den. "