søndag 7. oktober 2012

Over 186 000 kvinner søker "femti Shades Of Grey" Forhold, Ifølge Dating Website


NY Times Bestseller "Femti Shades of Grey" har inspirert en generasjon av seksuelt underwhelmed kvinner over hele verden til å bli sin egen "Anastasia Steele", og å oppsøke sin egen "Christian Grey".

Ifølge SeekingArrangement.com, den største dating nettsiden for de som søker gjensidig fordelaktige relasjoner, siden utgivelsen av denne boken, har antall kvinnelige medlemmer som søker en "Femti Shades" forholdet ballooned til over 186 000 på verdensbasis. Så er det fiksjon eller sakprosa, og folk virkelig lever ut fantasien beskrevet i denne boken? Brandon Wade, grunnlegger og administrerende direktør i SeekingArrangement.com sier: "JA"

Sex selger, som påvist av den suksess over natten av "Femti Shades 'trilogi som har vært på New York Times bestselgerliste i flere måneder på rad. Mens "Femti Shades of Grey" kan ha vekket lang sovende seksuelle fantasier om utallige seksuelt underwhelmed kvinner over hele verden, ingen har vært i stand til å tallfeste nøyaktig hvordan boken har påvirket sexliv av menn og kvinner før nå.

SeekingArrangement.com, den største dating nettsiden utviklet for å hjelpe vellykkede og vakre mennesker danne slike gjensidig fordelaktige relasjoner, kunngjorde i dag at det har vært en stor mottaker av "Femti Shades of Grey" forholdet trend.

"Folk som har lest" Femti Shades of Grey 'er ofte overrasket over å finne ut at en nettside allerede eksisterer for de som søker en "Femti Shades' inspirert arrangement", sier Brandon Wade, grunnlegger og administrerende direktør i SeekingArrangement.com. "Siden de" Femti Shades 'trilogi gjort New York Times bestselgerliste, antall kvinner bli Søker Arrangement for å finne sin egen "Christian Grey' har ballooned til over 186 000 på verdensbasis."

Ifølge SeekingArrangement.com, 24,8% av sine aktive kvinnelige medlemmer (som representerer over 186 000 kvinner over hele verden) ønsker å finne den samme ordning som 'Anastasia Steele ", hovedpersonen av" Femti Shades' trilogi, hadde med Christian Grey '.

I tillegg har nettstedet hatt en betydelig økning i antall dating profiler som nevner ordene "Femti Shades ',' Christian Grey 'eller' Anastasia Steele". Av de omtrent 1,5 millioner profiler, er begrepet "Femti Shades 'nevnt over 28382 ganger;' Christian Grey 'er nevnt over 23102 ganger, og' Anastasia Steele 'er nevnt over 18281 ganger.

En meningsmåling SeekingArrangement.com 's 1,6 millioner medlemmer videre avslører at 78,8% av kvinnene liker tanken på å gi etter for en "Dominant" mannlige som Grey, og 90% av mennene på nettstedet sier de synes ideen om en "Underdanig' Steele spennende.

«Femti Shades of Grey 'er en sukker pappa møte sukker baby historie basert på penger, makt og sex," sier Mr. Wade som har en bachelorgrad og MBA grad fra MIT. «De fleste kvinner elsker Askepott-historie der en ung og uskyldig jente er feid av hennes føtter av en rik, mektig og vakker mann. Dette er grunnen til at hundretusener av kvinner er å registrere deg på SeekingArrangement.com å oppfylle sin egen fantasi.