søndag 18. juli 2010

Speed Dating for en eldre Set


CENTRAL CITY - Hvis du noen gang har blitt satt opp på en blind date, eller deltok på en singler funksjon, du kjenner følelsen. Sommerfugler fylle magen, og du kan føle spyles og trenger et glass vann.

Et rom fullt av mennesker opplevde alle disse følelsene nylig på en reise til Central City.

De var ikke nervøs for å tape penger på slotmaskiner. Men mens denne spiller ikke hadde noe å gjøre med penger, er det absolutt involverte litt flaks, om ikke tøff nok.

Rocky Mountain Singles organisert en første gang "Speed Dating" arrangementet på Fortune Valley for eldre.

For de som ikke vet hva speed dating er, er det en mulighet for en gruppe single mennesker å møte flere mennesker i løpet av kort tid. Hver person er tildelt et nummer, og beveger seg rundt et rom fra bord til bord for å møte flere personer i om lag en times tid.

Hver dato varer kun seks minutter, nok tid til å forhåpentligvis bestemme om du vil møtes igjen.

For denne gruppen, det er nok tid for åtte datoer. Det er 17 kvinner og 13 menn, fra Denver, Greeley, Aurora, og så langt som til Montrose.

Joseph Brady er en kinesisk lege og spesialist på sunn aldring. Han applauderer denne type ting.

"Noe å få folk til å få venner og har relasjoner, som gjør en stor forskjell når det gjelder sunn aldring," sa Brady.

Folkene i denne gruppen er meget oppmerksom på viktigheten av å møte nye mennesker og bor engasjert i livet.

Carl reiste fra Greeley å delta.

"Selv om du bare lage en ny venn, trenger du ikke å sitte hjemme og være deprimert, sier han.

Carl er en utandørs typen som liker å jakte og fiske, men når du blir spurt hva en kvinne bør vite om ham, sa han: «Jeg er god danser."

For mange av deltakerne, er dette en ikke-truende miljø, og mer som en sosial time. Flere fortalte oss at de ville aldri vurdere et Internett datingside, og egentlig ikke er interessert i et seriøst forhold.

Noen sier de aldri vil gifte seg igjen, men de ønsker muligheten til å gå til middag, dans eller til og med en film med en ny venn.

Etter speed dating sin økt, vil Rocky Mountain Singles lese kortene de har fylt ut om sine datoer, og matcher de som uttrykker en gjensidig interesse i å se hverandre igjen.

Hva skjer så? Bare tiden vil vise.

Mierne randki