lørdag 24. juli 2010

Flere Singles er arbeidsledige


Hvis du er singel, er du mye mer sannsynlig å bli arbeidsledige enn gifte mennesker.

USA Today melder at en ny studie av Federal Reserve Bank of St. Louis funnet ut at single sysselsettingen falt 4,8 prosentpoeng fra desember 2007 til jun 2009 mens giftet sysselsettingen falt bare 3,1 prosentpoeng. I august var singelen jobless rate 13,5 prosent, mens for gifte personer var det 6,3 prosent.

Hva står for forskjellene? Studier forfatteren Ken Wall fortalte USA Today at gifte menn er mer sannsynlig å ta en lavere betalt jobb enn enslige menn siden de har en kone og barn for å støtte. I disse situasjonene, gifte kvinner også en tendens til å få jobber å supplere mannens inntekter.

Singler, derimot, har en tendens til å ha mindre utdanning og generell arbeidserfaring enn de som er gift, og i denne økonomien, er mer verdi blir plassert på de to faktorene. "Det virkelig påpeker viktigheten av utdanning og erfaring," sier Wall.

Singles er også negativt påvirket av å bremse veksten jobben - uten lavkonjunktur, ville singler 'sysselsettingen har vokst 4 prosent mot 2,2 for gifte sysselsetting, ifølge studien.

Til tross for dystre økonomiske virkeligheten, en undersøkelse utført av datingside fant at 78 prosent av single er å omfavne arbeidsløshet, bor sammen med foreldrene og planlegging datoer som rulleres rundt frie aktiviteter, og at disse justeringene livsstil er ikke ekskursjoner til dating liv.

g�venli bug�ne Sevgilinize mi?